48

Анонимен

преди 2 месеца

държавата е заложник на борисов от 13 години, защото всички общински власти са все още на герп, държавата е заложник на този човек и виждаме всички колко сме изостанали на фона на Румъния примерно, няма да влезем в шенген благодарение на тоя стобор на границата, опънат по времето пак на герп, граничарите ни не са подготвени и оборудване пак благодарение на герп!

47

Мда

преди 2 месеца

Не виждам никаква разлика между - герб и пп излязоха далаверите с руският газ посредници комисионери - за мен сте едноЖалко , че льгахте хората и се изгаврихте с протеста им за достоен живот

46

Анонимен

преди 2 месеца

Канадски актьор мястото ти е при бай Ставри, лявото крило 2 ра килия човека е строг но справедлив ще те превъзпита

45

Лаврентий Берия

преди 2 месеца

До Реалист - завършили или такива дето са им купени дипломи от Харвард?

44

сълзите и сополите

преди 2 месеца

на "Дондуков" 2! Га ядохте кифтетата не ривахте , ся що ривете?! Борисов почти 2г. не е на власт,така че -друм,кой от къде е да си ходи, освободете държавата от присъствието си!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Така е , с постоянни хрумвания е сложно, (ако не е нарочно). Пълен абсурд такова непостоянство.

42

Реалист

преди 2 месеца

Аз искам да ни управляват добре образовани и умни хора завършили Харвард, а не неграмотни и прости Тикви, които не са компетентни и за 12 години не можаха 10 думи на английски да научат, който вече и малките деца знаят!

41

Някой към 36

преди 2 месеца

Държавата не е частна собственост да да се прехвърля от едни на други или да си я връщате. Точно с това отвръщане всички. Те харесвам простотиите на Бойко, но се оказва по-умен. Настроения защото явно следи ситуацията и си дава сметка, че със старите методи вече е свършено и ако иска мед трябва да промени много неща. Не му знам игрите, но не е избягал с Гешев по Дубай и Сърбия с парите. Нито чака 100% заповеди отвън. Ако вкарат закони както често по работещи методи вие пак губите.

40

Мда

преди 2 месеца

Хората вярваха , че сте различни уви излязохте сьщите като - гербБорисов си е направил парите и не му се управлява , а ако вие поемете властта хората ще излязат на улицата както срещу - гербКабинет с мандата на друга партия дори и дпс може да мине но сьставите ли вие кабинет ще има протести - тотално се оакахте и тези които ще излязат срещу вас са хората които не искат и борисов

39

боко е охлюв

преди 2 месеца

и колкото по-бързо бъде изхвърлен от българската политика толкова по-добре за всички.

38

Лаврентий Берия

преди 2 месеца

До Истината - всичко е въпрос на гледна точка. Беше ли, любителю на истината - инфлацията в България много по висока от средната за ЕС? Любопитно ми е какво ще отговориш. Не говоря за привнесената, а за родната инфлация, които такива като теб удобно пришиха на войната, COVID и така насетне. Като например онази част от нея дължаща се на руски газ който си купихме на непосилни цени от "международни" посредници. Тук викаш, Киро е невинен? И не, не харесвам ГЕРБ ама и шаран не съм като теб!

37

Мнение

преди 2 месеца

Срамувам се, че един рекетьор от 90-те и партньор в бизнеса на мафиоти управлява страната ни 12 години необезпокояван! И сега иска пак да завземе властта, да злепостави добре образованите българи в Харвард, и да ни натресе пак мутренската си си власт и корупция!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Престъпните Продажници са безсрамни!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Всички предполагаме да знаем, че през декември Борисов ще е арестуван. Американците го потвърдиха

34

Анонимен

преди 2 месеца

Единствените виновни Борисов да не е в затвора са опг каскет сийки

33

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе да, той и Борисов виновен, че тук инфлацията е 2-3 пъти по висока от европейската. А аз мога ли да ви питам, като се хвалите толкова много всички от ПП и сте с голямо самочувствеи от Харварад защо тук инфлацията не е 2-3 пъти по-ниска от колкото в Европа? Нали сте големи или просто когато другуте държави взимаха мерки вие се побарвахте под парапета?

32

Мнение

преди 2 месеца

Господата Борисов и Гешев ще получат много съвременна грижа в психодиспансера на централния. Още преди Коледа!

31

Анонимен

преди 2 месеца

През последните 15години българите си дадоха държавата на един човек и сега не могат да си я вземат от него. Той не я дава.

30

Истината

преди 2 месеца

До 25 Лаврентий Берия. Инфлацията е световна, причинена от ковид пандемията, затварянето на много фирми, войната в Украйна и вдигане цените на горивата на Световната борса! Тади герберска лъжа, че Кирил Петков причинил инфлацията, е неистинно твърдение, с цел въвеждане в заблуда на обществото. Когато дадена лъжа е изречена с користни подбуди, и е поддържана от изреклия я̀, тя се трансформира в измама!!! Така, че за мен ти си измамник повтарящ като папагал герберски фалшиви опорки!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Не само Борисов и останалите са в същият кюп. Жадни за власт, пари и привилегии.Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати.