9

До 7

преди 1 година

Бг политиците са само фалшиви. Герои, дори и фалшиви, не са.

8

анонимен

преди 1 година

Велик АКТЬОР

7

Анонимен

преди 1 година

Току-що се бях сетил за него и по-точно за неговата песен фалшив герой - всичките тези политици в парламента са фалшиви герои и трябва да бъдат разгонени от народа.

6

Анонимен

преди 1 година

Желю Желев - И освен всичко друго, беше мой дипломат. Когато аз бях президент, го изпратих в Канада като наш посланик. След известно време обаче той се разочарова. Беше му се стегнала душата. Беше волна птица, не можеше да се занимава с дипломатичка дейност. Не че не я разбираше, просто имаше повече дарование, отколкото е нужно за дипломацията.

5

Анонимен

преди 1 година

ДС ченге. Като го пратиха в КАНАДА като дипломат се напил и почнал с ромските си мурафети свирил на цигулка от чалга песните му.

4

Koko

преди 1 година

Goliam Komik . Akteur i Chou Men, kak ste gi stignem amerikanziteee

3

Анонимен

преди 1 година

Чувството за хумор е интвлигентност, когато е към себе си. Подигравката, иронията и др. варианти, насочени към другите, не са.

2

Анонимен

преди 1 година

"умно село" ,оето представя личности с принос в бългаската култура, може да се поитересува как сега се заличава културата, как се ликвидират постепенно библиотеките в училищата, за да няма достъп до широко знание, а единствено до изгодното в сегашния политически момент. В нашия университетски град и уж стар културен център ликвидират библиотеката на езуиковата гимназия. Директор е млад историк, беше кандидат за депутат от ГЕРБ 2 пъти в челото на листата!!!! Не е първат ликвидация на училиюна биб

1

Анонимен

преди 1 година

Уникален, неповторим, неподражаем, истинска легенда!