36

До Анонимен 28

преди 1 година

"Тя държавата след 1944 г. умира. И след 1989 г. България е единствената бивша соц страна в която реално няма промени." - - Напротив - промени има и са налице - съсипани работещи фабрики, селско стопанство, полиция, армия, здравеопазване, образование. Пред 89-та никак не бяха зле. След това бидоха умишлено и поетапно унищожени. Сега няма нищо. От това по-голям промяна какво?

35

Гошо пъпеша

преди 1 година

При тези щатове и условия на работа и пенсиониране за още от татово време.Свърши отдавна ! Бюджетът не може да ви храни неефективната система. Нали сравняват с Америка....все:) Там е често срещано полицаи дядо и тук е време да стане нещо по въпроса !

34

До Служител

преди 1 година

Да, но чистките и реформата следвада започнат от върховете!И в МВР, и във всички други структури на властта. Ау нас по стара традиция почваме от чистачките и експертите. Дори излишната администрация не се пипа - тя е свещена, там са роднините и любовниците, приятелите и съучениците. И кого да съкратим накрая? Оня, дето бачка.

33

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Структури в МВР-то може да се...рушат,но се градят...политици. Половината кадри на ГЕРБ са...изковани там,включително и...вожда на апачите Борисов.

32

Анонимен

преди 1 година

"от 15 години се рушат структури"----------Т.е. откакто ГЕРБ дойде на власт с помощта на СДС, Атака, РЗС и ДСБ. Генерал Атанасов беше коалиционен партньор на Генерал Борисов. Спомени, спомени ...

31

до25

преди 1 година

При комуниЗЪма и тук беше така. На полицията можеше да се разчита. Не всеки можеше да стане полицай. Сега полицията е ненужна - пречи на кражбите.

30

Наблюдател

преди 1 година

Докато се наказват служители които работят ще е така. Престъпността почти винаги има политически гръб. Вече даже не се и крият.

29

Татко Барба

преди 1 година

Назначаване на хранилка и ненужни щатове .Масова некомпетентност и корупция на всички нива. Интересно е,че когато стане въпрос за успешна превенция на престъпността се казва трябват още полицаи.А решението е друго и просто.Ефективно прилагане на закона и наказанията....Тогава и една патрулка ще е достатъчно за квартала :)

28

Данчо КАТерицата

преди 1 година

Министри на вътрешните работи и главни секретари на МВР в последните години: Боко тиквата, Цецо Златното ухо, па чата Бъчварова и разни други мутри и криминална проявени типове. Вие какво очаквате?

27

Иван

преди 1 година

Главното "възпиращо съоръжение",което на вас ви липсва е МОЗЪК!Това ви е основния проблем и от него произтичат всички други.

26

Америка за България

преди 1 година

След армията разбиваме и МВР така е роби, ще сложим наши сили да ви охраняват

25

Петър

преди 1 година

Работил съм в МВР преди 20 години. Още тогава началниците бяха обвързани с престъпните групировки. Издържах в МВР само 2 години. Сега е още по-лошо!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Тя държавата след 1944 г. умира. И след 1989 г. България е единствената бивша соц страна в която реално няма промени.

23

до 22 Анонимен

преди 1 година

Преди 15 години МВРбеше най курумпираната структора в държавата.

22

Анонимен

преди 1 година

Сянката на Бойко и тук се вижда ясно

21

Мхмм...

преди 1 година

Няма база за сравнение на полицаите у нас и в САЩ. Там, да си полицай е призвание и чест, служителите приемат работата си абсолютно сериозно и отговорно и пазят честа на пагона. Гражданите знаят че могат да разчитат на тях при всякакви ситуации, които дори не им влизат в задълженията. Точно поради това, са уважавани от хората и всяват респект само с появата си. У нас е точно обратното...

20

Анонимен

преди 1 година

До това положение ГЕРБ докараха не само МВР но и цялата държава.

19

Анонимен

преди 1 година

щом физкултурник беше министър какво да се очаква, пияниците Чашков и Михов няма какво да ги коментираме

18

бай Тодор

преди 1 година

Полицаите имат малко правомощия у нас, защото качеството им е твърде ниско, всички са с връзки. Не можеж да дадеш големи права на никадърници.

17

Анонимен

преди 1 година

Брей да му се незнай на туй министерство. Условията лоши, работата тежка,опасна,зле платена,а със зъби,нокти,връзки и рушвети ,драпат да се уредят на хранилката. После дрямка,лежане,драпане и за капак ходят пияни и дрогирани.