41

Анонимен

преди 1 година

Ако издиря полицая, ше гонпочерпя!

40

Анонимен

преди 1 година

До 36 - Аххх, детеее... Играй си, ама не забравяй - правова държава на хартия нищо не значи.

39

Анонимен

преди 1 година

Не просто мъж, а ром с 15 висящи дела.

38

Анонимен

преди 1 година

Това ченгесайче селcko е толкова гламаво,че не осъзнава кога извършва престъпление.

37

Гуудман

преди 1 година

Ром, от магазина ли открадна нещо, така "без причина" да те качат в патрулката? Вие черните винаги сте невинни, по презумция.

36

Анонимен

преди 1 година

От подопечните на БХК ли е напердашеният?

35

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Всички медии са се юрнали да ни скланят към диктатура, ръсейки всякакви неразбории и престъпления всеки ден, които винаги ги е имало, с намек, че онзи, ТОЙ, като дойде, ще има ред и благоденствие?Някой да се сеща кой е ТОЙ?

34

Само питам

преди 1 година

За профилактика не е ли чувал битият?

33

Анонимен

преди 1 година

Нещо много агресия, много привърженици на насилието тук...

32

До 13

преди 1 година

Точно го каза. Ако ти теглят бой - друга песен ще запееш... Това важи именно за бития. Да запее другата песен. И не врънкай за ред и закони, защото е очевидно, че те не работят. Трябва здрава ръка и самоинициатива точно каквато е проявил полицая, защото на него му е писнало да прибира престъпници, а утре реда и законите за които говориш да ги пускат обратно в обществото. Мен са ме били полицаи и друга песен запях. И добре, че ме биха.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Ти къде видя правва държава, бе дете?" Не съм дете, а 40 годишен адвокат. Държавата си ни е правова, но прогнила от корупция. Това, че повечето имате желание за диктатура не прави държавата такава. Сега в ОД на МВР ще уволнят направо полицая или първо ще направят проверка? Как мислиш?

30

разликата

преди 1 година

Между самораздаването на правосъдие и полицеиската работа е че полицая трябва да изпълнява всичко по закон ,барабар съа запетайките ,а еди кой си какъв е ? - е ясно той е невинен до пройзнасяне на компетентния съд !

29

бушониран украйнец..

преди 1 година

във съда ! Като го показаха по телевизията със тези насинени очи и веднага разбрах че още преди съда са го осъдили на пет вагона трупаници .После ни обясниха че той си бил за бой още във Украйна и се успокойх .ама мисля че пак ще плащаме обезщетения !

28

бас

преди 1 година

ай на бас, че този 22-годишен е крал, крал, та изнаглял. Мен що не ме бият полицаи

27

През соца ...

преди 1 година

Се разчиташе на самопризнанието ( това е съветската школа) когато следователя се съмнява във теб или всички следи но нещо( недостига ) се стига до различни начини на принуда за признание ! Например 72 часа пълно безсъние и психически тормоз ,човек не издържа психически и е готов да даде всичко което се иска от него за да свърши мъчението , боя е по брутално ,но по бързо средство като се прилагат удари за по малко следи .При нас бой със разпит без камера си е обичайно ! Сега дали е така ?

26

Анонимен

преди 1 година

"Дори да приемем че младежа наистина е виновен за нещо (което въобще не става ясно от текста), то трябва да бъде изправен пред съд, а не да бъде пребиван като куче на улицата!" - Да приемем, че сме го изправили пред съда СЕДЕМ ПОРЕДНИ ПЪТИ ... а нашият още е на свобода и нямам друго наказание, освен "пробация". Обясни тогаав, как се "спира престъпност", като ти знае човчицата? Или си някъде н а безпоасно, кдъето такива работи не се случват?

25

Анонимен

преди 1 година

"В Наказателния кодекс нито принудителна мярка, нито наказание има предвидено връзване и бой на гробищата." - А трябва! А затова ще ставам първо адовкат, после съдия, а накрая политик - Да управим рабутът! АХАХХЕХАЕХАХАЕХЕАХАЕХАЕХХАЕАХАЕХАЕХОФПЕАЖЕХИЯ

24

Анонимен

преди 1 година

"В правова държава не се прави така." - Ти къде видя правва държава, бе дете?

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - Ако си на 14 или не си живял в България, особено извън по-скъпите квартали на големите градове, дъъъъъъъъъъълго време, простено ти е :)

22

Анонимен

преди 1 година

В правова държава не се прави така. Има ред, като се съмняваш, че е направил нещо, образуваш досъдебно производство, разследваш .... и т.н. Действията на полицая са незаконни, а всички ревем, че искаме да се спазва закона. В Наказателния кодекс нито принудителна мярка, нито наказание има предвидено връзване и бой на гробищата.