262

ЦРУ

преди 1 година

Този продължава да изземва ролята на американския президент. Сигурно му дава безплатно наркотиците. За доларите и оръжията е повече от ясно.

261

Българин

преди 1 година

Нациста наркоман зеленски с помощта на мекерето баидан съсипаха една даржава Украина. Русия ще унищожи всички нацисти от Украина Полша . Русия ще отмъсти за взривения газопровод от Великобритания.

260

Разпад на Русия

преди 1 година

До Анонимен 369Такава държава, като Русия няма и никога не е имало. Винаги са били в съюзи, федерации, империи със завладени и потъпкани народи, които използват в завоевателните си имперски войни за завладяване на нови народи и окупиране на техните земи. Такава държава като Русия никога не е имало. Винаги е била съставена от, пак повтарям, от завладени народи и техните земи.

259

Българин

преди 1 година

Клоун на бело ...

258

333

преди 1 година

Някой знае ли защо крепосните мразят Зеленски. Защото за 9 месеца направи късия диктатор смешен пред целия свят, руската армия от "могъща мечка" стана проскубана кокошка, Путин от "велик шахматист" и лидер стана бункерен плъх биещ се с жени и деца. Стана ясно че безаналоговите оръжия са само клипове в тубата, РА няма униформи и е ограбена от чиновници и олигарси.

257

Анонимен

преди 1 година

Не спря да реве челяка, пълен шейм за урките :))) Милиарди и милиарди военна помощ се изсипа за тех, те си знаят реването :)))) Истински рамбовци са, железни са...хахахахаха :)))

256

Стига глупости

преди 1 година

Тези *** да не се мислят за хора.Че те са си просто биологичен ***.А отпадъка трябва да се рециклира и изхвърли.И точно това прави Русия-чисти територията си Украйна от ***.

255

Анонимен

преди 1 година

До 410. Смени в текста си Русия със САЩ и западните страни и всичко ще си дойде на място.

254

Анонимен

преди 1 година

Спрете му наркотиците

253

СРАМ И ПОЗОР

преди 1 година

за самозабравилият се *** !!!! От кога преследването и елиминирането на отявлени нацстки убийци е престъпление ??? На този му е малко да го затворят в клетка и показват на света ......

252

Анонимен

преди 1 година

каква украина, това е исконна българска земя! Основателя Кий е брат на Кубрат.

251

Наглец

преди 1 година

Тоя обстрелваше мирни граждани, обстрелваше стените на язовир, за да издави всичко живо в близките населени места, пбстрелваше АЕЦ, с което щеше да избие дори собствените си граждани, а тръгнал да обвинява другите в тероризъум.

250

Анонимен

преди 1 година

а ти, невинен ли си???? - е врей Ти немаш ли престъпления, не убива ли руски ???

249

Истината

преди 1 година

Пусни на Руснаците няколко атомни бомби по американски може и да разберат какво е престъпление срещу Украйна има и водородни все пак.

248

Анонимен

преди 1 година

До анонимен397 Питай американците те как живеят на земята на индиянците!

247

Анонимен

преди 1 година

Русия е като Ислямска Държава, само че с ракети.

246

До 429

преди 1 година

Фашизмът е инструмент на държавата,без значение коя е тя.Фашизмът има нужда от враг,срещу когото да се обединят масите.В този ред на мисли днес се наблюдават проявления на фашизъм в много райони по света.А според Мусолини е по- правилно фашизмът да бъде наричан корпоративизъм,защото е сливане на корпоративната с държавната власт.

245

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ ПАПУНЯК, СТИГА БУТА СВЕТА КЪМ ТСВ ! айде най- накрая предозирай ....

244

анонимен

преди 1 година

Ами то е ясно , че руснаците искат да изтребят всичко живо , и те да се настанят на една опустошена земя. И как ще живеят с мисълта че живеят върху костите на избити невинни деца. Трябва да си съдист.

243

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.