54

Анонимен

преди 1 година

Абе какво се занимавате с тоя смръдливец Мъск? Къде знае да ходи! Българинът умира да е лакей, да се подмазва на богаташи и да шапка пишонки! Като че ли Исус Христос ще дойде да се яви пред човеците! Айде осъзнайте се малко!

53

Анонимен

преди 1 година

България-Щвейцария на Балканите,още Алеко го е казал.Но уву не случи на хора...!!!!

52

Иван

преди 1 година

Тъжно. Не знам кое е повече - простотията или провинциализма....

51

Анонимен

преди 1 година

Не са ни нужни туристи да съсипват българската природа-пример Седемте рилски езера.По цял свят хората си пазят природата,а ние безразборно сечем гори,бетонираме Черноморието,с две думи съсипваме.

50

Анонимен

преди 1 година

Браво, точно така.Да дойде ,да види красотата на България, реки море планини дървета растения животни села -има красиви хората от Англия идват тук д аживеят а красивите и работливи българи не могат да смогнат да бягат оттук за чужбина за помощи или д ачистят и мият щото ги мързи да работят в собствената си държава и да я управят.Е как да цъфти кат онаселението е калпаво 90 % неграмотни нискоинтилегинтни и мързеливи.

49

Добре добре

преди 1 година

Добър ход, поздравявам го ! Всеки, който работи в полза на България, заслужава да бъде във властта !

48

Анонимен

преди 1 година

Американци,гоу хоум!!А тава как се пише Мъск или Маск,няма никакво значение освен в *** глави на подмазвачите !!!

47

Ганя Балкански

преди 1 година

А па я оппааанах Кардашиянката оня ден. Верно беше виртуална и она не разбра ама...

46

Анонимен

преди 1 година

Българите са толкова селско-провинциална нация че ако имаха интелекта да го осъзнаят щяха мигновенно всички да се простреля те в главите с с гранатомет.

45

Анонимен

преди 1 година

Найлон вгъс съкрати на тесла акциите на половина. Пълен д е б и л трябва да си да вярваш че тази кукла на конци е измислила нещо.

44

Анонимен

преди 1 година

Който има поне малко акъл в главата ще разбере какви рептили е наслагал Чорапа за министри. То бива тъпани ама тоя къртят мивки.Министър отигравал топки?!?! АлооооУуу, провинциалист хахав, бегай бързо на село че осмърдя всичко!!

43

aleks

преди 1 година

кореспондира с нашата кампания за реклама и популяризиране на България - за 2023 г. сме заложили в бюджета да ни посетят 300 блогъри, влогъри и журналисти. Трябва да се дигитализираме и да влезем в телефоните на хората", категоричен е ДимитровBRAVO !!!

42

от ЮАР

преди 1 година

До Служебният кабинетСлужебните правителства са на 100% кадри на кгб-дс и руски прислугги. Едно смислено нещо за България не са направили. Това си е хунтата на Радев. Служба на Москва. Кирчо и Кокорчо - същата манджа - Джемкорп го показа категорично - руски капитали. Същото е с Данди Прешас - уж канадска компания, а като разровиш- червени куфарчета регистрирани на Запад. Същото е с т.нар. Американски централи. Затова няма Шенген за БГ. Защото БГ е на къса каишка от Москва. Това е истината!

41

Марсел Попов

преди 1 година

Бaньo е напълнил слипшеата от кеф! Въобразява си че Мъск ще му дава пари ей така щото е богат! Балканска идилия...

40

от ЮАР

преди 1 година

До ГраматикГолям граматик, няма що. Правилната транскрипция се прилага в Английски и Френски, например, по-близо до изписването в оригинала, отколкото до произнасянето. Разминаването между изписване и произнасяне може да е много голямо, но това няма никакво значение. Правилно е да се изписва Елон Маск или Сити оф Вашингтон, вместо Сити Ъв УошингтЪн. Малко се образовайте. Знам, че написаното от мен противоречи на сега приетите правила, но хората, които са ги приели нямат нужното ниво езикознание

39

Анонимен

преди 1 година

Все едно някоя да ти лайкне снимката и да си въобразиш, че ще се жените, та същата работа. Поне не излагайте целия народ

38

Ха ха

преди 1 година

Фъфльо два дни не е спал от вълнение, че поканил психопата.

37

Анонимен

преди 1 година

До Много умно, няма що О, моля ти се! В интернет всеки е свободен да си говори с всеки! Защо се държите така сервилно? И единият е човек, и другият е човек. Могат да си говорят. Споко! Йерархията съществува само в главата на робите!

36

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно със забележителности и история, на няма кой да ги види. Гледат само къде далавера да завъртят и пари да източат.

35

Анонимен

преди 1 година

До Тоя Порасни и си преодолей комплексите! Не е правилно да се принизяваш така.