118

Я па ти..

преди 1 година

До Спеца 130 Ние на теб ли да вярваме или на една "дузина " професори ?

117

Муахаха

преди 1 година

"Водещи историци" фашисти. Ако това са ни професорите срам.....Само ще цитирам Закон за защита на държавата и хилядите избити хора. А някой сигурно ще оспори избиването на дечица - ястребинчетата. Срам за България са тези умооочковци. Това не са учени. Това са Фашисти.

116

Спеца

преди 1 година

На 9 юни 1923 г. в България се установява фашистка власт!Власт завзета с отрязване главата на премиера Стамболийски!Статията е манипулативна и въпреки че е подпечатана от половин дузина професори има за цел да ни излъже , като се крие зад монархията!

115

Анонимен

преди 1 година

Спрете тази фашистка зараза, която вреди на всички!

114

Анонимен

преди 1 година

В концентрационните лагери на нацистите през ВСВ, са били изпращани хора от различни държави и националности, не само евреи, най-голяма част от тях, са били руснаци, също и поляци, украинци, белоруси, а днес зомбираните украинци-нацисти с промити мозъци, слугуват на тази нацистка идеология, която е извършвала геноцид над дедите им, над бабите и дядовците им, над бащите и майките им, американците също са били затворници в концлагери в Япония през ВСВ, не разбирам подкрепата за нацизма, срамота!

113

Анонимен

преди 1 година

То и сега няма фатмашкаВоенна диктатура, а просто ви управлява тоталитаренФатмак без демократично избрано правителство. Напълно безпартиен ФатмашкиАвторитаризъм, няма нищо общо с фашизма и с Хитлер и Мусолини.

112

Анонимен

преди 1 година

Гьдбелс : Мой фюрер много комунисти преминават в нашата партия .Хитлер махва с ръка и отговаря :Остави, растоянието между нас и комунистите е една крачка .

111

Анонимен

преди 1 година

Точно в момента фашизмът е на власт в България- медицински, медиен, политически. Гологлавият Мутафчийиски не е ли фашист??? Колко народ се побърка от страх, да не хване ковид и да го сложат в чувал? А оня тридозовия Кунчев не е ли фашист? А ЗС не беше ли фашистки документ? Липсваха им само газовите камери за неваксинирани!

110

Анонимен

преди 1 година

Е нема що големата свобода при социализма. Да те задължават да ходиш по манифестации, по бригади, да не можеш да си подадеш носа от България - само много наши хора можеха. да станеш ръководител само ако си партиен член, ако не отидеш на открито партийно събрание ти се търсеше сметка, що деца на по 17-18 години изпозастреляха на границата понеже искали да отидат в Гърция. Да са ти празни магазините и да има опашки за всяко нещо. Да чакаш за кола и апартамент по 15 години. РАЙ

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Тоталитаризъм, има сега, а през соца, тоталитаризъм не измало изобщо, никога не сме били по-свободни, задоволени и сигурни, както през соца! И икономиката ни работеше на пълни обороти и износ, а здравеопазването беше напълно безплатно за всички, образованието, не само беше безплатно, но и плащаха стипендии на учащите се и народа беше образован, включи някое телевизионно предаване преди 1986 г. и сега, за да видиш разликата в култура, знания, отношение!

108

Анонимен

преди 1 година

До Натовеца: Това за шлеповете в "На всеки километър" ли го видя?

107

Анонимен

преди 1 година

Комунистите дочакаха 1989.Веднага станаха антикомунисти почти всички .И я подкараха по старому .Никой не пое отговорност за левият тоталитарен режим.И на практика днес живеем в същото. Марксисти правиха безкласово общество преди,а врагът беше класов.Същите днес правят безполово общество с враг ЛЮБОВТА .

106

да натовеца

преди 1 година

За какво потапяне на шлепове говориш? Много обичат комунистите да приказват измишльотини. Потапяне значи да потопят шлепа заедно с хората вътре. Ей не спряхте с лъжите и това си е. И лечение на чугунените глави е само като фърлят топа. Дядо ми е бил затворен в един от шлеповете. Накрая идва телеграма от царя с указание хората да бъдат пуснати. 56та година го помня беше още жив и разказваше за преживелиците си на шлепа.

105

Анонимен

преди 1 година

До Уинстън ЧърчилМоля ти се, точно пък Чърчил ли ще ми цитираш, който предаде не само Англия, ами и цяла Европа на чуждо робство от глупост и досега е в подчинение, а не самостоятелна и не може да пръ...дне, без ЦРУ да позволи?! И точно евреи, немци, люксембугци, англични, създават комунизма , че и фашизма и расизма!

104

Уинстън Чърчил

преди 1 година

Фашистите на бъдещето ще се нарекат антифашисти!

103

Наблюдател

преди 1 година

До Натовеца..... Много си се впечатлил от сериала "На всеки километър".

102

Анонимен

преди 1 година

Обаче в Бг се установи ляв тоталитарен строй.И трагедията , е че днес се е клонирал с нов голям брат.

101

Анонимен

преди 1 година

До До 97... Икономиката на България е фалирала именно заради нацистите, те не са изплащали продукцията която са вземали или са плащали с фалшиви пари, фабриките задлъжняват и към банката, а банката също е била обрана от нацистите, виж документацията, след ВСВ, Англия предлага немската валута да се счита за нищожна и това е бил последния пирон в ковчега на българските производители и притежатели, те са се радвали, че когато идват руснаците, са освободени от задълженията си към банките! Чети!

100

Натовеца

преди 1 година

абе баш фашизъм си е било ,потапянето на шлепове пълни с хора в дунава какво е !?

99

Анонимен

преди 1 година

Много народ избиха фашистите в България до 1944 година. Тези "историци" срам нямат ли? Жонглират с понятията, въртят и сучат, само и само да докажат това, за което са им платили.