120

Щирлиц

преди 1 година

Лъжойче веле се изказа по въпроса,а Мърли ебдо няма ли да каже нещо ?

119

Анонимен

преди 1 година

Мъск е симпатяга, дали ще дойде или не, няма значение!, странно ли защо някои се стремят да бълват нелепици срещу него!, е ако дойде добре дошъл! Ако не дойде, жив и здрав и късмет в начинанията му, борбен, предприемчив е, и го заслужава!

118

Коментатор

преди 1 година

Йилън Маск иска да покаже автоматизирана каца за претакване на зеле.

117

Анонимен

преди 1 година

Какво му се кефите на това капиталистче, вие му карате колите а то дори една станцийка не е инвестирало да направи за вас, тази в Пловдив не я е направил за вас ако искате да знаете, тя е за заблудените гейропейци които минават от тук. Иначе да идва да купи България и да изволни всички политици и мързеливци.

116

разбира се ,че няма.

преди 1 година

дядото го произнася илон гъсссс! без майтап...а иначе Илон Гъссс надали знае къде е жалгария,камо ли да иска да идва....жалка история.плачевна до смях...

115

Анонимен

преди 1 година

Недейте така, министърът на туризма още пърха,пърха от вълнение, че писал на Илончо. Три дни не е спало момчето...

114

Не я бива, червива е

преди 1 година

Това, което са написали в Дойче Веле ми напомня една карикатура, в която червеят, който се измъква от една ябълка казва: "Не я бива, червива е".

113

И да се пооправдаем

преди 1 година

"най-бедната и най-корумпираната в ЕС, когато десетилетия наред строиш едни никакви магистрали". А кой го крепеше Бойко за да може три мандата да курумпира цялата държава, кой му даваше еврофондове и ги спираше когато загуби властта? Не се ли прегръщаше с госпожа Меркел, не идваше ли Доналд Туск да го подкрепя преди изборите. И всичко това защото беше послушен и осигуряваше десетина гласа на ЕНП в Европарламента.

112

Да си направим извод

преди 1 година

"Когато живееш в страна, която се води най-бедната и най-корумпираната в ЕС, когато десетилетия наред строиш едни никакви магистрали а жълтите павета в София изглеждат като разядени зъби на сифилистик, но в същото време си притежател на славна история, на златни момичета, на Джон Атанасов, на космическия "Излел е Дельо хайдутин" и на киселото мляко - е, тогава кой друг, ако не Илон Мъск може да те ръкоположи за рицар край кръглата маса на отбраните народи" ........... Да внимаваме със сапунките!

111

Да идва

преди 1 година

Нека дойде и да благослови с присъствието си тази прокажена територия, аз пръв ще му се поклоня и ще му целуна ръка. В офисът си имам негов портрет на стената и му паля свещичка от време на време да ми върви бизнеса.

110

Ъъъ

преди 1 година

Към Автора и почти всички коментиращи доло, аз съм отчаян и не виждам грам смисъл от вас на тов свет

109

Анонимен

преди 1 година

АМЕРИКАНЦИ,ГОУ ХОУМ!!

108

Ilon Musk

преди 1 година

"Защо се демонстрира подобно лакейско преклонение пред един много оспорван предприемач?"ЗАЩОТО СТЕ Г.ЪЗО-ЛИЗЦИ .... ВСИЧКИТЕ

107

НАЙЛОН ДРЪСК

преди 1 година

Такава истерия имаще и при посвшението на Бил Клинтън,след това на папата,и на така наречения цар на българите Сакскобурготски.Чуждопоклоничеството е дълбоко вградено в българина !!!Но от това само си пати!!Дано да се е поучи от грешките си !!!

106

Анонимен

преди 1 година

Кефят ме дойче веле. Според тях всички които са хетеросексуални и не харесват арабски клошари са психопати.Добрее значи са с розови роклички но и ислямофили. Хъмм странен парадокс .Не знаят ли че в държави с преобладаващ ислям първото което ще направят е да им запалят и затворят редакцията а писачите ще ги хвърлят от висока сграда.Ако имат късмет.Ако нямат ще ги одерат живи. Просто културна особеност,нали така ?

105

Анонимен

преди 1 година

Тия какво си мислят,че ще се случи ? Евентуално ще дойде и кво ? Ще ви даде пари?Хах смешници.Тоя тип хоран пари не дават а вземат.

104

Тошо

преди 1 година

Ила тоз, ила оня, а ние ....ще стойм със скръстени ръце и безучасно ще гледаме, как някой мисли, работи, живее!А ние ....обратното на изброените!?!До кога, събуди се и тръгни по пътя на истината и реалният живот, който не е лек!А човекът можеда дайде и да си иде, а ние оставаме !

103

Анонимен

преди 1 година

Да беее като дойде с 2 куфара пачки по 100-чки и цялаята Мара ще втаса! Стига глупости бе тате!

102

Вестник Стършел

преди 1 година

Мислех че Дойче Веле не се интересува от клюки

101

Калина Георгиева

преди 1 година

Хора влизайте в ТУИТЕРА и гласувайте за Илон да купи България! Вече има такъв вот! Дано Илон наистина купи държавата! Радвайте се, най-после американец ще ни управлява!!!