67

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Българите са най-старият и след евреите на умен народ на планетата.Вселу истински българин трябва да притежава по 5 апартамента и редовно да ходи на шопинг в Одрин .А лятото да се къпе в Беломорието

66

Анонимен

преди 1 година

Тая държава, няма бъдеще, колкото и да не ми се иска, ще трябва да си взимам семейството и да си търся мястото в някоя нормална държава с нормални хора. Тука нищо не става.

65

анонимен

преди 1 година

Спрете се, бългааромразци, искате някои да са мнооооого повече от българите, нали? Каквоо търсите тук, я си търсете друго място! Не била вярна тази статистика, то за големи спецове се мислите, но истината е, че никой няма нужда от вас тук, като сте пълни с омраза, свят широк, търсете си късмета другаде!

64

Анонимен

преди 1 година

Мисля че съвсем спокойно може да разменят данните за турци и роми. Огромната част от истинските турци се изсели 1989 за Турция, раждаемостта им е като българската, а в последните 15 години и те мигрират на Запад. В Пловдив, Сливен, Ямбол, Стара Загора ромите обаче масово се броят за турци. Самите турци които познавам се дразнят донякъде от това.

63

Исторически парк

преди 1 година

Сред трите основни етнически общности най-висок е делът на младото население (0 - 14 навършени години) при ромите - 26.6% от самоопределилите се към този етнос. Почти два пъти по-малък е делът на младите при турската етническа група (13.8%) и най-нисък е този дял при българската общност 12.0%.

62

Анонимен

преди 1 година

Ние още не знаем кои точно са българите, вие сте тръгнали статистики да правите.. Така и не изкоренихме комунизма в тази държава..

61

анонимен

преди 1 година

Живея в Русе, не е сметище. Много може да се желае, но не преувеличавайте и не се принизявайте. Смятам, че ще се оправят нещата.

60

анонимен

преди 1 година

Сигурно са силно разочаровани някои, дето си мислеха, че сме един милион, а всичко останало е от двата етноса. Явно и последните се изселват. И братята македонци ще са недоволни от тези резултати.

59

Анонимен

преди 1 година

Градовете се превърнаха в едни сметища. Всичко живо там се пъха, носи си мизерията със себе си. Презастроено, претъпкано, коли, кучета, наркомани. Чакаш за всяко нещо, лекар, детска. Пълна скръб. Живяла съм в 10 милионен град, е тук 70 000 правят навалица подобна. Голямо старание се иска да св постигне това на тази двмографска криза.

58

Анонимен

преди 1 година

Ромине стават мюсюлмани за пари. Ако им платят повече ще станат и католици, или будисти...

57

Анонимен

преди 1 година

А колко са джедаите?

56

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е изкривено. Така се броят.1. Последните години доста римляни емигрират.2. Имат по-висока смъртност.3. Римляните от махала Христо Ботев в София традиционно се броят за българи, а тези от Факултета за роми.Същото е в Столипиново в Пловдив - там ромите се броят пък за турци.Реално римляните са около 400 хиляди, турците около 400 също.

55

До w

преди 1 година

Щом си рекъл. А целия възродителен процес за какво беше? А не за да ни крият, за да ни обезличат беше. Виж по градове само 9000 мюсюлмани имало в София. Никой не ни крие. :)

54

w

преди 1 година

До Анонимен 51Никой не те е крил. Аз имам много прители мюсулмани, има много неженени а тези с деца имат по 1 или 2. Нормалното за цяла България. Никой не иска да те крие.

53

Анонимен

преди 1 година

НЕ ЗНАМ ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА,НО БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СЕ Е СРАМУВАЛА ОТ БРОЯ НА РОМИТЕ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ...РЕАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИБАВИ ОЩЕ ЕДНА НУЛА,ЗА ДА СЕ ВИДИ ИСТИНСКАТА ЦИФРА ЗА РОМСКАТА ПОПУЛАЦИЯ,А ИМЕННО КЪМ 200 000 ПРИБАВЕТЕ О И ЩЕ СТАНАТ 2 000 000,КОЛКОТО СА НАИСТИНА.

52

Анонимен

преди 1 година

ЗАТОВА НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН...РОМИТЕ СПОРЕД ДЪРЖАВАТА СА ОКОЛО 200 000.А ЗА ВСИЧКИ НИ Е ОЧЕВИДНО,ЧЕ ТЕ СА ВЕЧЕ БЛИЗО 2 МЛН...В СРАВНЕНИЕ РУМЪНИЯ СЪЩО ИМА 2 МИЛИОНА РОМИ,НО НЕЙНОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ(20 МЛН.) ОТ ТОВА В БЪЛГАРИЯ,КОЯТО Е НЯКЪДЕ КЪМ 6 МЛН.

51

Анонимен

преди 1 година

Ярък пример за стъкмистика.

50

Анонимен

преди 1 година

РОМИТЕ СА ПОНЕ 1 МЛН. 500 ХИЛЯДИ...

49

Анонимен

преди 1 година

Пишат се всякави други за да не излезе, че ромите вместо малцинство са мнозинство, ама иначе повечето могат да говорят само на майчиния си ромски и анттроппологично са си индийци. :-)

48

..

преди 1 година

Защо се засягате господа българи , че извън България малцинствата се приемат като български граждани , защо се срамувате от малцинствата ? Вие да не би да сте нещо за пример а ? Вижте какво е положението в България. Кой е виновен за това окаяно положение , малцинствата ли или вашите крадливи управници , които ограбват и унищожават родината ни ? Срамувам се аз от хората които управляват България вече 32 години , мачкат и унищожават всичко наред . Срам и позор сте точно Вие...