71

Стоедин

преди 2 месеца

ей, *** скапан руски! Как живеят обикновенните украински майки, деца, възрастни хора според вас? Тъпкано да ви се върне дано. Ф Ю

70

Анонимен

преди 2 месеца

Целта на Русия е да унищожи украинския народ, когото мрази от векове. Защото цивилизацията и културата са дошли оттам.В момента руските войски се оттеглиха на изток от Днепър, но обстрелват с ракети цялата украинска територия. Унищожават електро и термоцентрали, водопроводи и газопроводи. Украинците се крият в убежища, там как се живее с малки деца, помислете сами. И тази Русия се смята за християнска държава. Води нападателна, завоевателна война и нарича това "спецоперация". Каква гавра!

69

Анонимен

преди 2 месеца

До 73 и как точно русия ,ще смачка Полша :) Като още пълзи в източна Украйна . Спри да пиеш водка, че вече си станал гладък горе . Полша си е научила урока от ВСВ и се е въоръжила добре . Такъв шамар,ще им опъне на пиянките :))

68

Анонимен

преди 2 месеца

До 82 ссср никога не е бил световен лидер. Никога няма и да бъде:)) беден локален играч.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Както и омразата ня целия свят към режима ви.

66

Ежов

преди 2 месеца

Йосиф Висарионович Джугашвили направи СССР световен лидер.Сега ще се случи същото.А ибрикчиите ще останат в разкрачено положение.Никой няма да ви пропусне,не разчитайте на това.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Сериозно?

64

Фантастика

преди 2 месеца

Теззи империалисти от Кремъл, богоизбраните, продължават да живеят в някакъв свой свят на тероризма.

63

смях

преди 2 месеца

Сталин грузинеца, бая руси изтрепа, обаче ако путин, за който се говори, че е осиновен от грузия дете, и той не си поплюява. 100 000 руски момчета жертва ли са ?

62

Оффф!

преди 2 месеца

До Анонимен разбирач за НАТО!"смешни сте НАТО"?! ако не си разбрал, от доста години ние сме НАТО, ТИ си НАТО! прехвалените ти руснаци, по ТВОЯТА глава ще хвърлят ракети, ТИ си неприятелска държава! а и не е много умно сам да си казваш, че си смешен...!

61

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен. "Кога щеше да се намесва НАТО" . Не си го пожелавай. Нали си наясно, че ще настъпи ядрен армагедон и няма да има победители. Да преглъщат джуджаците от русия егото си и да сядат и те на преговори. Митът за силната руска армия се развенча още при неуспешния им опит да превземат Киев или това не е било цел на "операцията".

60

Киро Балета

преди 2 месеца

Българските русофили не са били така щастливи от руските убийства от събитията в Грозни. Само че в Украйна, след Майдана, няма да се намери предател като Кадиров, за да се наведе на Путин. Украинците се оказаха сплотен и горд народ, който ще воюва да победа. И не само Путин ще се озъби след загубата на войната от Русия, Хиляди учасници и виновници за войната ще си получат заслуженото от украинските бойни отряди. Ще има ЗЪБ ЗА ЗЪБ, ОКО ЗА ОКО...

59

Дядо Станчо

преди 2 месеца

До АнонименКогато ти капне малко акъл, ще разбереш!

58

Хаха

преди 2 месеца

След като никой не знае целта на "специалната" ви операция, много е лесно да се "постигнат" целите й...!Тия си плюха на държавата сами...

57

Анонимен

преди 2 месеца

Кога щеше да се намесва НАТО не, че сега не са в Украйна но официално кога ще се намеси НАТО ? След като Русия подпука и Прибалтийските държави или след като смачка и Полша или когато бъде и утилизиран и последния Украинец.Сега стана ли ви ясно, че НАТО е бутафорна организация която използва малките държави като пушечно месо срещу Русия. И последно за чл.5 искам всички да го прочетете и да разберете, че не на всяка цена НАТО ще се намеси дори и да бъде нападната Натовска страна. Смешни сте НАТО

56

Анонимен

преди 2 месеца

кво ни занимавате всеки ден с тоя неещастник? само дразните троловете!

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен"Кога приключва тидневния блицкриг, който започнахте през февруари т.г. ?" Поради факта, че се воюва срещу САЩ и целия ЕС взети заедно наистина се проточи няколко месеца повече от планираното.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Тея шмъркат повече от Зеленски.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До до 57, разкрит си, не се прави на интересен.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Боби да обясни след като стана ясно, че Сармат влиза на въоръжение, гарантирана ли е сигурността на Русия?