20

Ганьо

преди 1 година

това е

19

Чин-Чао Дрън

преди 1 година

Много са си добре китайците -*** мре и го клатят червеите, Си Дзин Мяо си глеА живота, пие биричка и клати мацки

18

Анонимен

преди 1 година

Кому- нисти! Нямат мярка, е като ги търпят така е!

17

Нина

преди 1 година

Тия китайци които директно се покланят на сатана ,техния дракон,местата ще им плачат.

16

Анонимен

преди 1 година

Един ден китайците ще живеят нормално - здрави и прави, а Запада ще е на колене и ще се влачат кат зомбита/з0мб1та

15

Анонимен

преди 1 година

Значи половината жители на Чжънжоу са повече от цялото население на България.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - "Азиатците поне правят нещо за да спасят народа." Да ,тотален контрол и тормоз ,това ли е спасението ? Нещо все пропускат да пишат и за "Ковид" лагерите ,защото в Китай и такива има ,насилствено карантинирани в лагери .

13

учАо

преди 1 година

Не ли то да дойде пак ГЕНЕРАЛА, да внесе малко ред в тая разпуснатия - да сложи едни КПП-та - да не моят "софиянци" да си одят по родните села да си орат нивите и да режат зеле за бидоня.

12

Анонимен

преди 1 година

Азиатците поне правят нещо за да спасят народа. А у нас само отчитаме умрелите и болните - бизнеса да сте и, пък за хората кой го интересува. Еееех хубо си беше при Ген.Мутафчийски!

11

Анонимен

преди 1 година

До учАо - и кво тогава писукаш кой бил без маска и кой имал кихавица бе? Психо?

10

учАо

преди 1 година

когато се налага слагам маска, бустер имам и ваксина за грип дори имам, аре у лево

9

Анонимен

преди 1 година

До учАо - сложи си ти маска и тичкай за бустар бе хахо

8

учАо

преди 1 година

А в България кога??? И тука има КОВИД - вчера една в магазина кашля, киха , брише си *** и аз й вика - "сложи си ина маска *** ***", тя кат са намуси кат са разфуча - избегах с 200 от тоя вирусобациларник

7

Анонимен

преди 1 година

почня как преди време ковид зомбитата пишеха че китай бил забравил вече за вируса?А вие помните ли набодени оФce помните ли? Тива няма нищо общо с измисления вирус всичко е за контрол!

6

Анонимен

преди 1 година

И Джъстин Трудо, и Тедрус Гейберейрус многократно изказваха възхищение от китайските методи и желание да ги приложат по-масово. Не забравяйте.

5

Анонимен

преди 1 година

В Китай са в последните моменти преди да почнат да ги товарят в конските вагони и да ги карат в лагерите. Дано се усетят че са на мястото от живота си, където вече просто няма какво да губят и трябва да направят всичко възможно за да прекратят този терор!

4

Анонимен

преди 1 година

От Уошингтън Поуст (собственост на Джефри Безос) - Ваксинираните хора, сега са мнозинството от починалите от Ковид" ... ууупсие!

3

до 3

преди 1 година

В България хората, които подкрепят режими в стил Русия, Куба, КНДР, Иран, Китай (Китай е най-малко лошият пример от изброените) са предимно русофили с родители от българското село. Разбирай- тотално не само функционално неграмотни, но и неграмотни баби и дядовци, които те цял живот си имат за пример, защото не знаят какво е истински пример. Гледаш БВП на глава от населението на една държава и си правиш изводите каква е тя. Китай е беден. Адски беден. За останалите от списъка да не говорим.

2

Анонимен

преди 1 година

И представете си в България има доста хора които симпатизират на Китай и искат да сме като тях. За тях Китайската диктатура е пример за подражание. Тези хора не осъзнават че Китай е работнически лагер и проект на САЩ и другите велики сили за експлоатация на послушното китайско население. Да има евтини стоки за богатите държави да си гледат кефа. Комунизма е западно изобретение! Както и Русия я държат по подобна схема. Източник на ресурси, и плашило за ЕС. Нищо не е такова каквото изглежда!

1

Анонимен

преди 1 година

Абе защо вече не си ни обявите официално, че сме роби, ние хората по света? Стига ни залъгвахте с приказки за наивници, демокрация, права, равенство, възможности! Нагло и гнycно е вече!