29

бързата работа срам

преди 1 година

...за майстора ! Ами да вдигнем присъдите ! Хванато длъжностно лице със подкуп или във съучастие или във помагачество или във опит да се прикрива нарушител -- до 20 г затвор без условни възможности само ефективно ! Това ще ви подейства много отрезвително ,а хората ще го аплодират ! Същото и навсякъде във администрацията ! Айде де нали много искате наказания , ама все за другите !

28

Съвет

преди 1 година

Всички наказания трябва да бъдат по тежки.

27

Анонимен

преди 1 година

И ТО КАКВИ "ЖЕНИ" - ВСИЧКИ ДО ЕДНА РАЗВЕДЕНИ УРОСПИИ.

26

Анонимен

преди 1 година

Докато съдиите са предимно жени, промяна няма да има.

25

Анонимен

преди 1 година

САМО ДА ВИ ПИТАМ НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ В ГЪРЦИЯ ДАВАТ ПО 8Г НА КАНАЛДЖИЙТЕ ЗА ВСЕКИ ЗАЛОВЕН МИГРАНТ? НАЛИ ГО ЗНАЕТЕ ИЛИ ДА ВИ ГО ПРИПОМНЯМ ЧЕ ТАМ ДАЖЕ НЕ СЕ И ЗАМИСЛЯТ ДА ГО ПРАВЯТ.

24

ЕС

преди 1 година

По-тежки наказания, разбирай от 1 год. условно на 1 год. и 1 месец условно и това само ако ги заловят. Но пък наказания за "насилниците" бели мъже (които дори изобщо не са насилници) са доживотен затвор. С административни промени, промени не стават. Трябват действия. И белите мъже трябва да се подкрепят, а жените да ходят да гонят престъпници.

23

бърза работа срам за

преди 1 година

.... майстора ! Бате Дерменджиев след като обяви война на преселението на народите към Западна европа те признавам за абсолютен Дон Кихот ! Искаш да застанеш срещу колелото на историята -учил си право значи си приет със история и знаеш ,че със това със което си трошиш нервите и целия ресурс на МВР-то няма да стане ,накрая всичко със пагони само със това ще се занимава ще им се скъсат нервите и успех няма да има-- трябваше малко да се скастрят по младите полицай заради безрасъдните гонки и толк

22

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ГРАНИЧАРИ НА ПОЛИГРАФ, ДА ГИ ПИТАТ ДАЛИ НЕ ПРЕДЖОБВАТ АМУДЖИТЕ ЗА ПАРИ, СКЪПОЦЕННОСТИ И ТЕЛЕФОНИ. ПОСЛЕ ***.

21

Анонимен

преди 1 година

Оставка и незабавно реформа в мвр да се отдели от бандюгите стига лъжи

20

чудо невиждано

преди 1 година

До Анонимендъртите педунчовци се скатават по канцелариите и чакат пенсийката и 20 -те заплати..........................................

19

чудо невиждано

преди 1 година

До хубаво да ги увеличат наказанията за редовите трафкант-тарикати,ама за длужностните ли ца да е още по две,че заплата им се дава за контрол...........................Анонимен

18

Анонимен

преди 1 година

И от кога изпълнителната власт в лицето на МВР има функциите на законодателната власт, в лицето на народното събрание?! Тоя мръсен ушак цялото министерство го псува на *** майна заради менте тестовете за наркотиците, дето изкарват всеки втори наркоман, без някога да е взимал дрога, той тръгнал да ръси мозък за закони. Оправи си първо меверейската ***, мръсен ушак.

17

Край

преди 1 година

Преминаването на границата беше табу. Кристалина и *** казаха че не е. И се почна. За да се върне табуто на браздата трябва да загинат няколко стотин човека. Да тежат на съвестта на Кристалина и Сие Само че те съвест нямат

16

Майна

преди 1 година

Досега това трябваше да стане 200 пъти! Не да си чоплят носа!

15

Те

преди 1 година

Не разчитат на заплати, с работа милионер не се става. Надяват се на длъжността си и им е през за държавата и държавността. Шенген на Куково лято ще видим, заради тях. Поклон на честните и всеотдайни!

14

toti

преди 1 година

ПО добре съберете всички шефове на дирекции и направете открито съвещание за уеднаквяване действията с наглите емигранти и да се подготвят няколко постове по пътя Малко търново -Бургас и по магистрала Тракия, още в началото да се командироват булдозери да преграждат пътя!!!

13

Анонимен

преди 1 година

ахахахах, е как да са тежки наказанията като държавните служители пряко се занимават с каналджийството....закривай таз губерния!

12

Анонимен

преди 1 година

Автомата, картечницата - два откова: за всеки случай и това е!

11

473

преди 1 година

Браво! на истинските полицаи! За останалите зад решетките при приятелчетата им.

10

Мдаа

преди 1 година

Има да чакат повишение