24

Анонимен

преди 1 година

Абе искат да ни приемат ама намат желание, а дано още държави ни напъдят.

23

Бай Илийчо

преди 1 година

Къф Шенген? Ний го не сакаме бря ?

22

Batman

преди 1 година

Май ще трябва аз да се свържа лично с европейските лешояди, да им обесня че ако България се приеме в ес то ще е фатално с векове наред за българската нация,, дано бог не позволи да влезем в тоя шенген за нечии цели..а за народа кукумелии

21

Batman

преди 1 година

Дано поне европейската комисия се събуди и да не мисли само за своя интерес ами и за българския народ,, хич не сме готови за еврото ние още правителство няваме пак чак готови за ес,, тия комисий кйоравили са че не виждат българската истина пред очите на целия свят..

20

ЕСССР :

преди 1 година

Плячката е готова да влезе в капана... Две нови жертви, мммммм!

19

Анонимен

преди 1 година

Румъния и България има сборно около 10 млн. роми. Страните, които са против нашето приемане в Шенгенското пространство, вероятно не са навити голяма част от това население да се премести при тях.

18

Анонимен

преди 1 година

Холандия и Австрия нещо се дърпат. Мисля неоснователно. Дано поне по въздъх ни приемат. Висенето на паспортни проверки не е приятно.

17

Анонимен

преди 1 година

Tи "xpиcтo xpиcтoв", eничapчe, oчakвaй тaя вeчep...

16

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да ни приемат. ЕС е обречен

15

Анонимен

преди 1 година

Само дето Нидерландия, Дания, Австрия и Швеция не мислят така, а за да не ни приемат е достатъчен само един.

14

До 14

преди 1 година

Как не е така със стоките бе ***! Из целия ЕС си пращаш стоки с едно CMR, какво друго искаш?!? Че отварят камионите и бусовете да видят дали вътре няма мигранти ли! България стана като серия от Бързи и Яростни с тия гонки с мигранти, за Шенген сме били!

13

Муахаха

преди 1 година

Къв Шенген бе хора! За 2 дни има 5 гонки из бълграски градове с нелегални мигранти! Тежко пострадал полицай в София и десетки размазани частни коли в Бургас! Със всичкия ли сте си или не знаете какво е Шенгенско пространство!?!? Ние сме да ни наложат визи за излизане от България, тръгнали сме да се сърдим, че не пускат ***, пульо и хасан да си щъкат из Европа без граничен контрол и паспортни проверки!!! Я се осъзнайте бре!!!

12

Morski

преди 1 година

Ако и този път не ни приемат с измислени доводи, НА ВСЯКО РЕШЕНИЕ ОТ ЕС - ВЕТО! Докато им дойде ума в главата! Казано е - за да те уважават, трябва да биеш!

11

Morski

преди 1 година

Само да наблегна на факта, че и сега всеки българин може да пътува без проблем в ЕС, но не е така за стоките! Следователно всичко се върти пак до парите! Ротердам - холандско пристанище и най-голямото в Европа - въпрос какво ще стане с потока на стоките от Азия, ако България и Румъния влязат в Шенген? Точно така - бизнеса търси най-малкото съпротивление! Извода защо не ни искат в Шенген е ясен -ПАРИ!

10

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Този ЕС не знае какъв таралеж си мята в банските!

9

Анонимен

преди 1 година

Ние сме готови, но шведските и холандски подляри не са!

8

Айде че ще артиса!

преди 1 година

А България е колекционер на безмислени членства! Тоя ще си го сложим в класьора на специалните!

7

ПО - бързо!

преди 1 година

ЧЕ както е тръгнало - догодина няма да има смисъл! Съюза няма да го има...

6

пак моркова

преди 1 година

Тия имагинерни примамки сме ги чели вече!

5

Лудост

преди 1 година

У нас влизат и излизат всеки който си плати,не се знае колко терористи са влезнали като бежанци а тези шенген та шенген.