39

чистокръвен

преди 1 година

На прекаралите се с отровни ваксини на нека ви е яд нито един път не съм тестван с хидрогелана DARPA и GOx нанотехнологията в джуса!

38

Анонимен

преди 1 година

Черве-нките теро-ризи-рат населението си! Кому-нисти, най доброто!

37

анонимен

преди 1 година

В Европа, когато престанах да карантинират хората, случаите намаляха. При увеличение се взимаха балансирани мерки от властта. Нулев ковид били искали в Китай. Все в света някой измисля нещо без резултат. Нулевият ковид е непостижим, но очевидно китайското правителство все още не го е разбрало и тормози хората.

36

анонимен

преди 1 година

Очевидно е, че правителството там още не е разбрало, че тази стратегия не дава нужния ефект.

35

Анонимен

преди 1 година

За последните 7 дни в Китай имат 16463 нови случая и 5 починали, а в България имаме 1489 нови случаи и 42 починали. Явно китайските ваксини създават имунитет, а преболедувалите в България са без имунитет

34

Анонимен

преди 1 година

Имунитет срещу Ковид-19 има само след ваксиниране и то частичен.

33

Анонимен

преди 1 година

В Китай бързо разбраха, че няма имунитет след преболедуване, а нашите *** още си въобразяват, че има такъв.

32

Анонимен

преди 1 година

Ами нормално - стискаха всички вкъщоо почти две и половина година. Не само, че никой не придоби имунитет срещу Ковид, ами на всеки му остлабна имунитета като цяло.

31

КИТАЙ

преди 1 година

Е БОГАТА ДЪРЖАВА А ЖЪЛТУРКОВЦИТЕ ЯВНО ОЩЕ ЯДАТ ПРИЛЕПИ-ДА СА ,,ЖИВИ И ЗДРАВИ,,

30

87% безсимптомни

преди 1 година

!!! Най-точните тестове !!! : Вчера в Китай са регистрирани 31 454 случая, като 27 517 са били без симптоми. Бързо да въвеждат КПП-тата, че яко ще се мре, как му отпуснаха така края ...

29

Чудно

преди 1 година

Точно когато останалата част от света се пооправи, даде огромни жертви, човешки и финансови, тия сега ще дадат на вируса нови милиони хостове, в които да се множи и мутира.

28

Анонимен

преди 1 година

Няма имунитет срещу Ковид-19 от преболедуване. Имам познати върли противници на ваксините и маските, които го караха повече от един път.

27

Анонимен

преди 1 година

Скъпо ни излезе тази зараза, която САЩ разпространиха в Китай.

26

Анонимен

преди 1 година

Това е. Опитаха се да го контролират в началото, но сега, когато вече всички останали имат имнитет, те нямат. Те ви на сега ковид...

25

Анонимен

преди 1 година

Ей таз пъстърма от броненосец много е вкусна явно

24

Анонимен

преди 1 година

Значи идва някой се за коронарография,за която болницата ще вземе 10 000 лв за 3 дни, правят му тест,който е положителен, пращат го в къщи, НОИ му плаща болнични за карантина болницата нищо не печели, обаче в конспираторската ти глава аз имам полза той да е позитивен?? Или,приемам в болница за ковид някой с двустранна пневмония и сатурация 85%, лежи 3 седмици, консумира кислород, парно, ток, скъпи медикаменти, струва ми 20 000, обаче касата дава само 2000, и това е от полза за мен и за болница

23

Анонимен

преди 1 година

Така е колкото по ваксинирана е една държава, толкова повече заразени има. Факт.

22

Анонимен

преди 1 година

Вече не казват колко от болните и умрелите са ваксани, защото и при този малък процент ваксани те са значително повече от неваксаните, а по еврогейщината даже болнични не им дават на ваксаните, да не се разбира, че от ваксата само вреда има.

21

Анонимен

преди 1 година

"началото на пандемията се говореше, че телефонните абонати в Китай са намаляли с 200 милиона" - Имаш предвид, когато ни лъгаха и манипулираха, за да ни пробутат фалшивата пандемия? Когато пускаха фалшивите филмчета с падащи по улицата ли? И когато построиха фалшивата болница, която не използваха за нищо?

20

до 20

преди 1 година

Аз не трябва да се сещам. Аз зная. А такива, като тебе, ако разберат, че коспирацията им е погълнала целия живот, сигурно ще се самоубият. Защото конспирацията е единственото, което осмисля живота ви.