90

Анонимен

преди 1 година

Бря, по ни една укринска ядрена центрана руснаците не са стреляли, *** как така, те нали през ден си бомбят собствената вече запорожка АЦ, пък да вземат да пропуснат укринските ц ц

89

Колумбия пикчърс

преди 1 година

Да си избереш клоун за президент.........или падението на един народ. Скоро по кината.

88

ББ

преди 1 година

Да предложиме да им ремонтираме централите, както им ремонтирахме бойната техника а? Да спретнеме едно правитественце да оправим държавицата.

87

Реалист

преди 1 година

Мордорчани за пореден път доказват своята низост, кроманьонци пълни, с цялата си наглост се опитват да налагат примитивния си режим. Един тостер нямат произведен, една кола читава, един телевизор, един телефон. Хайде русофеневете изхвърлете всичката си техника, създадена по западни патенти, да ви видим как ще живеете само с прътове и кофи. Халал да ви е, затова сте все бедни и гладни и ревете от терасите на мизерните си малки апартаментчета от депресиращите панелки. Аз ще си харча пачките. :D

86

До94

преди 1 година

Ти пак не си разбрал,най доброто укро-ПВО, били трафпостовете и подстанциите!!!

85

Хубаво ли е а?

преди 1 година

Киев от 9 години прави това с Донецк!

84

укро клоунада

преди 1 година

от 70 ракети урките били свалили 51 ! СЛЕДОВАТЕЛНО цялата енргосистема на Украйна е унищожена от 19 ракети ! Алеле!

83

Анонимен

преди 1 година

До До порЦелан - Ти знаеш ли на колко погрешно мнение си . Те и рашките тръгнаха с парадните униформи ама половината останаха завинаги там.

82

Щирлиц

преди 1 година

И.З.Ч.А.ДИ.Е

81

Щирлиц

преди 1 година

Вижда му се краят на наркоманското ***.

80

ПорЦелан

преди 1 година

Вероятно след като ни натиснаха да им пратим СУ-25, С-300 сега наред ще е да им пратим трансформатори, щото германските не стават.

79

Анонимен

преди 1 година

Планът на западните лицемери беше, милиарди за оръжие,милиони като пушечно месо,десетки хиляди като платени наемници,безпрецедентни санкции и всичко това Русия да бъде унижена и поставена на колене,да ама реалността е,че до Нова година без излишни жертви и разрушения Украйна ще е пред пълен колапс и ще престане да съществува!

78

Сбогом Украйна

преди 1 година

Айде честито! И скоро да приключат най-сетне ежедневните просии на мизерника от Кривой Рог. туй ша ни е най-хубавия коледен подарък, му не гледаме вече наркоманската мутра на тоз *** смачкан. Псевдо актьор.

77

До84

преди 1 година

Как ще бъде възстановено бе моето момче,всички подстанции и траф-постове работят с резервни части произведени на територията на Украйна или Русия,предприятията в Украйна които ги произвеждат са унищожени!Мислете малко с тия глави и не припявайте всичко което ви го поднесат за чиста монета!

76

Анонимен

преди 1 година

Утре всичко ще бъде възстановено. Фашистка Русия "печели" единствено омразата на милиони украинци и още повече доставки на оръжие за Украйна.

75

Анонимен

преди 1 година

Западните лицемери не бяха предвидили тоя ход,идеята им да налеят камари с оръжие и да ползват платени наемници от цял свят е на път да се провали,с изваждането на енергийната инфраструктура на Украйна извън строя рухва и самата тя!

74

Анонимен

преди 1 година

Жертвите са от ракета nasmas показаха отломки

73

Реалист

преди 1 година

Шефа на ЕП Борел е заявил който се топли зимата на повече от 17 гр не уважавал европейските ценности и да сме били готови да умрем за демокрацията ! Като иска да мре да заминава доброволец в Украйна тоя отка чалник !

72

Анонимен

преди 1 година

Кажете русофили нeвежи, колко градове или села са превзели ва'тниците от август до днес? Ха-ха-ха! Кой бяга през глава от Лиман, Изюм и Херсон? Празните ви кратуни съчиняват едни и същи глупости денонощно.

71

Шута Зеленски

преди 1 година

Евала! Най-сетне и киевчани да няма с какво да си измият ако то, хохохо : )