16

Анонимен

преди 1 година

"Най-много милиционери на глава от населението в ЕС има у нас. Съкращавате 70% от тях и остават най-добрите " _________________________________________________ Блажени са вярващите, че ще бъдат съкратени далавераджийте и ще остават най-добрите. Винаги досега е ставало обратното.

15

Ангелов

преди 1 година

До преди 2 години нямаше такива тумби от мигранти само че Бойко беше се разбрал с султана. Сегашните управници главната им задача е да напълнят джобовете да държат парапета да лъжат и мажат. След като министъра взе парите а никаква не е свърши какво искаме от редовите полицаи въпреки че невинни загинаха.

14

Grog

преди 1 година

Така е защото системата е пропита от корупция. Полицаите вместо да следят за реда те са в схемите с дрога, ***, оръжие , бежанци... Колко случая вече има на полицаи доставчици на дрога, охранители на мутри, участници при автокражби, придружават пяндурници дето правят ПТП с жертви ... Това е проблема .

13

Дедо

преди 1 година

До БОЙКО, ВЪРНИ СЕ..!!А твоя кумир какво направи за 12 години?Мммм??

12

Анонимен

преди 1 година

Откакто на Буда Тиквоний му харизаха генералските пагони.

11

провинция

преди 1 година

Границите се пазят от граничари военни по цял свят с правото да използват оръжие.Полицията по цял свят се ползва за обществената безопасност и ред вътре в страната.Само ние сме най умни ,че си тормозим полицията с неестествени задачи.

10

перко

преди 1 година

Защо никой не говори каккво беше МВР преди 2010 година?????????????????

9

БОЙКО, ВЪРНИ СЕ..!!

преди 1 година

ПРОМЯНАТА 2020-2022 РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ....!!

8

Анонимен

преди 1 година

И за капак назначили недосегаемо божество милиционер за Главен Прокурор, Божество с явни Психични отклонения- Божеството Гешев коли и беси както Турци не са ни клали!

7

бе ти добре ли си

преди 1 година

До НЕДОСЕГАЕМИТЕ Какви честоти какви изтезания!?

6

Истината

преди 1 година

Когато се извършваха престъпления срещу българи от МВР казваха неизвестен извършител но щом касае тях системата веднага се задейства и всички в куп лаят като бити п......

5

гост

преди 1 година

Е нали борашко ги потегна?

4

Анонимен

преди 1 година

Моята гледна точка е обратната. Най-много милиционери на глава от населението в ЕС има у нас. Съкращавате 70% от тях и остават най-добрите. Вдигате им заплатите двойно. Купувате техника. Инвестицията си струва. Има и добри полицаи у нас не малко. Честни, почтени. Или поне аз сляпо си вярвам, защото не един и два пъти са ми помагали. Но има и престъпно небрежни, дошли в МВР заради далаверата.

3

бг мрв

преди 1 година

Важното е, че на щат са над 100 хил. клоуни, пряко замесени в схеми за наркотици, проституция, каналджийство и какво ли не. Всеки, който не става за нищо друго звъни по роднини и познати и става полицай. Цели фамилии са на хранилката и в схемите, а ние си лаем по сайтовете. Те си раздават по 14 заплата, по 40 дни отпуск, по 20 заплати при пенсиониране.. тва го нема НИКЪДЕ по света!

2

Позорът България

преди 1 година

И за капак назначил недосегаемо божество милиционер за Главен Прокурор, Божество с явни Психични отклонения- Божеството Гешев !

1

Лекар

преди 1 година

Боковото наследство