9

А бе хайляци

преди 1 година

Омръзна ни симулацията на дейност, кой ги прекарва през границата, кой им осигурява коридори та ги хващат към столицата. Колко са пропуснати? С моите данъци!!!

8

Анонимен

преди 1 година

МВР не действа и не само МВР .Но за МВР ще кажа ало апашите масово ,Сийка на Гиешо каза еми няма задържани Ами как така бе?Масова битова престъпност пак няма реакция .По шосетата масово купени книжки МВР спи .Пребити дядовци и баби за пенсии МВР пак не реагира .Сега емигранти си ширят коня МВР няма един кадър като хората да ги спира масово стана хора .Еми на фона на това спрях данъците си няма МВР ,няма медици ,няма армия ,няма достойни заплати пенсии няма развитие ,всичко вече подпримитивноооо

7

Анонимен

преди 1 година

То не е като да пишеш фиш за неправилно паркиране ,трябва да имаш и смелост

6

Ь

преди 1 година

Не наказания, КОНТРОЛ по границата!

5

Анонимен

преди 1 година

Пловдив иска да е столица на България Варна Бургас не е ясно

4

Анонимен

преди 1 година

как ги готви - на бавен огън и да ги очакваме през 2045г като самолетите или?скапана държава която даже не си отстоява интересите, територията, а хората и са горе долу равносилни на роби и на тези отгоре не им пука.

3

Анонимен

преди 1 година

то хубаво , ама някой трябва да ги хваща а други да осъждат за да има някакъв ефект от наказанията (това важи не само за проблемите с мигрантите напоследък)

2

Анонимен

преди 1 година

Първо вие се глобете,че без знанието на висшестоящи нещата не се случват .Не ни правете на луди.

1

Анонимен

преди 1 година

МВР да пазят границата, а не да се правят на законотворци. На полицаи и прокурори трябва да е забранено да предлагат закони!