34

Анонимен

преди 1 година

До Някой 33 : Значи наричаш "парвеню" всеки, който е бил достатъчно умен да направи милиарди? А ти какво си? Бегай да претакаш туршията и не се изказвай за хора, които са класи над теб.

33

До 38- Тоя

преди 1 година

Много си прав , мислех си точно същото нещо!

32

Тоя

преди 1 година

с голата кратуна яко ще ни излага пред елита и Мъск , бе къде ще каниш Мъск ти в редовно състояние ли си? Ти знаш ли колко хора чакат векове ,за да се срещнат с Мъск? Сюндюк! Затвор и каиш за теб!

31

Анонимен

преди 1 година

ох леле :) Сега като се окаже че някой зевзек ги е изтролил и е направил фалшива резервация тогава искам да го видя какво ще говори. Помислете - като отивате някъде дали ще резервирате място в ресторант или първо в хотел? И говорим за някаква миризлива провинциална кръчма, дето винаги половината места са свободни и няма нужда от резервация?

30

Илон за Илин

преди 1 година

Тъъъп е като гуменка

29

Някой

преди 1 година

Мъск е парвеню с пари който не са от Тесла. Едвали ще дойде за баница със сол или мед или кисело мляко и някоя традиция или щото видиш ли дай да ги видя тези хора какви са и т.н. Хора като него имат възможност за всякакви капризи във свръх скъпи и красиви неща. Тези скали ще му представляват интерес само ако има някое съкровище хаха в България ще дойде само ако трябва да граби или има поръчки за информация която може да получи и без да идва. Пък и е извратеняк как ще му угодите?

28

Анонимен

преди 1 година

Само футболяги ни управляват - нема такава държава

27

Знаещ

преди 1 година

ТуризЪма гусин минстре че се оправи кога спреш принципа Ден Годин храни.Кога Българина може да си позволи седмична почивка и на море и на планина,тогава че се опрайме,иначе фъргай милиярди за реклама,нема лошо.Туристи че внесеме,работници,асвалт,сичко!

26

Служебният кабинет

преди 1 година

Служебното правителство върши много повече и по-смислена работа от всички крадци, дето се опитват да захапят кокала. Защо не си ги оставим тях.

25

Илин Мъсков

преди 1 година

А Факултета и Столипиново кога ще му покажете?

24

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Я разкажете за позиционирането на България по време на Експото в Дубай през 2020 :) Смешници! Много смях! Много смях! Порфанизирана държава, профанизирани п"политици", профанизирана нация!

23

Анонимен

преди 1 година

Ако види и снимки от Родопите, Рила, Пирин и Стара планина, сигурно ще направи завод за Тесла у нас.......хахахахах :))) Това слагачество пред чужденците винаги ме е дразнило, така че да успокои топката господина :)))

22

Анонимен

преди 1 година

Поредният *** в политиката попаднал не заради качества, а заради връзки.

21

az

преди 1 година

Само подръжници на партийни като възраждане и итн могат да живеят в заблуда , че Мъст ще дойде в турското клекало чалгаристан

20

Анонимен

преди 1 година

Илон за мен е един надценен клоун, който ползва държавни пари, тоест го спонсорира американското правителство :) Не е некакъв гений, както го изкарват по медиите :) Все пак ако е забелязал красотите на България, ще е голяма реклама за БГ :)

19

Анонимен

преди 1 година

Това министърче нещо много превъздбудено ми се струва. Няма ли кой да му затвори човката?

18

От хората

преди 1 година

Големият Иван Славков щеше да каже ду ,,***,,лиз, ,ци.

17

Чико

преди 1 година

За кои водещи заглавия говори г-н министъра, на месно ниво или водещи световни? Това не е новина извън границите на страната, та какво толкова че е разбунил и превъзбудил духовете на плебеите на място... едно голямо нищо. България си остава тъмна и непозната дупка на световно ниво, без шансове за промяна на статуквото в близко и далечно бъдеще.

16

Един мармот

преди 1 година

Хайде, започвайте да асфалтирате пътя дотам, че Мъск идва. Туризъм не се прави с 1снимка и 2туитъра.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Стига че ставаме смешни и жалки вече." Не, не. идеята е да се сети министъра как се е олигавил пред бизнесмена. Иначе ние въображение имаме.