30

Анонимен

преди 1 година

А бе друго си е с БЮЛЕТИНА и да ти се доходи до wc може да я ползваш а с менте машините на Мадурото само флашки може да си гепиш, айде да одим на Избори че ми писна от тия Дяволски чада само се джафкат а за заплатите и привилегиите отмах се разбират

29

Анонимен

преди 1 година

Затова българите са Бедни..Имат страх от банкоматите и не ги ползват. Имат пари, но немогат да ги теглят!! Премахване на Банкоматите е пътя към забогатяването на народа.

28

Анонимен

преди 1 година

Какви "партии,политици" институции...какви 5лв - ОПЕРАТОРИ НА БУТОНИ са ...по волята на Баце,Доган,мадам Трансимпекс..патреоти - само усвояват кинти -а тия с многото стаж и "опит" - отдавна са милионери и а някои вече и "успешни" милиардери - и хим не им дреме...за народа "СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ ВЯРВА ЛИ"- интересува ли се..А

27

Анонимен

преди 1 година

Платени гласове, мъртви души, автобуси от чужбина, полумъртви превозвани баби...а как се броят бялетините не ми се мисли. Все пак Сталин е казал "не е важно кой гласува, а кой брои бюлетините". Ама инъче не се притеснявайте, изборите ще са честни и има смисъл да се гласува. Също така България има политическа алтернатива, не са всички еднакви.

26

Един Българин

преди 1 година

Кои са тези 47%? Които взимат по 100лв ли? Искате ли да преброите колко са недействителните хартиени бюлетини и колко неуспешни гласувания с машина има? Нещо повече колко галосве има за ГЕРБ в катуните, колко за останалите и на хартия ли са те? ЛЪЖЛИВИ ЧЕРВЕНИ Г***Д000ВЕ

25

Анонимен

преди 1 година

Напълно съм съгласен за това ,че ЧЕКМЕДЖАН,"елита и феодалите" на гробарите,ДПС (там и по Магнитски),БСП,някои патреотични патерици и производните им назначения в съд,прокуратура,министерства и държавна администрация са от години готови за областните затвори...Но там е работата системата е гака изградена че няма кой да дръпне някой конец от "чорапа" България- поне за сега - и затова е борбата да се запази,контролира и пресъздава "системата" чрез операторите на бутони- маскирани в партии

24

ех, дЖурналя

преди 1 година

Партиите да не са готвачи, че да готвят за избори. Партиите се ПОДготвят за избори. Уличния език стана норма във всички медии. Ех, ***, неуки.

23

До 34

преди 1 година

Ти пък съвсем нищо не си разбрал.То и сега гласуването е задължително,но понеже никой не е наказан за негласуване,затова и много хора не гласуват.

22

Мда

преди 1 година

С мадурките бацо пак ще е номер -1 преизбиран като - мадуро в венецуела дори ни осигури техният жизнен стандарт

21

Радослав

преди 1 година

Парламент избран с по малко от 20% от гласовете на народа няма законовото право да променя закона за гласуване! Като си оправят листите, вкарат нови хора, съберат поне 50% подкрепа, тогава може да говорят за промяна на правилата! Все едно осъден на смърт да променя закона и да забранява смъртното наказание!

20

Заглавието

преди 1 година

съдържа и отговора,защото въпроса е риторичен всъщност?!?

19

Истина

преди 1 година

за хартиената бюлетина най-подготвени са герб, там в бедните региони индийската нишка работи перфектно за тях. влиза 1вия взема правилната бюлетина празна и си пуска друга, след това излиза дава я на шефчето той я дава попълнена на следващия, който я пуска и взема друга празна и така... вътре ги е страх да пуснат нещо друго така че винаги си върси в малките населени места и бедните региони и в турция още повече

18

Българин

преди 1 година

Най-важното, което разбрах от тази дискусия не е за името на закона. Някой от тях изплю камъчето. А то е, че в изборния кодекс щяло да пише, че гласуването е задължително. Повече гласували, повече субсидии за партиите. За това беше цялата разправия. Не им стигат парите на депутатите и се държат като фурнаджийски лопати.

17

ЧАПАЕВ - ЗА ХАРТИЯ!

преди 1 година

НА ХАРТИЯТА МОЖЕШ ДА ТВОРИШ: ДА ГИ НАПСУУВАШ, ДА НАПИШЕШ САМО ЛЕВСКИ, ДА ИМ НАРИСУВАШ МАДУРО..., А С МАШИНИТЕ - НИЩО!

16

ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

преди 1 година

ОБАЧЕ ВНУЦИТЕ(ПП, ДБ) ОГРАБИХА БАБА СИ (БСП)....... БАБАТА СЕ УСЕТИ И ДНЕС ИСКА ХАРТИЯ....

15

До 15

преди 1 година

А според тебе кой да бъде президента?Защото това е много важно!Ако оня от зайчарника се гласи да ни такова с 200 като президент,НЕ!Мерси.

14

ПроСоТо

преди 1 година

интересното /но ПРОТИВНО / е това,че всички "партии" се надяват в следващите "избори" да подобрят положението си..Разбира се,това важи ОСНОВНО за гроп ..Но аз съм сигурен,че те интуитивно усещат,че ..както отбелезах,целтаим е да има СИНЕКУРИ в НС,които просто да заработват некакви не малки пари...А народа?..-Е,него "Кучетагояли!"..

13

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е тези бонгоси да ядат бой -- задигнаха за нула време милиарди от бюджета.

12

Анонимен

преди 1 година

Е нали такава е идеята на новите промени-да има манипулация на вота.Защо мислите е тоя натиск?

11

Анонимен

преди 1 година

Ако не се въведе Президентската република, България е обречена да прави избори на всеки 6 месеца. И така до безкрай. А в това време така или инъче ще управлява президента и назначеното от него правителство.