302

Щерю

преди 1 година

Зеленски е един голям войн-плямпало, устата му не спира да воюва...

301

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че руснаците направиха сви нщина, но те бяха предизвикани, поканени за това. В Щатите със сигурност са предвидили събитията и своя интерес за сметка на интереса на украинската нация. Ето това е сви нщина по американски. Това да приемеш геополитическа война на два геополитически гиганта като домакин вече не знам какво е.

300

Анонимен

преди 1 година

Руснаци също са се били срещу руснаци през 2 СВ. Човек трябва да е много инфантилен или не в час, ако си мисли, че може да си организира малка локална интернационална война с Русия и ако на Зеленски декорът вече не му харесва, да смени пиесата. Много хора ще сме му много благодарни, ако излезе от ролята на президент на Украйна.

299

Всъщност

преди 1 година

Всъщност, украинското ПВО наистина стреля, без да държи сметка за косвените жертви. Напротив. Всяка жертва на паднала ракета, умишлено изстреляна или ракета от ПВО, та дори и падналите отломки ги пишат на гърба на РФ. Същото е и с жертвите, които СБУ изравя от гробищата. Тамкосвени жертви също няма. Такава свирепа пропагандна война не е имало. Дори в Сирия, РФ бомбандира n на брой пъти детската болница в Алепу, дори тогава нямаше обвинения като днешните. Първата война, без косвени жертви.

298

Анонимен

преди 1 година

Много е важна историята на Европа, защото определя нашето днес. Утопия след утопия довели до реки от кръв и костно брашно, което любезните селяни предоставяли за преработка на прагматичните англичани. Историците няма какво толкова да се чудят защо костите на войниците загинали край Ватерло ...ги няма.

297

Анонимен

преди 1 година

Европа не е най-спокойното място на този свят поне не исторически и съвсем не е обединена. През 2СВ към формированията на Вафен СС войските на Вермахта членуват цели дивизии от норвежци, финландци, холандци, датчани, белгийци(2 дивизии), сърби, украинци, индийци, дори англичани, а френското управление Виши дори е част от Остра 3 години. България има своя противотанков полк към СС от близо 1000 човека.

296

Закривай

преди 1 година

окрайна!!!!

295

ПУТИН

преди 1 година

Един комик тъ направи за смях

294

СССР ОТ НЕБИТИЕТО

преди 1 година

Нас ни разби актьора Рейгън....Русия ще я разбие друг актьор...Зеленски

293

ПУТИН АГРЕСОРЪТ

преди 1 година

С агресори не се преговаря...те се ТРЕПАТ....

292

Анонимен

преди 1 година

Тоя на колко дози е днес.

291

!

преди 1 година

Велик човек! Истински патриот, готов да се жертва за отечеството си. Името му ще бъде записано със златни букви в историята на човечеството.

290

Анонимен

преди 1 година

До ушите сте в *** но устите ви не спират. От 1944 ви управлява мафията но това не го виждате, нито чувате, нито коментирате. Живейте си в кочинката, напълно го заслужавате

289

само питам

преди 1 година

Защо се сърди това наркоманче? Нали иска декомунизация! Русия това прави! Декомунизира украйнската територия, като разрушава всичко построено от комунистите!!!

288

Анонимен

преди 1 година

Айде бе. Ами ти какво извършваш? :))

287

реалност

преди 1 година

Зеленски извърши престъпление срещу човечеството като не спази Минските споразумения. В резултат Украйна получи бомби, Зеленски - милиарди, а Европа - инфлация .

286

troi

преди 1 година

рогатия има специално място за теб в ада, мишок долен

285

Горките руснаци

преди 1 година

Вече нямат ракети...и даже перални, защото им взимали частите за ракети...сигурно с камъни разбиват централите на Украйна. А руските войници на фронта водят бой с лъкове и стрели поради липса на боеприпаси....Така ни представя действителноста пропагандата от Козяк и разбира се нашите наведени медии.

284

Анонимен

преди 1 година

Тоя щеше да продава ток на целия ЕС.

283

Анонимен

преди 1 година

Това не са руски ракети. Руснаците свършиха ракетите и пералните още април месец.