242

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

241

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

240

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

239

Анонимен

преди 1 година

Това зелено наркоманче е престъпникът, той ще докара 3-тата световна война и всички въшки ще умрем, а тоя ще се спаси в Женева.

238

Анонимен

преди 1 година

Най-големият терорист който е живял досега на Земята е Зеленски и фаш. му клика.Той и хунтата му са терористи,които нямат световен аналог.Най-големият терорист на Земята откакто съществува цивилизованият свят!Хитлер и Труман,който подписва заповедта за атомните бомби над Япония,са като невинни деца пред Киевската хунта! Досега бях русофоб, но след като видях какви ги върши тоя наркоман заедно с хунтата си, вече официално се отказвам от русофобията си и много ме е срам, че съм бил русофобкравар.

237

анонимен

преди 1 година

Какво е заблуждението ,че има украински фашизъм. А няма руски фашизъм. Това което виждаме в тази война която Русия започнч е чист фашизъм. Фашизма с който Хитлер дойде обвини Запада , яе нарушава правата на хората. Също както Путин започна войната и същичя аргумент. Путин копира Хитлер едно към едно.С разликата , че не умее да воюва. И скоро ще бъде победен

236

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕТО Е ВКИСНАЛО ! Понеже този маждрамуняк не е извършвало никакви престъпления да каже кви бяха онези запалени българи, национални знамена и поругани паметници ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОЯ ДА ГО ПРИКЛЮЧВАТ и да не бута света към ТСВ

235

анонимен

преди 1 година

може ли да напиша нещо

234

Анонимен

преди 1 година

А бе в Сирия дето ся гърмят турците как е? А съвместното Турция/САЩ крадене на петрол?Колко умират там няма значение нали?

233

Анонимен

преди 1 година

Квото наредят от САЩ, тва се гласува в ЕС и ООН. Така е демократично.

232

Анонимен

преди 1 година

Руските бомби са лоши, а американските добри и демократични. Избитите от американците за демократизиране на някои страни не са престъпления срещу човечеството.

231

Анонимен

преди 1 година

Шмрък, сесия, шмрък втора и така денонощно се снима докато оцелява след 1000 опита на покушения дневно и ръководи войната.

230

Не е тайна

преди 1 година

САЩ води война срещу Русия и Европа. Ясно като бял ден. Не е ясно само, защо Европа се самоубива. А ... и това е ясно. Европейския елит е купен. Шепа продажници решават съдбата на 450 милиона.

229

Анонимен

преди 1 година

Зеленото наркоманче нещо пак мрънка!

228

Анонимен

преди 1 година

Е нали ги побеждаваш, какво като жертва мрънкаш! Давай смело напред! Победи и толкова!

227

Анонимен

преди 1 година

до 357 ; - Няма значение , че юкрейнците в центъра на Киев запалиха българското знаме ,ние сме натовци ,споделяме евро-ценности и затова винаги сме с разтворени седалищни мускули ,най-вече чичкопоричковците, за които единсвеното свято нещо са кинитите и за тях са готови на всичко подло и безмозъчно ...

226

ВоенКор

преди 1 година

За това ли "Напушения", вече 9 месеца не е спирал войната,която води със собствения си народ:Защо биете и тормозите човека:По улиците се разхождат куп наркомани,но тях не ги взимате, защото на тях не може давръчите призовки за армията ?В Одеса се наблюдава масово недоволство срещу нацисткия режим в Киев.Както се чуват възгласи във видеото, гражданите протестират срещу полицейския произвол при набирането на наборници за армията !https://disk.yandex.ru/i/51-P_u1qH3iTyA

225

Реплика

преди 1 година

Човекът от снимката дойде на власт в Украина с обещания за мир.Резултатите,които постигна са разрушения,смърт и голяма вълна емигранти.Твърдият отговор,който очаква от съмишлениците си,ще доведе до разрастване на конфликта извън настоящите му граници.Към такъв резултат ли се стремят политиците от ЕС???!

224

Алекс

преди 1 година

Когато те наритат на бойното поле,започваш да стреляш с ракети от разстояние.*** стават все по-жалки.

223

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Само да предупредя неуважаемият соросоиден умнокрасивитет- В Украйна вече е пристигнал един от архитектите на "Оранжевата революция" от 2004 г. който инсталира за президент на Украйна Виктор Юшченко, Франсоа Самюел Леви. Т.е. на Зеленски дните са преброени, защото вече започна да прави тотални пррростотии! Та така че, почвайте усвояването на новите опорки !