191

Нямате ли срам?

преди 1 година

Един от приоритетите: "промени в закона уреждащи процедурите по избор на председателите на службите за сигурност и главния секретар на МВР така че изпълнителната власт да може да ги назначава и ръководи ефективно БЕЗ намесата на президента". Т.е. искат премиерът да има АБСОЛЮТНА власт и НИКАКЪВ контрол! Иначе са "против" Президентска република, че много власт имало в един човек (което е лъжа, защото там ИМА силен парламент, Президентът САМО назначава ПРАВИТЕЛСТВОТО и носи отговорност за НЕГО).

190

анонимен

преди 1 година

Боже упаси от тази напаст ПП и ДБ! Не дай, Боже, тези некадърници да докопат властта пак!

189

перко

преди 1 година

Няма да е лошо да ходите всички от ПП да минете на психиатър и на тестове за наркотици! Можете да вземете и ДБ. Затвора ви чака, а вие правителство ще правите! Затова Радев не бърза с мандатите защото педи него ще е прокуратурата.

188

Анонимен

преди 1 година

тези хора нямат връзка с реалносттаа, толкова са обсебени от жаждата за власт че си вярват на собствените фантазии, въздухари

187

Анонимен

преди 1 година

Еи това българските политикантчета са готови на всичко само да се докопат до кокала!!

186

Щом те са казали..

преди 1 година

Аз пък ще легна със Скарлет Йохансон и Ангелите на Виктория Сикрет. Нищо че те искат. Малцинството определя !

185

Ван Дер Хейден

преди 1 година

Под всяка статия с ПП и ДБ, се плюнчат всякакви *** от Герп

184

НАЗДРАВЕ

преди 1 година

ПРЕПОРЪЧВАМ НЕЗАБАЛНО ДА ВЪРНЕТЕ МАНДАТА НА ПРЕЗИДЕНТА, ЗА ДА МОЖЕМ ОКОЛО ТРИФОН ЗАРЕЗАН ДА ПРИЗВЕДЕМ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!!

183

Анонимен

преди 1 година

Не съм виждал досега по нагли крадци от простото Киро и опуленият Асан.

182

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ това не са партии. Това са сектанти с капаци на очите, фанатизирани едноизмерни същества, които само се чудят за какво да се заядат и върху кого да излеят омразата си.Индивиди, затънали безвъзвратно в посредственост и липса на идеи. Щяха да бъдат просто досадни, ако нямаха властови претенции. Тези от ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

181

Анонимен

преди 1 година

Простото Киро трябваше отдавна да е в затвора за нарушаване на Конституцията, а ококорената Асенка трябваше да бъде обесен на първият срещнат стълб.

180

Da

преди 1 година

Ха честити да са тогава на простия народ, отново новите космически цени на горивата. Посредниците на Киро истината не спят, а потриват ръчички.

179

Питам

преди 1 година

А къде е голямата задача да свалят Гешев ? Сигурно разбраха че не може да стане.

178

анономен

преди 1 година

Не е нормално да искаш да настъпваш мотиката постоянно?! На тия нещо не им е наред.

177

анономен

преди 1 година

Оле мале- е няма такава комедия като тия))))))))))))))). Простото си е просто

176

хммм

преди 1 година

тоя отляво много охранен бе егати бурсука. Пуснал една гуша колкото главата му широка, прилича на някой пеликан.

175

Бандитите от дЕ пЕ

преди 1 година

сЕ нямат бъдеще във България и скоро ще пътуват на гости при Мохамед.Да внимат със заплахите че ще се самоутрепят при Мохамед.

174

Анонимен

преди 1 година

Не им се сърдете на момченцата, де. Комуноиздънки второ и трето поколение. Какво видели като семейно възпитание? Родителите пооткраднали нещо по времето на Жанчо и пратили наследниците да вземат американски дипломи, че това ще се котира добре у нас. Я ми кажете някой да знае какъв трудов стаж имат тези шмекерчета преди Фуражков да ги назначи министри? Щото аз не намерих нещо. Иначе добре владеят лаенето и чупките в кръста пред милионерското съсловие.

173

След 33 години

преди 1 година

Османската демокрация разсипа,унищожи и счупи държавата и изгони над 5 милиона Българи зад граница и над 1 милион Българи безследно изчезнали от репресии и геноцид на Движещата Потурнашки Султанат и престъпни групировки да за ликвидиране на Християните.

172

Да се споразумеят

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.