45

Анонимен

преди 1 година

вижда се че и българи са фашисти и не знаят защо не са родили в българия която я освбодиха тези които те мразът за да не стананът роби или средсва за пералнята машина не само защото са и с черни коси и за мозъка им

44

Анонимен

преди 1 година

"на топло, че взеха и да се замогват, за разлика от европейците.". Това по Первий Канал ли го чу? Ще те разочаровам, старче, всичко в този канал е долна лъжа и манипулация за нискоинтелигентните маси!

43

Въпрос

преди 1 година

Само преди година от руските *** имаше как Русия е най-великата сила, ще си вземат Аляска и Берлин, а оръжията им са безаналогови. Година по-късно се гордеят, че руснаците живеели на топло. Какво се промени през последната година бе, другари?

42

Анонимен

преди 1 година

Самото споменаване на фразата "не подлежи на съмнение" издава липса на самочувствие и неувереност. Горкия, и той не си вярва, но е задължен да стои там и да се прави на шут.

41

circled white star

преди 1 година

Разликата с украйна сега е че тогава финландия така и не получава обещаната подкрепа от франция и англия заети с подготовката за приближаващото нападение от германия. Основната (и на практика фатална) грешка на путин беше подценената подкрепа която украйна получва от европа и америка. Очаквал е че съюзниците на украйна ще са твърде заети с ликвидирането на последиците от ковида, антивакс пропагандата, ислямската имиграция и т.н. което не се оправдава и предопределя плачевния за русия изход

40

Анонимен

преди 1 година

Значи подлежи. Кремъл ВИНАГИ лъже.

39

Анонимен

преди 1 година

Русофилите се гордеят с това, че руснаците могат да се отопляват и да се хранят. Да се смея ли или да плача?! Как очаквате да градим нормална и просперираща държава с такива хора. Не става.

38

Истината

преди 1 година

Виетнамска война в Украйна Успех!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Накрая Песков изпрати сина си на фронта в Дубай. Там стрелят с пачки долари.

36

БАНко

преди 1 година

КАК ЛИ ЖИВЕЯТ РУСИТЕ С МНОГО ХЛЯБ , ОСВЕТЛЕНИЕ И ОТОПЛЕНИЕ , НО БЕЗ ПЕПСИ И ФЕРАРИ ? УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО , СВЪРШИХА ЛИ ТИ СЕ ИДЕИТЕ ЗА НОВИ САНКЦИИ ???

35

смях

преди 1 година

песков , нали изпрати сина си на първа линия, спокоен е, че операцията ще протече по план.

34

Анонимен

преди 1 година

Дали сте фашисти или комунисти? Няма разлика. Това е едно и също.

33

Истината

преди 1 година

Все пак някой трябва да научи Украинците какво е суверинитет, частна собственост, комунизъм, военна сила и как се проектират върху живота когато искат първо да се подпишат, че са комунисти а после капиталисти...... Уроците се плащат....Особено когато отхвърляш бедните знаещи и можещи !!!! Относно успеха в Кремъл още нямат 6G покритие и искат да го откраднат от Крим понеже смятат, че им се полага !!! Покритието се заплаща на база броя кв.км. на страната малка особеност !!!!

32

Анонимен

преди 1 година

рашистите живеят в паралелна вселена

31

Реро

преди 1 година

Този мустакат човечец съвсем изплиска легена! Явно в неговия случай медицината е безсилна!

30

Анонимен

преди 1 година

Психичното състояние на Песката е под съмнение. Само вижте налудничавия поглед и откачената усмивка.

29

Анонимен

преди 1 година

Тея сериозно вървят по стъпките на Хитлер

28

Адмирации

преди 1 година

Какви са тези Държави Полша, Чехия и Румъния? Полша и Чехия са руснаци били под германска власт, станали католици... Румънците пък ги направиха от славянско племе, пишещо на кирилица, сега стана Романско, подобно на Италия и Франция. Лисабон - Владивосток, Велика Руска Империя

27

История

преди 1 година

Хитлер си е вярвал до последно!

26

333

преди 1 година

Бъдещето на ОДКС е разпад. Това се видя ясно при конфликта в Армения. Путин се покри в бункера, а руските мироопазващи сили си биха камшика при първия изстрел, като бита хомо дружинка.