66

До САЩ си купиха

преди 1 година

Ми САЩ май по-ефтино я купиха отколкото дотук излезе войната за Русия! Да не говорим и за последиците и жертвите в армията! И кой сега е по-глупав???

65

Анонимен

преди 1 година

САЩ си купиха една държава съсе армия, територия и цивилни, но ЕС ще прати сметката!!!

64

123

преди 1 година

Е ся изнервиха Зеления и вече му пишат речта стой че гледай как ще набива канчета че малко пари са му дали

63

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че никой не дава заем на фалиралата pycпия, защото за нея няма вече бъдеще!

62

Анонимен123

преди 1 година

Заем, и от нас Българите,,, нали България дава всяка година годишна евро такса..... Няколко хиляди или може би милиони евра.....ВЪН България от ес.. и нато.

61

Анонимен

преди 1 година

ЗАЕМ А КОИ ЩЕ ГО ВРЪЩА, РОБИ ЦЯЛ ЖИВОТ

60

Анонимен

преди 1 година

време е да почне европа да изплаща пенсиите на украиците и отоплението и тока ....предлагам да почен по един ден в седмицата да работим за Окрайна

59

Анонимен

преди 1 година

заем или подарък?? никоя банка не била дала заем на губещ бизнес който няма бъдеще и е 100000% невъзвращаем заем..ама пак ние ще го платим ..имал-дал

58

Км

преди 1 година

Това е все едно да наливаш вода в кошница.Безумни изисквания за реформи,които са абсолютно неизпълними в тази страна.

57

Анонимен

преди 1 година

Направо да си превеждаме целия държавен бюджет на Зеленски! Поне няма да ме гледам физиономията как реве надрусан всяка вечер!

56

По същество

преди 1 година

До 333. Ти бюджет на заплата ли го оприличаваш? Да не си учил икономика в Харвард? Бюджетът на ЕС е принципно на дефицит. Тия пари трябва да дойдат отнякъде. Тия "помощи" за Украйна, въоръжаването, сметките и харчовете за стабилизиране на индустрията, икономиката, социалната среда, и енергетиката са много повече от 0.3%. ЕС влиза вас банк в тая игра - всичко или нищо. Жалко, защото няма да е всичко в никакъв случай. Очевидно ти не взимаш заплата 10 000 щом мислиш така. Пада ти се да плащаш после

55

олигархче

преди 1 година

Чиновниците от Брюксел ще произведат поредната порция украински милиардери.Честито на печелившите!!!

54

До 333

преди 1 година

Да ти имам финансиста... Къде си учил икономика? Да не би случайно в Харвард? Бюджетът на ЕС е принципно на дефицит, не профицит. Тия 18 милиарда трябва да дойдат от някъде. Сметите на ЕС по Украйна, въоръжение, справяне с икономическата и енергийна криза и т.н. са мноооооого повече от 0.3% от бюджета. Тия 18 милиарда са знак, че ЕС влиза в играта ва банк - всичко или нищо. Очевидно ти не вземаш заплата 10 000.

53

От ЕС никога

преди 1 година

Не са искали мир! Минският договор беше само прах в очите, за да можи 4 години Нато са въоражи Укрия со зъби като зомбиран талибан!

52

Унгария

преди 1 година

Е нашата надежда!

51

Анонимен

преди 1 година

ЕС и САЩ мислят че с печатане на много хартийки, ще разрешат всички проблеми!В това време милиони в Украйна стоят без ток, вода, парно! Скоро и без храна..

50

Анонимен

преди 1 година

до една година,,украина " ще е усраина в някое кюШе на замята, а зеленчука наркоман ще ИМА БЕЛО И ЗА ПРАВНУЦИТЕ СИ.ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ,СЛАВА КОКАИНЕ.

49

Анонимен

преди 1 година

Как да си обясним : И от ЕС искат мир , а наливат оръжие !!!!Всичко е на ''уЖ'' !

48

Адмирации

преди 1 година

Стига с този нацистки проект ЕС, той е разпадаща се кула от карти, с тази инфлация и липса на евтини суровини и стабилно наливане на пари в Укрия и превъоръжаване на армиите с оръжие от господарите от САЩ, то Европа до година-две ще фалира, държавните ще се разделят и карат за ресурси, а Русия просто ще изпълни вековната си мисия, да превземе и изчисти християнският континент и да го превърне в прекрасна част от територията си!

47

Локхийд Мартин

преди 1 година

Ах всичките тези нови договори за оръжие от Европа, Украйна, Япония, Тайван, Корея итн..виждам зелено!!Много зелено!