23

Анонимен

преди 1 година

Вирус, който се открива с фалшив тест? Айде, бегайте оттук...

22

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, тука още се коментира фалшивия вирус. Докато вярвате, че има вирус ще ви водят за носа като панаирджийска мечка.

21

Анонимен

преди 1 година

Австралия 84,9% ваксинирани и 3861 нови случая вчера.

20

Анонимен

преди 1 година

За съжаление пандемията продължава, а вирусолозите отчитат намаление на смъртността от вируса, по-леко протичане, но и по-заразни варианти на вируса.

19

В Англия

преди 1 година

Вероятността за смърт на ваксинирани британци на възраст под 60 години е два пъти по-голяма от тази на неваксинирани хора на същата възрастИ така е вече шест месеца. Тази графика може да ви се стори невероятна или невъзможна, но тя е вярна и се основава на седмични данни от британското правителство.https://alexberenson.substackДОТКОМ/p/vaccinated-english-adults-under-60Алекс Беренсон

18

Поствакс бонус

преди 1 година

АСТРОНОМИЧЕСКИ СКОКОВЕ НА СВРЪХСМЪРТНОСТТА СРЕД МЛАДИ И ЗДРАВИ КОХОРТИЗа месец юли в Исландия, една от най-ваксинираните за ковид нации, процентът на свръхсмъртност над средния за петте предходни години е 56%.https://bitchuteТочкаКОМ/video/MK8ec41Wry2X/"И това са млади, здрави хора!" - възкликва д-р Райън Коул. "Това са хора в разцвета на силите си.""Въпросът ми е кога са си направили последната инжекция? ... Ето къде е слонът в стаята".

17

Анонимен

преди 1 година

Това зомби отдолу иска да вярваме че фалшивия вирус е истински! Как ще стане тая работа бе, аланкоолу?!

16

Анонимен

преди 1 година

Ковид е тук и ще остане завинаги. Новото е, че хората имат ваксини и могат да се предпазят или поне да намалят щетите върху здравето си чрез ваксинация. Със или без мерки вирусът не е изчезнал, нито ще изчезне. Въпрос на отговорност на всеки от нас е да пази и себе си, и другите.

15

Кандидат зомби

преди 1 година

Много ми се иска да стана ковид зомби и събирам инфо. Някое сертифицирано замби да каже колко пъти е дупчено за сертификата, има ли абокат, няма ли. Сваля ли маската докато си мие зъбите, слага ли памперси при извънредна епидемична обстановка, колко често ги сменя? Все такива практични неща...

14

Майстора

преди 1 година

До 12 "Това мина и замина и не бива да се коментира" - опасявам се, че нищо не е минало и заминало! Че само за кратко имаме почивка! Ако е заминало, защо в Китай продължават да държат милиони под арест, защо ги тестват всеки ден и ходят с "маски" по улицата? Защо в САЩ и Канада говорят по медиите за връщане на "маските" Защо строят в Канада заводи за "ваксини" с огромен капацитет? Защо СЗО пак напира за антиконституционното "пандемично" споразумение? В окото на урагана сме! Трябва да се говори!

13

анонимен

преди 1 година

В живота си съм си имал работа с хора, на които им се казва да престанат да говорят на някаква тема. Всеки си е имал. Много ме дразнят такъв тип хора и в един момент спирам да общувам с тях.

12

анонимен

преди 1 година

Вие, тук пишещите, чували ли сте думата Престани. И вирусолози и други третират пандемията като приключила. Най-хубаво е да спрете да пишете коментари под тези новини. Лошо е, ако ви е кеф да говорите на тая тема. И вие, като медиите, нещо не давате на останалите да я забравят. Това мина и замина и не бива да се коментира. Стига вече. Никой вече не се страхува от този вирус и смъртността намаля. Това е един лош спомен, който трябва да се погребе. Стига вече. Престанете.

11

От гимназията

преди 1 година

Д-р Скот Атлас: "Експертите" ни отказаха наука на гимназиално нивоhttps://redvoicemediaТочкаКО/2022/11/this-is-unconscionable-the-experts-denied-us-high-school-level-science-dr-scott-atlas/"Това е фундаментална наука, която не се изучава в медицинското училище, не е в докторските програми, не се изучава и в колежите. Научавате я в гимназията в часовете по биология. Това беше отречено от нашите така наречени експерти в CDC".След COVID - без ваксина с по-добра защита от ваксинираните.

10

Алф Редхичкок

преди 1 година

Просто правете по 20 000 фалшиви теста и процентът ще падне под един. Умррете от ракк, копелллета мръссни!!!!!!

9

Проценти

преди 1 година

Проценти, проценти, ами да ги видим тези проценти за последните 14 дни. Нови случаи - 65,5% неваксинирани и 34,5% ваксинирани. Постъпили в болница - 72% неваксинирани и 28% ваксинирани. Постъпили в интензивното - 95% неваксинирани и 5% ваксинирани. Починали - 82,3% неваксинирани и 17,7% ваксинирани.

8

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Още ли има вярващи в дядо Коледа(Ковид-19)?Мислех, че сте проумели че сте излъгани, но явно мозъка ви е изключен!

7

Анонимен

преди 1 година

За неваксинираните пандемията няма да приключи, а за нормалните хора приключи след ваксинирането.

6

Анонимен

преди 1 година

Фалшивата пандемия приключи за държавите с нормални хора, отказващи да спазват смехотворните и безсмислени "мерки". И отказващи да се бодат с експериментални отрови.

5

Анонимен

преди 1 година

38 хиляди регистрирани жертви на дезинформаторите лъжещи, че маските и ваксините не помагат, а реално са 2-3 пъти повече. Съд и въже за вас.

4

Анонимен

преди 1 година

*** още не схващат как са се прецакали като не се ваксинират.