53

не че нещо,ама

преди 1 година

До Анонимен 52 КАТО ТИ ЧЕТА УМОТВОРЕНИЕТО И СИ МИСЛЯ,ЧЕ СИ ОСТАВАЧ ОТ ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ!ОТ ОНИЯ,ДЕТО ТЪРСЕХА БЯЛА БОЯ ЗА ЯЙЦА ПО ВЕЛИКДЕН!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!ха-ха-ха-ха...

52

П.К.

преди 1 година

Грешка. Не бсп-то, а тия лалу-гери, които бяха изритани и дамгосани окончателно от БЪЛГАРИТЕ никога да не се докопат и до най-малките лостове на властта, от седмици не са на себе си. Неистов страх, денонощно шубе и паника е обзело цялото съсловие. Ревете, окайвайте се, жалвайте се. Хак ви е. Така ви се пада!

51

GD

преди 1 година

Сладко нещо е властта. Как ли не се въртят и подлагат само и само да се докопат до нея.Важно е да си вътре близо до паричните потоци....Пък на избирателя после д упе да му е яко. Аде *** доказвай после за кого си гласувал и че си искал нещо друго.До следващите избори!

50

Анонимен

преди 1 година

До Бай Иван -Бай Иване,сигурен ли си,че при машината е най-реално?? А задаваш ли си въпроса ЗАЩО НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ!???

49

Бунга Бунга

преди 1 година

Това е принципна позиция! Не може да ме задължават да гласувам машинно. Затова и не гласувах. А за кого ще гласувам с хартиената бюлетина си ми е правото аз да реша. НЕ ВЯРВАМ НА МАШИНАТА!!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Хартиената бюлетина е мечтата на ГЕРБ - гласуваш против ГЕРБ, а в изборния протокол гласа ти го отчитат за ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 1 година

СДС създаде мутрите след 1989 година. СДС бяха първите фалшификатори на изборите, а сега учениците им от ГЕРБ надминаха учителя си.

46

Анонимен

преди 1 година

Хартиената бюлетина ще намали с 50% броя на депутатите на БСП след следващите избори. Може би това е целта на Нинова.

45

Търговищки селянин

преди 1 година

Която партия предложи гласуване от компютър таблет или телефон. Ще гласувам за нея .

44

Стига плач!

преди 1 година

Всички демократични страни гласуват с хартиени бюлетини или с машини в които се отчитат сканираните бюлетини и пак се броят от хора!

43

Анонимен

преди 1 година

А защо ухиления и ококорения бранят със зъби и нокти мадурките?

42

Анонимен

преди 1 година

Хартиената бюлетина ще подсигури Корни за още един мандат като отчете по-добър изборен резултат. Това е и причината балъците в НС да се карат няколко дена, а *** българи да гласуват за бсп.

41

Анонимен

преди 1 година

Чувалите и камионите микробусите са вече зареждат със готови книжни бюлетини.Е за това е борбата.Сега ще имат мнозинство герб и дпс.БСП ще *** мухи пак 15 г.

40

Анонимен

преди 1 година

Ами като гледаме резултатът от изборите с машинно гласуване ... по-добре най-евтиния начин на гласуване - с хартия. Иначе, скъпо "удоволствие", а резултатът - никакъв.

39

До 42

преди 1 година

Мутрите ги създадоха комунистическите служби. И пак те ги овластиха. Станаха неудобни и непослушни. Ако си спомняте, много избиха, но и много останаха. Най вече тези, които се нагушиха и с политическа власт. С олигарсите ще бъде по трудно, дори невъзможно.

38

До 44

преди 1 година

Само това ли можете? " Има човек, има проблем. Няма човек, няма..." Токива сте си от зародиш. Сka паna комунистическа sgaн.

37

anonimen

преди 1 година

Наораво не можех да повярвам как се гласува с машина, човек, който не знае български и поне малко грамотен, няма как да се оправи. Не са само фалшификациите, неграмотните ги губят като избиратели, рейсовете от Турция...трябва да остане машината, не искам хора, които не са положили минимални усилия за образование, да определят бъдещето. И catchpa да направят даже

36

Анонимен

преди 1 година

Заради негласуващите мутрите бяха 12 години на власт и България стана най-бедната държава в ЕС.

35

Xaxa

преди 1 година

Заблудените, които ходят да "гласуват" стават все по-малко и по-малко. Всички партии и техните 240 б.оk.лyka всъщнист са една партия.

34

Анонимен

преди 1 година

Хартиеното гласуване трябва да се забрани със специален закон!