39

До Анонимен 28

преди 2 месеца

"Тя държавата след 1944 г. умира. И след 1989 г. България е единствената бивша соц страна в която реално няма промени." - - Напротив - промени има и са налице - съсипани работещи фабрики, селско стопанство, полиция, армия, здравеопазване, образование. Пред 89-та никак не бяха зле. След това бидоха умишлено и поетапно унищожени. Сега няма нищо. От това по-голям промяна какво?

38

Гошо пъпеша

преди 2 месеца

При тези щатове и условия на работа и пенсиониране за още от татово време.Свърши отдавна ! Бюджетът не може да ви храни неефективната система. Нали сравняват с Америка....все:) Там е често срещано полицаи дядо и тук е време да стане нещо по въпроса !

37

До Служител

преди 2 месеца

Да, но чистките и реформата следвада започнат от върховете!И в МВР, и във всички други структури на властта. Ау нас по стара традиция почваме от чистачките и експертите. Дори излишната администрация не се пипа - тя е свещена, там са роднините и любовниците, приятелите и съучениците. И кого да съкратим накрая? Оня, дето бачка.

36

Гошо...Тъпото

преди 2 месеца

Структури в МВР-то може да се...рушат,но се градят...политици. Половината кадри на ГЕРБ са...изковани там,включително и...вожда на апачите Борисов.

35

моч

преди 2 месеца

Опорки , демагогии , внушения , манипулации и откровени лъжи ни заливат час по час , ден след ден през последните две години.Да , добре , съгласен съм ! Управлението на ББ и ГЕРБ не беше хубаво , не беше дори добро но , факти , статистика , числа категорично твърдят , че по-добро не сме имали , а това е тъжно ! При това положение е редно да потърсим вината в себе си , в народа защото ние сме държавата , а не ББ ,РР , МП и ПМ.Лоша държава - лош народ , получава каквото иска и каквото заслужава !

34

Анонимен

преди 2 месеца

"от 15 години се рушат структури"----------Т.е. откакто ГЕРБ дойде на власт с помощта на СДС, Атака, РЗС и ДСБ. Генерал Атанасов беше коалиционен партньор на Генерал Борисов. Спомени, спомени ...

33

до25

преди 2 месеца

При комуниЗЪма и тук беше така. На полицията можеше да се разчита. Не всеки можеше да стане полицай. Сега полицията е ненужна - пречи на кражбите.

32

Наблюдател

преди 2 месеца

Докато се наказват служители които работят ще е така. Престъпността почти винаги има политически гръб. Вече даже не се и крият.

31

Татко Барба

преди 2 месеца

Назначаване на хранилка и ненужни щатове .Масова некомпетентност и корупция на всички нива. Интересно е,че когато стане въпрос за успешна превенция на престъпността се казва трябват още полицаи.А решението е друго и просто.Ефективно прилагане на закона и наказанията....Тогава и една патрулка ще е достатъчно за квартала :)

30

Данчо КАТерицата

преди 2 месеца

Министри на вътрешните работи и главни секретари на МВР в последните години: Боко тиквата, Цецо Златното ухо, па чата Бъчварова и разни други мутри и криминална проявени типове. Вие какво очаквате?

29

Иван

преди 2 месеца

Главното "възпиращо съоръжение",което на вас ви липсва е МОЗЪК!Това ви е основния проблем и от него произтичат всички други.

28

Америка за България

преди 2 месеца

След армията разбиваме и МВР така е роби, ще сложим наши сили да ви охраняват

27

Петър

преди 2 месеца

Работил съм в МВР преди 20 години. Още тогава началниците бяха обвързани с престъпните групировки. Издържах в МВР само 2 години. Сега е още по-лошо!!!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Тя държавата след 1944 г. умира. И след 1989 г. България е единствената бивша соц страна в която реално няма промени.

25

до 22 Анонимен

преди 2 месеца

Преди 15 години МВРбеше най курумпираната структора в държавата.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Сянката на Бойко и тук се вижда ясно

23

Мхмм...

преди 2 месеца

Няма база за сравнение на полицаите у нас и в САЩ. Там, да си полицай е призвание и чест, служителите приемат работата си абсолютно сериозно и отговорно и пазят честа на пагона. Гражданите знаят че могат да разчитат на тях при всякакви ситуации, които дори не им влизат в задълженията. Точно поради това, са уважавани от хората и всяват респект само с появата си. У нас е точно обратното...

22

Анонимен

преди 2 месеца

До това положение ГЕРБ докараха не само МВР но и цялата държава.

21

Анонимен

преди 2 месеца

щом физкултурник беше министър какво да се очаква, пияниците Чашков и Михов няма какво да ги коментираме

20

Анонимен

преди 2 месеца

Щото преди 15 години сигурно процъфтяваше..