10

Анонимен

преди 1 година

Де се е чуло и видяло театър да се издържа с народни пари?! Холивуд с парите на данъкоплатеца ли се издържа, а Бродуей? Масово актьори и режисьори са едни хрантутници с много претенции, много мързел и още повече простотия. Имаше до нас едно заведение което въпросните великокултурни дейци много посещаваха та ги виждах редовно в истинската им светлина пияни, зли, нагли и безочливи.

9

ВАРНА

преди 1 година

МНОГО ХОРА НЕ ХАРЕСВАМ,И ПОЛИТИЦИТЕ НО НЕСИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ПРАВЯ ЗЛО ИЛИ НЕЩО НЕ ВЪСПИТАНО. УВАЖАВАМ ХОРАТА ТАКИВА КАКВИТО СА И ТЯХНОТО МНЕНИЕ. ТОЗИ МОРФОВ ПЪРВО НЕЕ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ,НИТО Е ВЪСПИТАН НАЙ-МАЛКО Е МЪЖ,ТОЗИ Е ИЗКУФЯЛ ,ЗЛОБЕН И ЖЕНОМРАЗЕСТ ***. ЗАЩО НЕ НЕСЕ ПЪЧИ СРЕЩУ НЯКОИ МЪЖ ,А СРЕЩУ ЖЕНА ТОЛКОВА МУЕ АКЪЛА И СИЛИТЕ. ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДИЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН.

8

=

преди 1 година

Тази лошата се оказа човек с достойнство и си подаде оставката. По лошото е че макар и талантлив режисьор, морфов е про.стак и скандалджия. И преди е вдигал не един скандал и какъвто е нарцис ще го прави и в бъдеще. Ако Кръстева беше тежък русофил като морфов проблем нямаше да има,но тя си има други убеждения,което е голям грях според морфич

7

Иван Кралича

преди 1 година

Защо Морфов не рева, когато Рашидов си правеше собствените изложби (с държавни пари)? Е, друго си е да се репчиш на жена, това не е никакъв проблем на Балканите

6

Илиев

преди 1 година

Естраден,оперен,оперетен певец Орлин Горанов,вместо да ходи на участие като знаменити негови колеги,се скатава в телевизията на народа,с едно кухо и излишно предаване "Последният печели".Пет часа всеки ден телевизията на данъкоплатците,са заети с шиба.ото предаване.

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

В България всичко е купено и политизирано. Тази никога няма да се махне, освен ако не излезе целия народ на протест, както в случая с Пеевски. Лошото е, че с веки изминал ден става по - зле. Дано скоро се събудим и обединим.

4

Анонимен

преди 1 година

Значи като я сложили тая от дпс им повишиха заплатите , утре за още малко стинки ще прекръстят театъра на сюлеман паша ,щот видите ли тоя лошия Иван Вазов написал "Под игото"

3

Анонимен

преди 1 година

Цялата отговорност носи министърът на културата. Такава емблематична институция като Народен театър "Иван Вазов" да я остави в такова безредие и липса на управление, означава само че той няма необходимите качества за министър.

2

Анонимен

преди 1 година

В дъното на скандала е *** *** Минеков!

1

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Категорично подкрепям протестни действия на интелектуалците. Ще се радвам и ако моят личен приятел Робърт Леви се включи. Последният е икона на няколко поколения Добри хора,а не му се предоставя трибуна.Заедно сме гладували,заедно сме мечтали,заедно сме се борили преди 10-ти ноември срешу лъжата и лицемерието.