98

Анонимен

преди 1 година

По времето на монархофашизма е избит цвета на интелигенцията в България, която на 90% е била против управляващия фашистки режим и после е била за управлението на ОФ.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 109: Главата му я отрязаха ония от ВМРО, защото той предаде Македония на сърбите.

96

До 97

преди 1 година

Твоите големи кремълски приятели след 1944 масово избиват българския елит, осталите са принудени да бягат, а на тяхно място идват партийни секретари със завършен трети клас! Ето защо и икономиката на България колабира тежко след края на ВСВ и са нужни десетилетия да се съвземе. Резултата от управлението на БКП е изграждането на една нискотехнологична, енергоемка и неефективна, работеща на загуба икономика - това е обективната истина.

95

Анонимен

преди 1 година

До някой то е лошо, когато абсолютния контрол е самонв ръцете на една малка част от населението ..ю били те комунисти, фашисти или демократи.

94

Анонимен

преди 1 година

Световно известният учЕн Тодор Живков казва обратното. До изводите на Тодор Живков стигат по собствен научен път и академиците по комунизъм и социализъм Корнелия Нинова и Сергей Станишев.

93

Анонимен

преди 1 година

Становището да се изпрати в Скопие за сведение.

92

Някой

преди 1 година

Всеки според интересите си. Интереса на един не е интереса на другият и ако парите отидат в другият всеки започна да вика срещу всеки дръж крадеца, лъжец, фашист, нацист, ние така, а те унака пък и фенове си карат става кучкарник, змиярник, осарник,борба за кокала, борба за баницата, цирк, траги-комедия, простотия до шия и накрая няма управия. Тумбур лумбур айде.... Нищо ново под слънцето.

91

Анонимен

преди 1 година

а на 9.юни 1923г. кой ли е отрязал главата на министър-председателя Ал.Стамболийски и кой идва на власт тогава ?

90

До 96

преди 1 година

Били сме в топ 20, но според кой? Според коминтерна, а сесесеркия съюз първи, нищо че по това време са умирали от глад. Защо фалира великия сесесерски съюз другари?

89

Анонимен

преди 1 година

то точно според тези "учени" в България никога не е имало и тyрско робство, а само културен обмен на идеи и технологии

88

Анонимен

преди 1 година

А какви са били тези, които са ликвидирали Гео Милев???? Професорите, написали този пасквил, чели ли са нещо, което Гео Милев е написал на 16 години? Да. В ученическите си години, Могат ли въобще да схванат за какво е писал? Гео Милев е бил изключителен интелектуалец! Как е ликвидиран? Защо! Някой чества ли сега Гео Милев? Защо не? Защото и така нар. " градска десница" е много под неговата интлигенстност.

87

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе е бил фашист кмета на София - Иван Иванов, той е от Сливен и не е бил фашист изобщо някога, а инженер и с това се е занимавал! Просто в началото, Средец(София) са били едни кални села и по-образованите хора или хора от големите градове в България, са построили и създали София!

86

Реалист

преди 1 година

Единствени фашисти управлявали България са БКП (и до момента са на власт). През 1939-та когато Хитлер и Сталин дружно нападат Полша от БКП са във възторг. Възхвалявали са Хитлер и вечната дружба между СССР и нацистка Германия. Много лесно може да проверите, стига да ви се чете.

85

Натовеца

преди 1 година

абе баш фашизъм си е било преди 1945 да не се правим на луди ! Потапянето на шлепове пълни с хора в дунава какво е !?

84

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИстината е, че до края на ВСВ, българите са орали с рала и с волове,крави, коне и са си светили с газени лампи, това е истината, истината е, че България се модернизира и развива бурно след ВСВ! Виж статистиката на произведената продукция и износ, ако щеш, за да се убедиш!

83

Анонимен

преди 1 година

Русофилите трябва да се информират за историята на кмета на София Иван Иванов.

82

Недоучил

преди 1 година

Фашизмът дойде 1944г с руската армия и БКП.

81

До 84

преди 1 година

Е щом за теб съветския агент Георги Димитров ти е извор на обективната истина е ясно какъв ти е случая - нелечима простотия.

80

Анонимен

преди 1 година

И така е било винаги. 1944 русия твърди, че ни освобождава. А всъщност ни поробва. България 45 години е послушен васал. Преди това твърдят, че са ни "братя" а са против съединението на България през 1885 и пращат Сърбия да ни нападне в гръб. Твърдят, че сме марионетка на САЩ, а всъщност до ден днешен икономическата власт в България е у бившата ДС и бившата номенклатура на БКП. Лукойл години наред не плаща почти никакви данъци. Периодично се случват случки като КТБ където потъват милиарди.

79

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТова не е вярно, цялата механизация, електрификация, модернизирано и механизирано селско стопанство, модерни пътища, са се построили след ВСВ и именно руснаците помагат на българите със знания и материално,с инженери, да постигнат това, отделно и наши кадри са били обучавни в Русия, а нацистите са ограбвали България - буквално,хората са гладували, факт!