24

Анонимен

преди 4 месеца

Значи идва някой се за коронарография,за която болницата ще вземе 10 000 лв за 3 дни, правят му тест,който е положителен, пращат го в къщи, НОИ му плаща болнични за карантина болницата нищо не печели, обаче в конспираторската ти глава аз имам полза той да е позитивен?? Или,приемам в болница за ковид някой с двустранна пневмония и сатурация 85%, лежи 3 седмици, консумира кислород, парно, ток, скъпи медикаменти, струва ми 20 000, обаче касата дава само 2000, и това е от полза за мен и за болница

23

Анонимен

преди 4 месеца

Така е колкото по ваксинирана е една държава, толкова повече заразени има. Факт.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Вече не казват колко от болните и умрелите са ваксани, защото и при този малък процент ваксани те са значително повече от неваксаните, а по еврогейщината даже болнични не им дават на ваксаните, да не се разбира, че от ваксата само вреда има.

21

Анонимен

преди 4 месеца

"началото на пандемията се говореше, че телефонните абонати в Китай са намаляли с 200 милиона" - Имаш предвид, когато ни лъгаха и манипулираха, за да ни пробутат фалшивата пандемия? Когато пускаха фалшивите филмчета с падащи по улицата ли? И когато построиха фалшивата болница, която не използваха за нищо?

20

до 20

преди 4 месеца

Аз не трябва да се сещам. Аз зная. А такива, като тебе, ако разберат, че коспирацията им е погълнала целия живот, сигурно ще се самоубият. Защото конспирацията е единственото, което осмисля живота ви.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Девет пъти лежах в няколко болници по няколко различни причини откакто започна Ковид-19 и как един път не ме писаха, че съм заразен, а винаги ме тестваха при приемането. На собствения опит ли да вярвам или на лъжите на ***

18

Анонимен

преди 4 месеца

Така е, най наваксаните и с най много мерки съответно цепят всички рекорди.

17

Анонимен

преди 4 месеца

В началото на пандемията се говореше, че телефонните абонати в Китай са намаляли с 200 милиона ...

16

Анонимен

преди 4 месеца

До до 16 - Абе плоскоглав, как не се сещаш че другата пътека не отпада? Някой като е дошъл с инсулт , мислиш като му е положителен теста, драскат инсулта и пишат ковид ли?

15

до 16

преди 4 месеца

А да се сещаш, че другата пътека, по която твоя пенсионер е дошъл, е много по-скъпа? И защо изобщо да се прави твоята "гениална" измислица? Ама от къде толкова акъл?

14

Анонимен

преди 4 месеца

"Конспирацията" след 3 до 6 месеца странно става реалност, ама вапцирианите още не загравят. Трябва им рисунка със стрелки явно. П.С. Ковидарите ПАК ще опитат да ни затворят. Не се давайте! Целта е контрол! Грижа за здравето? Хахаххаа. Аха, почти.

13

Анонимен

преди 4 месеца

До до 13 - е, явно аз съм свалял пейки в парка и съм слагал сертификати, отказващи правото на съществуване ако не се подложа на безполезна, вредна медицинска процедура. Бре аз си мислех че друг беше, а то аз съм бил.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До до 8 - Обяснявам - ръгаш фалшивия тест на болния пенсионер, дошъл за други болести в болница - излиза фалшиво положителен - пишеш го ковид пациент и получаваш пари по клинична пътека за ковид - и като почине, се пише ПОЧИНАЛ С КОВИД. Толкова лесно. Плоскоглавите отказват и отказват да загреят. Те искат да си вярват във Великия Страшен Ковид.

11

до 13

преди 4 месеца

Няма консспиративна реалност. Има само една реалност - тази в която живеем. Ако не ни харесва, ние сме си виновни. А във вашата измислена реалност, все някой друг ви е виновен.

10

до 8

преди 4 месеца

Можеш ли изобщо да обясниш ( и на себе си), как някакви суми, по някакви пътеки, заради някой вече починал, облагодтелства който и да е. Сериозно, добре ли си?

9

Още ли вЕрвате ??

преди 4 месеца

Е нали са ваксани с 18 дози ????? жажажажажажажа

8

Анонимен

преди 4 месеца

За някои хора с малки мозъчета е много удобно всяко човешко нещастие да се обяснява с конспиративна теория. А истината е, shit happens.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Като гледам България и ЮАР, две държави в които не се инжектираха повечето хора и където отдавна спряхме да се преструваме че има "пандемия", тук ковид измамата приключи. Ако спрат и сумите по "клинични пътеки" за да премахнат стимула да се вписват инфаркти и инсулти като "починали с ковид", внезапно ще се окаже че и смъртни случаи нямаме.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото има колективен имунитет срещу грип, толкова има и срещу ковид, т.е. НЯМА. Но грипът е сезонен, а ковид е целогодишен.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Колективен имунитет не съществува при ковид 19. Имунитетът е краткотраен и боледуваш пак. Омикронът не може да се ограничи, много е заразен. Единственият начин да се ограничат щетите върху здравето е ваксинацията . Ковид е тук за да остане и да ни мъчи. Мангъров сгреши, така че стига си ни го пробутвал.