195

Анонимен

преди 1 година

ирония, граничеща със сарказъм. хайде обяснете сега какво точно е искал да каже поетът тук? :))

194

9689

преди 1 година

Още един с алцхаймер дава акъл.

193

ЬЬЬ

преди 1 година

Преговорите с хитлер,както и преговорите с путин,не са били и няма да бъдат възможни, защото преговори с диктатори не водят до никъде.Само безусловната им капитулация води до мир и добросъседство-

192

Анонимен

преди 1 година

До ако продължава така - викаш, по-добре да се съобразяват с руският империалист, дето не признава, че феодализмът остана в миналото?

191

ако продължава така

преди 1 година

да се съобразават с исканията на украинските националисти ще дойде най страшното ядрен погром на Европа а " уркрия " ще бъде димящ кратер в следващите 100 години непригодна за живот местност. Колкото по бързо се прекрати помоща за обезумелите укропатреоти толкова по бързо ще се ноемализира ситуацията в света.

190

Предсказанието

преди 1 година

До Анонимен 134- Ванга казва:" Россия великая страна! У вас все будет хорошо. Россия поднимется! Украйна- ой, ой ой !

189

Украинка

преди 1 година

За да има мир трябва да премахнат Киевска хунта.

188

БПФ

преди 1 година

Островните обрaтняци забравят няколко прости факта. 1. Жалкото им островче пречи на корабоплаването в северният Атлантик, но само един Сармат може да реши проблема. 2. Досега руснаците елиминираха над 300 000 укри и наемници. Цялата обрaтняшка армийка е 80 000. 3. 30% от обитателите на островчето трябва да избират: дали да си платят сметките или да си купят храна. Скоро те ще се запитат - защо трябва да мръзнат и гладуват, та политиците им да помагат на ykропия !!!

187

Тон

преди 1 година

До 321 Всъщност имах в предвт бесарабски българи, аз работя с един от тях!

186

Тон

преди 1 година

Сащ е пред распад, и добре е за всички народи 21 да няма световен агресор!

185

321

преди 1 година

До Тон. Банадските българи живеят в Румъния. Банад е историческа област в Румъния. На територията на Украйна не живеят Банадски българи. Пак не си внимавал на оперативката в т .ро.л фермата.

184

Тон

преди 1 година

5000 банатски българи убити от украйнският режим, няма как да ги поддържам, елементарни са като Северна Македония!

183

Тон

преди 1 година

Най прекият път за унищожаване на Украйна е като я снабдяваме с оръжие, запада търси бонаци да ги хвърли с/у Русия а те самите да се облагодетелстват!

182

Георги Цаклев

преди 1 година

Здравейте драги читатели, Украйно - Фашисти и бойци за свободата, мира и анти - натовско настроени руски и български славянски братя.Искам да си изразя личното мнение като кажа, че Украйна на ми яде ***, както и всички които я подръжават! Явно сте толкова ***, че забравихте за варварството от Украйнци към българи, гагузи, руснаци, модловци и румънци в Донбас, Луганск и оче др. градове през 2015та. Ама аз не съм. Украйна си заслужи ебането от Русия и ще бъде сравнена със земята. СЛАВА НА РОССИИ

181

1984

преди 1 година

"Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила" - Джордж Оруел, написал книгата "1984", която някои хора май не са разбрали, че е художествена литература, а не наръчник за водене на глобална политика.

180

Анонимен

преди 1 година

Каузата ви да защитавате руските фашисти и варвари е обречена на провал русофили-нeгoдници...

179

Анонимен

преди 1 година

Демек украинците да умират за кефа на англичаните и американците. Явно не може да им се помогне.

178

Христо Христов

преди 1 година

Така е. Киевският режим трябва да бъде смачкан, за да има мир. Никакви преговори!

177

Нагли западняци

преди 1 година

Да гасиш огън поливайки го с бензин е най-новата сбърканост в ЕС. Аман от ценности противопоставящи се на морални и физични закони. Ако някой се бе вслушал в исканията на руснаците и бе поговорил с тях относно разширяването на НАТО война нямаше да има или отдавна да бе приключила.

176

Тъп

преди 1 година

То бива тъпост,ама това е върхът.Ксто помагаш на един фактически престъпен и пронацистки режим,се бориш за мир.И тия укри света вода ненапита, всички го виждаме по бг крайбрежието.Гадно и тъпо по юроатлантически.