34

Анонимен

преди 1 година

Смешно е точно тоя пъпет, да ги говори тия глупости.

33

Анонимен

преди 1 година

А е кубе ! Кво пак си правиш маркетинг понеже някъв надрусан прекарвал емигранти. Вземи свърши нещо смислено ! Работа ли е на "главния прокурор" да се занимава с бабички или с някой на анфет зад волана или това е да разсейва хората от факта ,че не искаш да разследваш нито един мафиот ?

32

Анонимен

преди 1 година

Тия работи се случват, защото прокуратурата *** мухинот повече от 30 години. Къде е контрола и дисциплиниращия ефект, жалка държава с неработещи контролни органи, започващи от прокуратурата.

31

Асан

преди 1 година

Бесен плешив пес :)))

30

Неграмотен

преди 1 година

НякоЙ политици...

29

Анонимен

преди 1 година

Много е дълго да обясняма схемата . На този завой на който унищожиха живота ми сме минавало от другата страна и ти намеква че може да ми поискат живота обаче въпреки че сме там и съм си платил не ми го показва .И после след като вече сме в конфликт ме водят право там .Ти се осещаш много след това защото разчиташ че ченгетата те пазят а те всъщност пазят тях .Както и гешевците де.Нито един дърт душман не е лежал и не ти сдават кадрите да се защитиш .Няма смисъл да спазвате закона.Те не го спазват

28

Анонимен

преди 1 година

Това е от дърт ченгеджисти по яслите и герберас прокуристи. От там е проблема. На мен 15 години не ми стигна за *** документ щото не съм ченгеджииска щерка . Тормоз и обяснения как с техните задължения можели моя живот да искат щото пак щяло да им се размине. Дърт ченгетата отдавна са в мафия . Мафията герб. Има видео кадри на които се вижда че на едни и същи места водят жертвите си но дърт ченгела не ги дава щото много дълга ги държат на власт и са в мафия а ти за тях си никой.

27

Бончо

преди 1 година

Можеше да Побеснееш от Ало Ваньо,Ало Таньо,пачките,килчета, празната здравна каса и пенсионна система, корупцията,скапаните договори за концесии на Природни богатства,окрадените милиарди по стотици проекти,,,,,НО ЗА ТЯХ НЕ ТИ ДОЙДЕ МУЗАТА !!!! Б****** !

26

анонимката

преди 1 година

До Do 18 - самият факт, че изобщо това лице е стигнало до шеф на ДАНС потвърждава тезата, че хич не им дреме...

25

Анонимен

преди 1 година

До Do 18 - колко пъти кордонът се намесваше? ако се сещаш преди 2 седмици гърците хвърляха молотовки по куките при протести за цените? тук протестираме само за това, че един доказано корумпиран държавен служител беше тикнат в затвора... да, ако ги беше страх, нямаше да се гаврят вече 30 години с народа..

24

Бесен

преди 1 година

И аз съм бесен на теб и правосъдието.само Гришата от столичани повече ще са упрай.давай Гриша.

23

Анонимен

преди 1 година

За да има успех това начинание първо трябва да започнете войната с изчистването на прокуратурата и МВР. Вече видяхме, че всеки 3 полицай дава положителна проба за наркотици, сигурно положението и в прокуратурата е подобно.

22

Do 18

преди 1 година

Ако се сещаш 2013,след като Пеевски стана шеф на ДАНС .Как депутатите ходиха една година в парламента ,скрити зад кордон на жандармерията .Дали не им пука за суверена?Как мислиш ?

21

съдия

преди 1 година

До аз - реален случай хващат един краде коли в мола, запис - неизбръснат и с шапка, у тях намират 2 чувала с ключове за всякакви коли, лаптопи със софтуер и т.н., класика... повдига се обвинение, влиза в съд, заседание - адвокатът му го сочи и казва вижто, това на записа не е моя клиент - има шапка, брада, а чувалите с ключове и софтуера са, щото е колекционер и любител... съда - да, не се доказа, че това е крадецът - дейстивтелно няма съвпадение, а и не се доказа ключовете да са ползвани за кра

20

Асан Оцъкления

преди 1 година

До Кире - днес на кристал или на бело си? само Спецов да свърши и вдигам *** и идвам

19

аз

преди 1 година

Г-н Гешев , България е на първо място в Европа по употреба на наркотици на лица под 18 години.Всеки 5ти шофьор е дрогиран,всеки втори младеж е пробвал трева или амфети.Как така има наркобосове с по двадесет свидетели и са на свобода и те и прукорорите ставате все по богати за сметка на живота на младите Българи.

18

пинокио

преди 1 година

До Анонимен Ице, ти ли си мравоядче малко? джипката на Бобоков как вози или ти само сменя скорости на задната седалка?

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - не си прав, т.нар. "политически елит" /кавичките са, защот никой от тези leshпери нито е политик, нито е елит, още по- малко Боко и Кики/ не е страхлив, просто на тези хора не им пука какво става със "суверена" или другояче казано с хората като мен и теб... важното е далваверата /разбирай пачки, кюлчета, кристали, митници, горива/ да върви, ние да си мрем по пътищата, все има цветнокожи, които да гласуват /дали с машинка или с хратийка все тая...

16

Анонимен

преди 1 година

Това което ме впечатлява е,че се игнорира какво казва Гешев нищо че в случая е абсолютно прав.А за сметка на това се вадят кирливи ризи и нищо не се променя .Най накрая обикновените хора плащат цената .Защо Киро или боко дори и без да комуникират с Гешев не променят закона ??Защото политическия елит в България е безкрайно страхлив дами и господа и нищо не се променя .Дори и отчаяно да се нуждаем от промяна .

15

Анонимен

преди 1 година

Оставка Каскет!