26

Lina

преди 1 година

Директно в момента - Кико е в наркотична абстиненция опитва да бие представител на герб. Но пък са смешни за гледане. Ц.ирк

25

Анонимен

преди 1 година

А марш в Канада бе крадец и лъжец всички те видяха колко струваш, на всички все Бойко ви е в устата егати и безочливото комунистическо чедо

24

Мнение

преди 1 година

Той председателя на НС на ГЕРБ е със съмнителна и спорна репутация. Срамувам се такива хора да са по върховете на държавата ни.

23

До Лаврентий Берия

преди 1 година

Само дето ако трябва да сме напълно точни инфлацията не я е причинил той. Но това е тема за някой, който може да мисли и да помни.

22

Бай Чеп

преди 1 година

Тези от Пълна Пародия (ПП) нищо не могат да направят, ама поне ни разсмиват с изцепките си.

21

Lina

преди 1 година

Гледат да си нагласят изборите хората, да не им е важно друго. Само да не ги изненадат резултатите.

20

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ПП - Пълен Провал - да де, обаче не си съвсем прав. Да, бабите и дядовците гледат кашкавала и подсмърчат. И споменават Киро - като оня дето им е вдигнал пенсиите! Друг е вече въпроса, че инфлацията която той причини отдавна "изяде" увеличението и го надскочи. И, че това "увеличение" и внуците им ще го плащат.

19

Майора

преди 1 година

Абе Гюров що ме си гледаш СПА центъра ами се занимаваш с неща , които са извън твохта некомпетентност? Видяхме как маминиъе и татковите синчетс за 7 месеца фалираха страната , направиха тройни цени на газ и всичко пстанало , сключиха неизгодни сделки , попълниха ошфорните си сметки със 100млн? , частни воаяжи , издаване на тайни , парапет гейт и прочие! И с партията на Пимокио искате да управлявате , освен гуруто ви нищо друго не ви свързва!

18

Анонимен

преди 1 година

Хвани едните, па удари другите е казал народа.

17

Анонимен

преди 1 година

Еми той Борисов си показа още преди години, че иска да управлява тоталитарно и да е премиера-слънце. Да се слуша само неговата еднолична дума. Сега иска да е като Сокола. И както си ви каза - той е *** и вие сте прости, че го избирате

16

Анонимен

преди 1 година

Преди ПП - 1.68 лева бенз. След ПП - 3.28 лева бенз :)

15

Augusto Pinochet

преди 1 година

ВИЕ ДОЛНИ ПП/ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ/ СЪСИПАХТЕ ТОВА КОЕТО БЕШЕ ОСТАНАЛО СЛЕД МЪРЛЯВИТЕ КОМУНИСТИ И ЗА ЖЪЛТИ СТИНКИ СЕ ПРОДАДОХТЕ НА "КОЗЯК" ЗА ПРЕВЪРНЕТЕ ДЪРЖАВАТА В КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ.

14

Анонимен

преди 1 година

"Историческото време" от много важни 2 години го загубиха ПП и коалиция. Слави навреме разбра колко слаби управляващи са и ги напусна да не се срами от тях. Сами се свалиха чрез поредица от глупави решения. Изолирани от ЕС, изолирани дори от Радев. Мало*умни ли са или се правят на такива?

13

Анонимен

преди 1 година

Как точно ще управляват със 73 души подкрепа в парламента! Глупостите които сътвори правителството на ПП са видими, а някои дори яко смърдят на "далавера" - цените и начина на покупка на газ, цените на горивата, аферата джемкорп, милиардите за безсмислени батерии, бюджетния дефицит и празната хазна (лихвитепо които държашата тегли кредит е 2-3 пъти по-висока от лихвата по ипотечните кредити на гражданите. Как точно ще вдигат доходи когато хазната е празна, а бизнеса и европа очакват рецесия.

12

ПП - Пълен Провал

преди 1 година

Колко бавноразвиващ се трябва да си,за да вярваш на ПП след всичко,което ни причиниха. Гледам как бабите и дядовците ни разглеждат витрините с кашкавал и колбаси в големите магазини и отиват да си купят преоценени хляб и мляко като всеки път споменават Кирчо и цялата му престъпна банда и родата им.

11

Анонимен

преди 1 година

Вие от ПП повече ме притесняват от Борисов.

10

Анонимен

преди 1 година

Даа, не можете да му хванете спатиите и мноого ви е яд! Малки сте още!

9

Диана

преди 1 година

Отново празни, не подкрепени с никакви факти приказки на едно БСП, преоблякло се в демократични одежди...При положение, че Герб декларира пред Президента, че е готово да сформира правителство,този седнал да ни убеждава в противното! Изборният кодекс е важен,доколкото определя работата на Народното Събрание..Това, че Герб го определят като належащ за решение проблем не означава, че те не смятат и други проблеми за важни...Тези се занимават само с Герб защото се страхуват Герб да не ги подгони

8

Смех

преди 1 година

Пак ли електронно управление? Дончев отговаряше за електронното управление в 3 правителства и направи кръгла нула

7

Анонимен

преди 1 година

Уф, предпочитам променливите настроения на Борисов пред тия вечно сръдливи и пакостливи недоразумения от ПП и ДБ.