39

РАЗДЕЛЕНИЕ И ОМРАЗА

преди 1 година

Напомня ми на сируацията от Украйна от месец 2 май 2014, когато Българският културен дом в Одеса е опожарен, тоест изгорен. Ако не ме лъже паметта и лидедът на българската диаспора е изгорен жив тогава. Защо е цялото това РАЗДЕЛЕНИЕ И ОМРАЗА?

38

Стоян

преди 1 година

Тези няма да помиришат Европейския съюз .

37

Анонимен

преди 1 година

Политика на нашето котило

36

До 42

преди 1 година

Продължи си с дилдото

35

Анонимен

преди 1 година

Кое му е "българското" на тоя клуб, платен с рубли и създаден от руски агенти, с единстваната цел, да насажда омраза?

34

aa1830

преди 1 година

Това са единични случаи - провокации (както биха казали евроатлантически ориентираните ни политици) Аз бих добавил единични в смисъл по един всеки ден.... Но външно ще прати протестна нота, не се притеснявайте.

33

Анонимен

преди 1 година

Ами Слави и неговото министерство ги пусна за ЕС, после пък заради това свали правителството. Като се сочат виновни да се знае кои са

32

Фердо

преди 1 година

До АнонименНещо логиката ти куца, защото на Хитлер бабите и дядовците му не са били евреи!

31

Анонимен

преди 1 година

Е нали Боко Тиквата и Просто Кирчо ни обясняваха,че тези са ни големи приятели и трябва да ги вкараме в ЕС. Защо така правят тогава нашите приятели

30

тодор живков

преди 1 година

Тези истрели са салют от " братска русия ".

29

Star

преди 1 година

На някой повечко подпийнал са му напомнили че бабите и дядовците му до един са били чисти,честни и достойни българи.и той се ядосал та пуцал по клуба.Има много сърбомани там които са със промито и измито българско съзнание.Гърци не са,българи не са,сърби не са,не са и албани.... е от къде са се пръкнали тия ,,македонци тогава??? Даже и майките им са българки.

28

Анонимен

преди 1 година

Пак ще ни докарат балканска война и национална катастрофа! България свършва по билото на на Стара Планина. Македония не е българска. Това е като да направите клуб "Хитлер" в Израел!

27

?!?

преди 1 година

Тия са ***. Това е тероризъм тук не става дума за вандализъм. За терористи никога ЕС.

26

Анонимен

преди 1 година

За да е пълен "бъзика", може да се сменят имената на клубовете - има идеални заместители дето не са свързани с фашизма - Мара Бунева и Владо Черноземски - чеда на Македония утрепали видни сръбски изверги, много ще ми е интересна реакцията тогава - предполагам че сърбокомунистите там ще побеснеят още повече

25

Рв

преди 1 година

Аграрното им мислене и действия не кореспондира с античните им претенции за древна култура. Прозира партизано-кумунистическата им титова промивка.

24

Ako няkoй нe знae

преди 1 година

Tepopът тaм e nog onekaтa и cъc cъgeйcтвиeтo нa нaшитe "cтpaтerичeckи napтньopи" в HATO и EC...

23

Анонимен

преди 1 година

Нека всеки които проявява дори минимален интерес към въпроса, да прочете в уикипедия инфо за Маршал Тито. Късо е, не се налага да четете десетки страници. После взимайте страна.

22

Рв

преди 1 година

Примитивни индианци.

21

до 21

преди 1 година

Нещо за калайджията и почернялата му задна част, чул лу си? Защото нас ни приеха по милост в ЕС. Ние, дори и сега не отговаряме поне на половината от критериите за членство.

20

до 16

преди 1 година

Явно си много далеч от историята. Маршал Тито е легенда и то не само за бивша Югославия, а за 3/4 от Европа. Намери и прочети биографията му, вместо да пишеш глупости.