92

Анонимен

преди 1 година

Ако с идването си вкара в бг икономиката 4-5млрда$, добре,ако ли не, хич и да се не весва по нашите ширини.

91

Анонимен

преди 1 година

Не е изненадващо, че във фейса най-много хейт по темата има от фотографи. Все пак да мразим добрите ни е отличителна културна особеност.

90

Анонимен

преди 1 година

Да бяхме го помолили Илон да ни прати малко изкуствен интелект, та да започнем да схващаме, когато ни пързалят, и спрем да се връзваме на подобни "новини".

89

Анонимен

преди 1 година

Очевидно не само БГ бабичките са лапнишарани и кълват на елементарни измамници - явно и БГ бизнесмените и БГ министрите са досущ същите.

88

Ще ни купува

преди 1 година

Ще ни купува

87

Анонимен

преди 1 година

Сега чакаме втория имейл - да поискат да се преведе определена сума в определена банка (нигерийска), за да се купят самолетните билети на Илон и екипа му, понеже - нали разбираме - това ще е уникална реклама за нашата малка, но уникална държава.

86

Край

преди 1 година

Ще дойде през април. Даже точно на 1 април ще дойде и ще ни докара на всички по една тесла. До колкото става ясно идва в Банкя да целуне пръстена на капо ди тити капи. Резервацята му е в ресторанта на Иван Саздов. Наш човек си е Найлон Мъск.

85

Анонимен

преди 1 година

Ако при мен беше дошъл имейл с ТАКЪВ текст и такова ЛОГО, щях да се посмея-посмея, пък да го "метна" в кошчето. А не да го размятам с телешки възторг по медиите. Ако бях от типа "непоправим оптимист", щях да продължа кореспонденцията, за да видя с кого си имам работа, да потърся потвърждение от екипа му, информация каква е тази незнайна "планирана визита" през април и пр. Но-преди да го подам на медиите. Не вярмам собственика на този ресторант чак дотам да няма акъл. За министъра - не е сигурно.

84

Ранбо Силек

преди 1 година

Ще го напият на Слънчака и ще подпише договор за построяване на нов завод на Тесла в Чирпан до махалата

83

Анонимен

преди 1 година

Сега тиквуня да каже, че заради него идва, понеже той е сътворил скалите.

82

гг

преди 1 година

Браво на министъра на туризма - така се прави! Също браво и на пича, който направи снимката на скалите, която стана вайръл в туитър. Няма да докараме хора като Мъск със "сахер" я. Кой знае, може да му хареса и да направи някаква голяма инвестиция тук.

81

Анонимен

преди 1 година

Дано дойде:)

80

Анонимен

преди 1 година

"Ресторанта си направи безплатна реклама на гърба на наивника министър!!!!!!" ---- Изобщо не е наивник министъра, просто с местните бизнесмени там са от една "кохорта" - подават си топката, демек.

79

Анонимен

преди 1 година

ха ха .... ако беше днес първи април щях да реша, че собственикът на този ресторант използва - доста находчиво - шумотевицата около тази снимка, за да си направи безплатна реклама да му разберат всички за ресторанта и селото, пък после да се измъкне, че е шега. Ама не е първи април. значи... ? Някой друг си е направил гаргара със собственика на този ресторант, без да му пука, че не е първи април. Бъзик да става.

78

Анонимен

преди 1 година

Не пропускайте да му кажете, че тази красива и мачкана страна, има азбука и писменост, двама космонавти, атомна централа и най-древния народ в Европа.Жалко, че повече имаше, отколкото ще има.Това е моделът за колониите и колонизаторите, получен от модела на предателите.

77

Анонимен

преди 1 година

изтребвал ни е..............

76

Антифашист

преди 1 година

Ресторанта си направи безплатна реклама на гърба на наивника министър!!!!!!

75

Муахахаха

преди 1 година

Така не съм се смял отдавана! Да не идва по повод програмата на ИТН и Славунчо за изпращане в космуса на "два българи - мъж и жена и един гражданин на РСМ" ?!?!

74

ганчо

преди 1 година

И като го докара, кво? Питам аз! Голем праз! Ако щат персийския шейх да докарат...

73

Пловдив

преди 1 година

Ко, не. Лунния пейзаж на България добре, но трябва да вкараме и извънземни, а за сега имаме само аборигени. Още една причина светът да види как живеят бели хора в латинска Америка на ЕС.