226

Анонимен

преди 1 година

Всичко е правено в Русия. Някъв журнаглист решил да нахрани грантаджиите и списал глупости.

225

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 263, бате веднъж да се качиш на американски пикап, примерно Форд Ф-150 5 литра двигател, ще забравиш за дървените философии, че американците не можели да правят коли. Ама само един райд от 100 километра ти трябва за да осъзнаеш за какво иде реч!

224

Малко са смешни

преди 1 година

А надписът Москвич и той ли е сделан в Китай ?!

223

Анонимен

преди 1 година

Всичките никчета изреди грантаджията. Обаче не казва защо. Защо грантаджия си нямаш компания и седиш и набиваш русофобии по цял ден тук.? Да не би да е защото Русия ти забрани ЛГБТ пропагандата?

222

Перо Антич С.Ф.Р.Юго

преди 1 година

РОССИЯ ИМА БЪДЕЩЕ---ГОРИ, ПРЯСНА ВОДА, ЛЕДНИЦИ, ПАСБИЩА, ТУНДРА, СТЕПИ, ЗЛАТО, ДИАМАНТИ, ГАЗ, МАС, НЕФТ, ЗЪРНО, ФУРАЖ, ОВЕС ...ВУГАРРИА ВСЕКИ В ЕВРОПА Я ГАВВРИ..ЕТО ВЧЕРА НАПРАВИХА САМИТЕ БЪЛГАРИ СИ СТРЕЛЯХА В ОХРИД ПО ИЗМИСЛЕНИЯ КУЛТУРЕН ДОМ, ЗА ДА ОБВИНЯТ ФИРОМ...ТОВА СА ПРИИОМИТЕ НА ЕР ДЖУГАН И ТУРСКИТЕ МОШЕННИЦИ..БЪЛГАРИТЕ И ТУРЦИТЕ ВСЕКИ ГИ ЗНАЕ ЧЕ СА НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ И САМО ЗНАЯТ ДА ЛЪЖАТ И КРАДАТ ...БЪЛГАРИН = ИЗМАМНИК , КРАДЕЦ .

221

Анонимен

преди 1 година

Абе видяхме дървения пикап на мъск и теслата му. За разлика от тях руските коли се карат до ден днешен. Смешното че сащ май няма да доживеят да направят свестни коли. Обаче плащат на грантаджии да плюят по другите.

220

анонимен келеш

преди 1 година

Шшшшш ей руски тролейбуси!Тук в България вече никой не ви иска Ладите,Москвичите,газ,бензин,нищо не ви искаме:):):)Продавайте си ги там в Сирия,Иран,Индия,Еритрея,Куба и Венецуела:):):)И без руска газ в момента у нас е 24 градуса и си гледаме мача по къси ***:):):)

219

За съжаление

преди 1 година

Руски автомобил звучи малко като дървено желязо !

218

Анонимен

преди 1 година

Грантаджия не си сменяй обикновените никчета, всичките ти ги знаем. Вониш от километри.Ами кажи защо руснака те нарита без усилие от форчана . Защо си толкова слаб срещу руснака, а се периш на българите?

217

Анонимен

преди 1 година

То и Ауруса не е съвсем руски, но да не задълбаваме, че русофилията съвсем ще изперка!

216

Германец

преди 1 година

Можем да предположим, което ще е първото нещо, което ще даде фира - емблемата Москвич ще ръждася, ще увисне първо на един нит, преди да се откъсна нацяло. Единственото руско нещо в тази кола. СлучаЕност????!!!

215

Анонимен

преди 1 година

До Зозо, идва съвсем скоро. Ще е Грейт Уол под и над капака и ще се казва Грейт Волга!

214

До Анонимен

преди 1 година

За Камаз, който беше 50% Мерцедес ли говориш? Немците се изнесоха, вече и серво апарати немат....велики сА!

213

Анонимен

преди 1 година

Руските тролферми са много гадни. Под тая статия са оставили само един ранен русофил да кърви и да си мели, че грантаджията се напъвал, а руснаците имали производство. Другари, защо се самоунижавате така, не ми е ясно просто.

212

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, ами новата Волга кога? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

211

Мда

преди 1 година

Имаше по руските медии за цената, много по-изгодно е да внесеш оригиналното китайче, плащайки всичко, вкл доставката, отколкото сглобено на място. За около 30% ставаше дума.

210

така е

преди 1 година

100% китайски баклук! Нищо руско няма в тая кола, Русия отдавна е унишожена няма грам собствено производство вече ..а прословутите истински руски стоки и пазари, отавна станаха 100% китайски и вече са мит

209

Алекс

преди 1 година

До Така ще е. При цена между 1,6 и 2 млн.рубли много малко руснаци ще могат да си позволят нов Москвич.

208

Э

преди 1 година

Китайски JAC J7 с лепенки Москвич. Мога ясно го казват казват в клипа. Идват цели двигатели, скоростни кутии, шасита и интериор и прословутата руска сглобка.

207

тодор живков

преди 1 година

Даже и Москвича не е от тези територии ,нито една кола не е тяхна всичко е или крадено или донатъкмено.