132

1

преди 1 година

ллел мале голям праз. Некъв клоун щял да ни идва на гости, а балони ще има ли?!

131

ловец

преди 1 година

До до ПРАЙД - 151викаш ако са руснаци няма проблем

130

стакевци

преди 1 година

До *** Балкански Кво агне? Теле ще му опечем. Сукалче. Само да дойде.

129

стакевци

преди 1 година

До *** БалканскиАгне ще му опечем даже.

128

Ганьо Балкански

преди 1 година

Сега и този се домъкна да го храним

127

Анонимен

преди 1 година

идва да преброи бъдещите абонати (роби), основната му мисъл е какво да направи че да ви обере в дългосрочен план

126

Американ

преди 1 година

Вероятност да отиде Илон Мъск в България има - около 0.0000001%.

125

Анонимен

преди 1 година

НаивнитеОфце се радват, чеПрестъпникът от ЮжнаАфрика с американскоГражданство, един от Фронтмените на СатанинскияНовСветовенРед, ще им свърже черепнатаКутия с AI/Artificial Intelligence/ Изкуствен Интелект, за да ги стрижат, отиват на кланица и блеят под команда!!! Джизъс Крайст!!!

124

Мишелин 7*

преди 1 година

Абе къв е тоя ресторант у Белоградчик дето се прави резервация 6 месеца предвеарително.

123

до ПРАЙД - 151

преди 1 година

Защо ти е страната ти да става извесна с красотата си - да идват пияни американци и британци ли, да изкупуват селски къщи и земя на безценица, да строят химически заводи и да копаят за злато а? Не ни трябва известност, Елон Мъск да си ходи, няма работа тук.

122

Щирлиц

преди 1 година

Падението на родните "държавници"е пълно.Но пък ние сме мазохисти,и пак ще ги настаним в парламентО,за да се трудят на ползу роду.

121

ПРИД

преди 1 година

Възмутен съм от някои хора! Абее хора това е възможност страната ни да стане известна със красотата си вие кво още циклите от ерата на Тато и искате все България да е като КНДР .Просто мислете за модернизацията на България а не на демодернизацията защото случи ли се демодернизацията България ще затъва повече и повече накрая ще издъхне като храст в пустиня без жители просто не сеите вятър и накрая да жъните бури един лаф от мене!

120

Анонимен

преди 1 година

Въобще да не идва,не ни е притрябвал !!!

119

Анонимен

преди 1 година

Супер новина. Илон ако го разходят по бг железници, няма начин да не ги спонсорира.

118

Анонимен

преди 1 година

Учете се от КАТАР така се строи национализъм ,цивилизациия икономика и богатство. Комунистите в каменоломните кариери с изчадиятаим 24/7 до до атомизираневъв фисилни маси. и внос на Tарамбукот oт Индия и Пакистан.

117

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше нормално правителство мин н атуризма щяха да организират и направят те резервациите да организират пътешествието му по най добрите места в БГ да осигурят и сигурността и тн но не тук само прокиснати тетки и чичаци тип домузса,жалки презрени създания крадливи и искащи да докарат Мъск с цел да откраднат ,да завлачат нещо и от него . Илон Мъск не идвай в Копторостан.Тук е центърът на най големият Комуносмрад.

116

Амиша

преди 1 година

А-мишката да я хванеш за каишката

115

До А-мишката

преди 1 година

Ти колко данък плати на тази държава в безполезното си съществуване на фекалокреатор в ВИК тръбата ,а MYHЧ0 ?Колко за последната г.хм.

114

Вазов

преди 1 година

За да види недъгавото комуно правителство с Иванчевиците и Старците ,които ще умрат с кеш затъкнат в бездънните им гърла ли. Да го бяхте поканили Лятото да разходи някоя планина и планински курорт и пещера да види.Да подиша чист въздух .В Кюмурният Мо-р дорстан една ги сянка ги владее тази на Комунизма и неговите презрени отрочета безродний.

113

Амиша

преди 1 година

Мъск е по-малкият син на Шорош,а по-големия се казва Безос.Данъци на държавата не плащат,а работниците им по всички държави,работниците им работят на минимал,с изключение на ръководните кадри.И ако Мъск е решил да дойде в България,то ще е само за да закупи частна територия от държавата,и да докара работници от Сърбия,Румъния,България и малко азиатци за да работят за жълти стотинки.Нали Мъск направи завод във Словакия ли беше,Полша ли беше? Не можа да намери балъци за без пари,и завода се закри.