171

Анонимен

преди 1 година

Държавата трябва да се дооглозга. Това което не реализираха от обещанията си пред спонсорите трябва да се изпълни. А може и да има положителен ефект. Най после на българина да му дойде ума в главата и да не вярва на сладки приказки, откровени лъжи и светло бъдеще дето ще дойде свише. През това време мутробизнеса ще се доокопае в икономиката и това което ни чака не е много розово.

170

Анонимен

преди 1 година

Брачна свидетелство номер 9 най добрата Гей двойка ама не става да ни управлява да си ходят в Канада

169

Отново

преди 1 година

лъжат, че ще съставят правителство на малцинството. Целта им е да предизвикат ГЕРБ да състави такова и да се провалят. А сега малко да се посмеем. Бъдещи министри от ДБ - вътрешен великия Inch High Танас, на правосъдието трудовака без стаж Пинокио Бойкикиев, на околната среда кака Цона. За сега толкова. Като поемат управлението ще определим и други "достойни" личности. На добър им час !

168

Анонимен

преди 1 година

Тия да ходят даде бият на фронта ,бегом предатели

167

П.К.

преди 1 година

Като чета коментарите, виждам и чувствам, че тия пп-та направо са закопани дълбоко в земята и оттам никой не може да ги измъкне. Но, още считам, че пишещите много щадят и твърде меко се отнасят с пладнешките хай-дуци и хар-съзи, за чиито престъпления трябва да се удрят с брадва и с боздугани по главите. За да разберат, ЧЕ ОСВЕН С ПРАНГИ, СЪС СЪД СЪД И ВЪДВОРЯВАНЕ ЗАД РЕШЕТКИ, друга дейност, тук, в БЪЛГАРИЯ нямат.

166

+++

преди 1 година

Алоо,до политиците от всички партии които се кандидатираха за депутати.Народа си каза думата,сега се хващате и почвате вкупом да работите в полза на тези които ви избраха.Нали се биехте в гърдите че мислите за народа.Хайда докажете го,а не си търсете мнозинство за да крадете и да си замазвате следите.Длъжни сте да работите в състава който ви избра народа,ако ли не, махайте се.

165

ПП са в ИЗОЛАЦИЯ..

преди 1 година

ОСВЕН ДБКП, НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИМА НЕЩО ОБЩО С МЕЖДУНАРОДНО-ИЗДИРВАНИ ИЗМАМНИЦИ....

164

Анонимен

преди 1 година

Дори не мога да помисля ,че на тези измамници и спекуланти би могло да им се даде власт отново.Недопустимо е след всички поразии.Никоя партия да не се връзва да ги подкреп.Ясно!

163

kr

преди 1 година

Боже, колко трола има тук, чиято работа е само да плюят и да лъжат?!? Страх ли ви е, дребни душички, че контролът ви се изплъзва, а скоро може да ви се поиска и сметка? Дай Боже!

162

Киро

преди 1 година

След като скапаняците от Герб не предприемат нищо,а само критикуват разбира се ,че ще се реагира-няма друга по-приемлива оферта от тази,за да се предприеме нещо положително,а тази евентуална коалиция го могат -те са най-интелигентните и можещи,стига с остарелите и омерзителни похвати на другите...

161

Анонимен

преди 1 година

тези, вместо да мислят за влизане в психиатрията, искат нас да ни вкарат там

160

Влака с критиката

преди 1 година

Тия напомпаха двойна инфлация от тази в ЕС ,а според устава за влизане в Еврозоната държавата не може да има повече от 2-3% разлика в инфлацията от средната инфлация в стъбилни страни като Германия.... А сега викат ,че искали да ни вкарат в Еврозоната -да да Верваме ви !

159

Алллоооо

преди 1 година

Aма къде така бе ППъргавелио, преди втория мандат има ПЪРВИ... тия пак туриха каруцата преди коня, ай почекай малко...

158

Анонимен

преди 1 година

Прокопиев Паша ПП яко ги държи тези мишки. Абе кво стана с Цветан Василев,Бойко уж падна от власт ,а той не се връща ? А Черепа къде е ? Нали Бойко уж управляваше и затова седи в Дубай ? ДПС? - хич него закачат защото пък въобще. Две години по късно само крадем чужди програми (предложението за управленето горее копие на ИТН) и повтаряне на лафове от 2020 та протестите.Много гладни май- мунки станаха . Време е да изчагъртаме "ДЕМОКРАТИТЕ " и "ПРОМЯНАТА "!

157

Хазарта

преди 1 година

Протесттутки 200-300 човека служители и рода излезнат на сбирка-протест ,а Киро с трепет в гласа и сълза в окото гордо вика на микрофона- НАЦИЯТА се бунтува ИСКА МЕ обратно във власта.

156

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

Е....КОЙ ШЕ ГИ ТЪРПИ ТИЯ КАНАДСКИ СЪСЕЛИ,БЕ....ха,ха,хаааа.....ТЕ СА ПЪТНИЦИ, ЧЕ И КОРНИ ГИ ЗАРЯЗА ВЕЧЕ!

155

КВО ПРАВИТЕЛСТВО ...

преди 1 година

..КВИ 5-лв.... ХА,ХА,ХААААА.....И ЗА КОЛКО ДНИ...??!!!!.....АЙДЕ СТИГА ТАПИ ХУМОРЕСКИ И ПРОСТОТИИ , ПРЕДИ КОЛЕДА!!!

154

карачанаков

преди 1 година

Да здраствует славная Българска Соц. Партия ,да здраствует славните ПеПита,да здраствует Ачо Гнома И Ристе Водолазот слава Вам , за хората и за властта са готови винаги ,никога не лъжат и толкова звезди свалиха от небето само да се докопат до нея че небето опустя.На снимката виждате двама от героите на Доньо Донев които са се заели да Ви ОПРАВЯТ.

153

БДЖ

преди 1 година

Ако тези съставят "правителство", агонията в която ще вкарат държавата ще е като "Девете кръга на Ада"!!! После да не ревете, че американците, европейците, руснаците, евреите или ромите са ни били виновни! Нее...,, ние гласувахме, ние си ги избрахме, ние носим отговорност, вината си е наша!

152

Анонимен

преди 1 година

Ако човек е българин и е запознат със значението на българските думи, би използвал вместо думичката "направя" думичката " предложа". Ама за канадци, американци и други техни сънародници им е простено, те все още се учат на български, на икономика, на политика, на етика и на добро отношение.