5

dragonfly

преди 1 година

Театър имаше и преди да има измислената длъжност ПР на театъра. Истинският ПР на един театър са хората, които го правят, и постановките, които ако са добри , остават в сърцата на хората. В този смисъл театърът ще обеднее без творците си, а ако липсва едно протеже на най- разрушителната партия в България за последните 30 години, най-много да се подобрят нещата. Женицата да си ходи, да прави ПР по байрами и други етнически мероприятия.

4

Един минувач

преди 1 година

Бай Минеков, Морфов беше артист в льохмана, сега е режисьор

3

Дедо

преди 1 година

И какви са й безспорните качества на тази?Защото на напусналите ги знаем от години,и сме ги чели години, и сме ги гледали години....А тази, освен сол та6ак на *** е каква още?

2

Анонимен

преди 1 година

Една жена която придружила Доган на избори ,стана световен проблем .Един глу***к прикрива расизма си зад някви клишета и уж някви политически коректни фрази .Като в същото време скача на бой,чупи ,псува и заплашва.И наслагва етническо напрежение .Сори ама не съм съгласен .

1

Анонимен

преди 1 година

"Всеки има право на политически възглед и глас, но в деня на изборите, когато си лице на този театър и се появиш с който и да е лидер, ти ставаш агитатор.Това е най голямата простотия ,когато някога съм чувал.Те ще изкарат още малко че ДПС едва ли не без тая жена ще се сринат ,ще изгубят 5 депутата .Значи единия е агитатор а другия ,който вандалства и обижда и троши той е човек на изкуството .Така ли ?