14

123

преди 1 година

Радев е слуга на руснаците.А правителството му е от бездарни пионки и нескопосници.Чакайте от тия червени копел.та да бранят България и интереса ни.

13

Анонимен

преди 1 година

Колко е права официалната българска позиция по който и да е казус, си личи и от неграмотноте и високопарни изказвания на президента Радев по повод кирилицата, и от явно поръчковото становище на група професори за "отсъствието; на фашизъм у нас. Знанието даже на имена с голямо значение за нашата история (не познаване и оценка на дейността им) вече масово липсва и сред лица около 35 г.с висше обраование или в "елитно гимназии. Може да се направи проучване и резултатуте ще цъфнат като сцепен мозък,

12

Някой към 8

преди 1 година

И без това имат егахти самочувствие. Не са за ЕС станаха много такива = е на още проблеми. Нашите да се стягат ако ЕС продължава така и взима всякъде сбор Щайн на всяка цена ще трябва да се прибираме повечето. Всичките тези нации ни мразят и за нас място няма да има. Така, че ако искат българите по света да се приберат да направят България едно безопасно място за живеене с ГРАНИЦИ ДОБРЕ ПАЗЕНИ.

11

Анонимен

преди 1 година

Е сега като откраднат и историята на т.н. 1300 годишна България ще станем най младата нация в Европа! Браво, български герои и политици, свършохте работата за, която целия български народ ви плаща или вече не знам разрешено ли е да се наричаме още българи иши ще измислята накакво ново нарицателно като Дебилостан!

10

Анонимен

преди 1 година

И България пише за историята си общо, като за история по тези земи и като за история на етноси, племена и държавни образувания по тези земи. Което не е лошо, но изполването на съвременни понятия за реалии от миналото е лошо. И едностранните акценти също. И в нашата история се премълчават неугодни факти. Например за ситуацията покрай същите тези Самуил или Симеон...., в последните десетилетия особено се изопачава най-новата ни история.

9

Някой

преди 1 година

Политиците нямат място да се месят в историята и подкупни и предубедени историци на всяка цена. Нова история на никой не е нужна освен за нови интереси. Това обаче ще отврати още хората в света на лъжата и порока. Нещата вече губят смисъл и значение така. Превръщат се в погнуса и отвръщение. Все повече хора се отдръпват мълчаливо в свой свят и бягат от реалността която няма смилане.

8

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл макетата са сърбомани никога няма да приемат нашите претенции за Истината на Историята, излишно протакане вместо да им бием шута за ЕС

7

за шести път

преди 1 година

В нашия университетски град директорът на езиковата гимназия е разпоредил ликвидиране на училищата библиотека,Директорът е млад историкм кадър на ГЕРБ, беше кандидат за депутат в челото на листите *** последните 2 избора.Докато медиите вдигат шум какво били правили в Македония, бълг.власти съзнато ликвидират възможностите за независими източнци на информация.Ученето на история в нашите у-ща довежда до тотален дезинтерес и изопачаване,в съзвучие с нареждането от ЕС. за ЛИКВИДИРАнЕ на род и родина.

6

Някой

преди 1 година

Няма какво да се преговаря в историята. Историята е история с факти, дати и конкретни неща. Ластици и локуми са за прости необразовани хора с лъж вериж мислене. Казуса е като в Библията с тези който виждат неща църквата ги гори за вещици, а иначе в текстове пише чух глас от храстите и това е истина...... По новите закони да кажем така жена вижда, чува и говори е вещица за клада- дискриминация спрямо жени. Мъж вижда нещо и казва и е светец- да бе да мъж светец хаха пиян видял нещо ....

5

Анонимен

преди 1 година

Стига с това скопено скопие!

4

...

преди 1 година

Загубена кауза. Да погледнат в македонската Wikipedia. Василий II бил владетел от македонска династия, Самуил бил имал държава, но не българска - онова било на Симеон. А *** било произище, което се появило 150 години по-късно. Такива глупости им пълнят главите, че няма шанс да се постигне нещо смислено.

3

Анонимен

преди 1 година

Украйна = македония = Тайван = Косово

2

Анонимен

преди 1 година

В Македонив взеха да гърмят по нас, вие за учебници ми говорите ...

1

Зозо

преди 1 година

Най-малките книги в света: 1. Ромски Кодекс на труда, 2. Сомалийска готварска книга, 3. Македонската история :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))