127

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Пъпъ яко се съпротивляват при Слави са мадуровките заминават а дб са обезличени вече тези шепа *** разиграват цяла България 2 год разпад рушене омраза противопоставяне лъжи Кражби грабежи саботажи невиждани Австрия ясно посочи какво е България

126

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Тия Чалъми си ги Прави в Канада и САЩ , ТУК е БЪЛГАРИЯ - Кууурвар Нещастен...........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

125

Анонимен

преди 1 година

Не е глупав народът, глупави са ни политиците. А народът избира от това, дето се е подредило на политическата сцена. Там, обаче, свестен човек не ходи. Засега, да се надяваме, че ще се прежалят и умни млади, аме не некадърен *** умнокрасивитет с претенции.

124

Joko

преди 1 година

Кики и Меката китка не разбраха ли , че най-малко на Данчо Ментата могат да им минават номерата.... ???

123

Обикновен човек

преди 1 година

От скандала разбрах, че Герб си имали падишах. Тези пък от ДПС си имали почетен председател, когото си го убиха на една тяхна конференция. Само Корнелия Нинова седеше мирно и кротко и слушаше. Така е, като председателстваящ, известен като Данчо ментата не и дава зумата. Иначе много реплики и много дуплики. И един напълно объркан човек, заел мястото на мултака и не спазва правилника.

122

Радослав

преди 1 година

До 139: хайде обясни как може 1 милион да подкрепят една партия, а в същото време по малко от 1 милион да вярват в парламента, парламент в които има 5-6 партии всички с техният си електорат? Ако вярваме на резултатите от хартиеното гласуване, то НС трябва да има поне 40-50% подкрепа като институция, а не както сега 15-20%! Хайде обясни го това?

121

Радослав

преди 1 година

До 139: пак ти казвам, ако имаше 1 спечелил и да управлява можеше и да си прав, но когато всички партии са с по 5-6% и трябват 3-4 в коалиция значи машините си работят както трябва! Ако една партия имаше 50+% и да си управлява сама има резон за подправени избори. Но щом и партиите не им стиска да оспорват изборите значи всичко е както трябва. Да ми твърдиш, че партия Х има подкрепата на 40-50% от гражданите и после, че НС което се управлява от същата тази партия има подкрепа от 20% от гражданите

120

Щ vi + Щ

преди 1 година

Ако не можете да отворите линка за изборните манипулации публикувани от Нидал Алгафари, напишете на Гугал:--Изборна мистерия: ПП получили Та това са изборите с машини !

119

Анонимен

преди 1 година

Гледам същото тава и в Сиера Леоне - карат се относно избирателната система. И тия караници са пререстнали в боя между депуртатите..... Та очаквам и нашите да се сбият истински скоро! Нима са по-умни от тези в Сиера Леоне?!

118

ами

преди 1 година

не ви ли омръзна тоя цирк в парламента ,от ПП се правят на маймуни и непрекъснато пречат да се работи ,ще се спукат от злъч ..явно усещат че без машини ще гледат отвън Парламента,***

117

Анонимен

преди 1 година

Електронен неофашизъм с елементи на окултизъм хаха

116

ДПС

преди 1 година

Те нали го убиха Доган. Като приятеля му на мултака Илия Павлов. За такива далавери като техните се стреля.

115

Анонимен

преди 1 година

До 130:В САЩ бяха стигнали до гражданска война заради тези машини.Нещо не им е наред.А на последните избори станаха за смях на цял свят.2 млн умрели там гласуваха и си избраха 2-*** умрели.Те да не говорят с мъртвите?

114

Щ vi + Щ

преди 1 година

Някои поискаха линк за изборните нередности при гласуване с с машини.Публикувано от Нидал Алгафари. Ето го:--------https://blitz.bg/***/izborna-misteriya-pp-poluchili-103-glasa-ot-mashinata-v-edna-sektsiya-a-kontrolnite-razpiski-bili-samo-23-dokumenti_news853010.html

113

До Радослав

преди 1 година

В Щатите гласуват по избор. Ако избереш машината, тя ти вади разпечатка, която ти вкарваш обратно в машината. Нищо общо с нашите машинки.

112

Lina

преди 1 година

В допълнение - резултатите , корнице, са ти такива заради липсата ( макар и малкото ти останали ) избиратели. Познай, корнице дали в село в 'Червеното Сърце" на Бг, Правешки регион. Кметицата ти дали и п.у.к.а? Познай дали има вода, макар и само за 30 останали къщи ? Пожелавам ти грижата на депесе към районите им. Ходила ли си до Девин? Не си , сигурна съм. Защото на тези ТВОИ ИЗБИРАТЕЛИ не им пу.ка. Стига да има елементарно нещо като вода. Хайде , разходи се. Може да откриеш " топлата вода.

111

Журналист

преди 1 година

Скандалът ще е извън парламента. Това вътре беше само ца загряване. Мултакът Рашидов чака Цонев, за да го набие. Освен, че му заема мястото, не спазва и правилника. Доган пък ще чака Мустафата, за да му напомни какви ги чака бившите лидери на партиите.

110

избори

преди 1 година

Гласуването трябва да е само машинно с преброяване на отрязъците после.

109

Радослав

преди 1 година

До 127: незнам, питай герберите. Те са най на ти с фалшификациите на изборите: Цвъ Цвъ, Костинбродската печатница, кметицата на ромските махали и тн.

108

1234567

преди 1 година

До Lina Много точно. Ще последват ИТН!!!!