59

Наблюдател

преди 1 година

Северозападнала Македония трябва да се казва.

58

Zеленски

преди 1 година

Толкова сме зле от 2002 насам, че и македонците могът да ни излапат с парцалите. Няма НСГВ, БНА както и всичко друго, а ТОВА което е останало работи за мафиоти. Оръжие за запасняци дори няма ВЕЧЕ всичко е продадено. При една обстановка грабваме прашките и коловете, но ще бъде по добре да ги насочим понапред към ония от 1998 година които се пподписаха за това да няма БЪЛГАРИЯ.

57

Анонимен

преди 1 година

Северозападните македонци рият дъното по-бързо и от нас.

56

Анонимен

преди 1 година

абе преди беха македонци--сега станаха СЕВРО македонци ...Гърция ги застави да си сменят името

55

Анонимен

преди 1 година

90% от македонците и 97% от сърбите са хубави хора но има фашаги които разпалват омраза ...жалко братски народи сме . А дано Сърбия направи реми с Бразилия днес

54

Анонимен

преди 1 година

крака ми няма да стъпи на тая територия, не желая да чувам за тях, не желая България да им помага за каквото и да е, прекратяваме си взаимоотншенията, не са ни притрябвали, българите на тая територия най-добре да напуснат, за да не ги убият тия прогнили титовци

53

Анонимен

преди 1 година

Дано да подпукат и "българите" там.. аман от ***.

52

Анонимен

преди 1 година

пари бе ей хора

51

Дойде време

преди 1 година

всички *** макета които поругават българските центрове в скапана им страна следва да бъдат издирени и съответно профилактирани.

50

Агентура на балканит

преди 1 година

Руската агентурна мрежа на балканите трябва да бъде разбита и изтласкана зад Румъния, дори зад Украйна. За да престанат дразгите между Македония и България е наложително руските агенти да бъдат изхвърлени и от двете държави. За да не може никога повече да прокарват македонизма създаден от Кремъл, както и сърбизма да бъде посечен. Бъде ли отхвърлено руското влияние, македонизмът ще изчезне по естествен път.

49

Анонимен

преди 1 година

фашисти, които не разрешават на българите в рсм да се определят като българи, стрелят и разрушават български центрове и исторически паметници, очакваме скоро да започнат да застрелват хора с българско самосъзнание, гаранция франция

48

Анонимен

преди 1 година

Ако продължават така, може да си влошат отношенията с нас, така с Гърция ще ги затворим към Европа :)) Няма по лесно да стреляш по враг, по-трудно е да изградиш сътрудничество :))

47

Анонимен

преди 1 година

Слаба работа. По български клубове се стреля с базука, срещу буллгаропитекус - с гатлинг картечница ,от близко разстояние.

46

Натовеца

преди 1 година

Маке да те стреля ,доживяхме това е евроатлантизма ,по бай Тошово време защо нямаше таковва чудо бе ???Защото бяхме най-развитата нация на балканите и всички имаха респект от нас !Американската окупация ни доведе до това жалко съществуване да ни унижават от всякъде !

45

Анонимен

преди 1 година

Началника на полицията им сигурно е в кюпа! Държавата ни да иска незабавното му уволнение!!!

44

Държавата Фиом

преди 1 година

До Анонимен 44 "русия активира проксито си сърбия да създава напрежение в северомакедония и Косово" - Каква Русия? Македонската полиция къде е? Първо протести, после яйца, после камъни, сега стрелба??? Ако бяха арестували един да осъдят и нямаше да ескалира. Чакат да убият човек ли? Или и тогава няма да реагират? Това са Фиомци не са Македонци!

43

Анонимен

преди 1 година

русия активира проксито си сърбия да създава напрежение в северомакедония и Косово

42

Анонимен

преди 1 година

те са си фашисти северонещото

41

Анонимен

преди 1 година

Кръстили тоя измислен клуб Борис 3-ти, в който никой не влиза дори до тоалет, после оти го гърмели макетата!? Прости татари, ей, Путин всите в Сибир да ви изсели!

40

Анонимен

преди 1 година

До Стоян 41. Не се заблуждавай. Решенията не ги взимаме ние. Ще ги приемат и ние ще сме следващия конфликт в Европа, защото САЩ така искат.