25

Анонимен

преди 1 година

Има една държава, която за мен е модел за бъдеще и това е Бутан: будистка теокрация като не очаквам Бутан да е двигател на нова система, но е възможно подобен примитивизъм и изолиране да е бъдещето на света.

24

Анонимен

преди 1 година

Off the grid може да се оформи като движение, но по-много мъчителен начин и с неясен хоризонт. Системата умира и колкото повече нации са оплетени в нея, толкова по-трагичен ще е краят и. Библията е разказала какво се случва като се срине Вавилонската кула. Матрицата е велик филм, до голяма степен разказва бъдещето, но лично аз не вярвам в програмата с лелята и курабийките.

23

Анонимен

преди 1 година

Китай не може да бъде двигател на бъдещия свят, защото доктрината за средния път не може да бъде революционна. Китай е функция на Запада. Необходим е нов варварин в смисъла на нова движеща сила, която има потенциал да изгради нова система. Такава сила на хоризонта не се вижда.

22

Антисоросоид

преди 1 година

Двама се карат ( Русия и САЩ ) трети печели, обаче Китай и Русия са съюзници. Дай Боже Китай да е новия архитект и да станем сателит на Китай и да си отдъхнем от сорросоидите, ЛГБТИзвратеняците ... Ще има Крумови закони, а не сорросоидни либерастки, смъртно наказание за корупция, за наркотрафик .. Дежурния сорросоид и сто минуса да ми нацвъка истината няма да промени да се задави дано със сребърниците Юдата!

21

Анонимен

преди 1 година

До няколко години Китай ще е световен господар.Икономиката им е мощна,армията огромна.Всички ще слушат Китай както сега слушат САЩ.

20

ББ

преди 1 година

бедното духом "професорче",къде Свободният дух на Човеците?стремежа ни към Свобода и Справедливост?това,че си кому.истическо *** получило всичко на тепсия не те прави богойзбран...идва анархията и си никой,парите ти връзките ти,титлите ти,дома ти...нямат значение и стойност...и го желаете и работите за това...ами ок!!!кЙтай е на хранилка...изтеглете инвестицийте и ги оставете гладни...и "професорчето" ще ги спре...гладен не се спира!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Не. Жълти крадливи маймуни няма как да водят света. Не и запада. Ние тук не ги искаме.Все едно да преписваш от съученика си и да твърдиш,че знаеш повече от него:)) Данси седят в Азия, където им е мястото.

18

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Ха ха Като е измислено в Америка иЕвропа, къде са им мощностите за неговото производство ? В Китай ! Ха-ха-ха-ха ! Там еиевтиният труд ! Ха-ха-ха-ха ! А евтините суровини за производството на това което е измислено в Америка и Европа къде са ! В Русия! Ха-ха-ха-ха !

17

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

АМЕРИКА винаги ще е НОМЕР ЕДНО.

16

Ха ха

преди 1 година

Болните русофилчета веднъж не си спряха американския нет и не оставиха телефоните си... Пък все Америка виновна

15

Ха ха

преди 1 година

Хората не си дават сметка, че всички големи активи на Света са на Запад - Америка, Германия, Англия - човешкия и научен потенциал е там, не е в Китай. Това, че дадоха на китайците някакви неща е съвсем отделна работа. Всичко е измислено в Америка и Европа, не в Русия и Китай. Нека не го забравяме. ЛГБТ има на Запад точно колкото и навсякъде другаде.

14

Човек с корава душа

преди 1 година

Аз нямам нищо против Китай и другите страни!А много ми е чудно защо съм доста проклет човек?!Китай трябва да си знае мястото !А хора, които са против мен , значи не знаят някои неща и вероятно са алчни дяволи!

13

Ламята

преди 1 година

Лоши дни идват за LGBTQrtyuia...хората.От немай къде, всички ще се върнат, към старите(единствени) 2 пола

12

Антисоросоид

преди 1 година

Двама се карат ( Русия и САЩ ) трети печели, обаче Китай и Русия са съюзници. Дай Боже Китай да е новия архитект и да станем сателит на Китай и да си отдъхнем от сорросоидите, ЛГБТИзвратеняците ....

11

Анонимен

преди 1 година

и да не забравят да нашамаросат борисов и после да го пратят у затвора къдет му е мястото

10

Анонимен

преди 1 година

И k'вa cтaнa тя cera, a copocoиgитe? Eвpaзия или Eвpaбия? Tyй e въnpocът...

9

Анонимен

преди 1 година

Най - добре!

8

Анонимен

преди 1 година

Kpaй нямaт gapoвeтe нa нeoлибepaлнaтa geмokpaция, rлoбaлиcтkият нoв cвeтoвeн peg и xюбpю-aтлaнтичeckoтo cтpaтerичecko napтньopcтвo... Oohh Yeaahh! Yes! Yes! Yes!

7

Анонимен

преди 1 година

Този професор е на заплата у китайската диктатура. Китай искал да укрепва световната сигурност. Че той Китай е най-голямата заплаха за световната сигурност. При огромна територия и население, Китай искат с военна сила да анексират едно малко островче и са готови за това да почнат Трета Световна Война. Типични фашисти империалисти като русия.

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

След среща между Путин и Си на сбирка на ШОС, китаеца ясно каза - Китай ще бъде ЕДИНА ОТ СТРАНИТЕ които ще формират новият световен порядък.