19

Анонимен

преди 1 година

Предвид, че парите вървят към тоалетна хартия е нормално всичко да поскъпва и цените на имоти и злато да летят в небето.

18

хмм

преди 1 година

значи има вдигат наемите но няма наематели , еми да ги вдигнат още пък може и да се намерят

17

Анонимен

преди 1 година

"...но интерес няма" - няма и да има!

16

до 6

преди 1 година

"Да, за складов работник с 3000лв. заплата е нереално да си купи апартамент за 300 000 евро. Ще търси в Люлин за 70 000."Ако мислиш, че апартаментите в Люлин са 70 000 лв. си в адска заблуда, но, то си личи от целия ти пост, че не си добре.

15

Анонимен

преди 1 година

Последните 2 години Слънчев бряг се превърна в едно пропаднало село дори през лятото. Представям си какво е през зимата..

14

Анонимен

преди 1 година

превземат си територии укрите ,а ние си ги хрантутиме луксозно по хотели .- Не ,Нема такъв слабоовчедушен народ като нас ! Лятото в Несебър дадох за 5 дена 2500 лв ,а укрите плюскат около мен Безплатно и то "горките" от март биле там -ми се жалва баба укроягата нагла !

13

До 15

преди 1 година

Пише в google и в YouTube .Аз доказвам това което пиша ,а ти пишеш глупости .

12

До 1

преди 1 година

Рекорден скок на наемите а наематели нямало .И тоя са му дали 14 плюса .В град като Търговище наемите не се вдигат защото там няма хора и следователно наематели .Ама защо си мислиш че в слънчев бряг няма наематели дори и през зимата .Защо мислиш че там няма хора от цял свят ,които работят дистанционно ?

11

Анонимен

преди 1 година

Някой ако не знае ,Банско е най големия град за дигитални номади в Европа .В момента хората работещи в Банско са хиляди .Ако някой не вярва отиди в YouTube и търси expats in Bansko .В слънчев бряг и там има хора ,които са решили от там да работят .И отдолу някой написал ,че нямало наематели а наемите се вдигали ..Това трябва да си голям капацитет да го напишеш .

10

До 10

преди 1 година

Ако поне 1 истински ИТ спец познаваше, драги, щеше да знаеш, че е "ка", а не "къ". Ама познаваш там разни телефонисти с 6-8к заплати, които се мислят за истински ИТ-та.

9

Анонимен

преди 1 година

Няма такова ИТ което да се забие на слънчака, освен може би някоя заблудена стажантка или някакви лапета. Който има пари вече си взе къща в Гърция, на прецакалите с тук честито!

8

до 7

преди 1 година

Ами имат нормални доходи просто. Ще ти дам пример. ИТ компания сме. В Украйна имахме 120 души в офиса. До един с нови Мерцове и *** като ги види, полудява, че са наркопласьори. Дойдоха си у нас хората с нашенски трудови договори, плащат честно и почтено огромен плосък данък, като нас и така. Живеят кой, където му харесва. Компанията покрива наем или ипотека до 2000лв. месечно. Имаме хора в Банско, София, Пловдив, на морето. Кой, където му е кеф.

7

Анонимен

преди 1 година

интересно как бягащите от войната не ходят в Обеля и по 18 човека в апартамент под наем, а вместо това първо на 5 звездни хотелчета и то на морето и сега им хареса и ще си прекарат една чудесна Коледа на гърба на бедните изтормозоне български роби. Супер, беее беее спете още офце

6

до 5

преди 1 година

Дефинирай нереални, моля те. Какво означава нереални?! Да, за складов работник с 3000лв. заплата е нереално да си купи апартамент за 300 000 евро. Ще търси в Люлин за 70 000. Но за програмист с доход 15000 е нормално да търси нещо за 300 000, ако има и половинка със сносен доход. Не че съм седнал да купувам де- имам си всичко предостатъчно откъм имоти. Просто ми е интересно кое е нереалното. Търсенето определя цената, а то е огромно в момента.

5

Още малко

преди 1 година

Въобще в цяла България особено цените на недвижими имоти са абсолютно нереални и е крайно време балона да се спука

4

Анонимен

преди 1 година

От 5-ти ОКТОВМРИ до може би началото на май, Слънчакка е мъртвило ...

3

Анонимен

преди 1 година

Офиси в слънчев бряг? И каква дейност извършват? Броят парите от далаверите и друсат кока по цял ден?

2

Анонимен

преди 1 година

Гладдни брокерски въъшки! Хранилката свърши! Цените падат! Идва рецесия и глад за вас!

1

Асан

преди 1 година

Рекорден скок на наемите Обаче наематели нема :)))