175

Анонимен

преди 1 година

Лакеи днес бг!

174

Анонимен

преди 1 година

Кога ще победи тая русия те губят територии от лятото. Украйна ако чакате да се предаде, ще има да чакате.

173

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Много хора на планетата са наясно,че в момента Путин не воюва срещу Украйна, а срещу световните терористи -САЩ ,Англия и техните сателити, и победи ли Путин в Украйна, ще се наложи да изпепели и тероризма.Всички трезво мислещи хора трябва да дадат своя принос - кой с каквото може, за победата над тероризма.Задача номер едно на българите е да си вънем държавата и Родината,превърната от полииците-престъпни ци в добре предожобена англо-краварска колония,а подир това съд и затвор за тях.

172

до Анонимен 214

преди 1 година

Като гледам единствено Украйна воюва с руския башибозук от всякакви националности плюс частна армия от наемници (и пeдофили)...

171

Анонимен

преди 1 година

Русия нападна Украйна, после не знам си кой воювал с Русия. Ами не черно бяло е, Русия е агресор и ще яде дръвцето, както и прави де.

170

хм

преди 1 година

Всичко е интереси, а лицемерите се правят ужким загрижени за хората и за справедливостта. Пуста алчност, пусти мангизи. Едно е сигурно - най-големите украински тарикати сега са из Европа със скъпите си коли и само чакат войната да свърши, за да забогатеят още повече, усвоявайки парите от запада. А обикновенните укрианци стоят на студено, трепят ги на фронта. След войната техните деца ще са сирачета и ще висят по спирките в дъжд и сняг, защото татко им няма да го има, за да ги закара с колата.

169

хм

преди 1 година

Ей, ама колко лесно се говори за жертви и лишения, когато някой друг ги прави. Мислите ли, че справедливите идеали са в основата на разсъжденията на западняците? Мислите ли, че на някой там му пука за справедливостта и свободата? По света има стотици места, където царува глад, мизерия, болести и беднотия. Защо ги няма там западняците? Няма ги в Хаити, в Судан, в Бангладеш, в Сомалия, в Близкия изток. Каво стана с принца на Саудитска арабия, която закла журналист? Нали уж щеше да има последствия

168

214

преди 1 година

До Анонимен 214 - ти знаеш ли колко задлъжня в момента Русия ?

167

Анонимен

преди 1 година

Русофилите май не знаят, че след всяко начало има и край...? Както се разпадна СССР същата участ ще има и РФ. Именно тази война сложи началото на края на Империята на злото.

166

Анонимен

преди 1 година

С определението най- мащабна, автора разкрива истината - ОСАД и украина воюват срещу Русия! Иначе всичко беше приключило още след втората седмица. Сега се видя кой се е готвил за война - англо- некакви си грейдери, които снабдяват зелев с нападателни конвенционални оръжия със среден и голям обсег! Украинската армия приключи преди три месеца, сега са на ход т. нар. ЧВК, съставени от действащи военни от ОСАД , които обаче са воювали срещу овчари и пастири в Афганистан. А тези славяни имат пушкала.

165

fdsf

преди 1 година

До АнонименТочно защото живеем в 21 век.... как мислиш, че ще русия ще изчезне заради една Украйна"?

164

Анонимен

преди 1 година

50 държави воюват срещу Русия и нищо не постигат.

163

Анонимен

преди 1 година

ДругарЕ, живеем в 21ви век!! Това не ви е 1945та. Рашките не могат да спечелят война в този век дори и срещу стадо маЕмуни та кво ли остана срещу Запада. Свършени са!!!

162

OMG_Lucker

преди 1 година

Много грантаджии са станали рано, за да пишат глупости под тази (а предполагам и под други) статия. То бива "громене" на Путин и "рашка"/"рушмаандия", но ми е прекалено рано сутрин и то с такава настървеност.

161

БЪЛГАРИНО

преди 1 година

До БългаринГлупавите фашисти от Киев пропуснаха много възможности да предотвратят нахлуването на войнстващите фашисти от Москва. Това е нелицеприятната истина.

160

Анонимен

преди 1 година

Какъв Мир какви преговори.Държава икономически пигмей,Несъизмерима територия с населението и.Нисък човешки прираст.Просто нещата не стоят добре в Русия.И Ленин и Сталин знаеха че при това състояние на нещата Русия не е била и няма да бъде оставена на мира.Запада и е най-малкия проблем.Онези два гиганта на изток с население приблизително три милярда души население и брутен вътрешен продукт десетки пъти надхвърлящо нейния.Те са и проблема .Не решими дори за близкото бъдеще.Справка с историята.

159

Анонимен

преди 1 година

На Берлускони и Тръмп им липсва единствено Бойко и Орбан за преговори с Пуття.То бива *** парчета ама четиримата горе къртят. Друг е въпроса Що за ЕддеотЕ гласуват за тези хитлеристи на 21ви век?!

158

фон дер Айненмайнен

преди 1 година

Абе тоз нещо дъската ли му хлопа, някой го хлопа по дъската ли с дъската ли.Нещо не е наред.Единственият пряк път към бърз мир е САЩ и РФ да се разберат.

157

Анонимен

преди 1 година

Интересно с кого искате да водите преговори? Русия има ли друг президент? Виж със Зеленодъб наистина няма смисъл. От него нищо не зависи. Той е на ръчно управление с команден пулт в Америка.

156

Анонимен

преди 1 година

До 201... На никого не му трябва ядрена пустиня.. Ако някой нападне директно Русия, половината свят си заминава..