99

Анонимен

преди 2 месеца

камелио, до 2020 г. в България нямаше тълпи с мигранти, гранични и редовни полицаи не бяха убивани при гонки. Строяха се, и се ремонтираха пътища, градини, стадиони...имаше някакъв ред и спокойствие. После радев вдигна юмрук и поведе платените жълтопаветници ... да рушат България. Служебните и натрапените от радев ПП-ски правителства съсипаха България и българите. Рашков уж ремонтира МВР....Кражби, инфлация, дългове, вредни договори, шуробадженащине и лъжи. Печелят само олигарсите и ДС агентите.

98

1

преди 2 месеца

МВР е в клинична *** от 1944-та насам, не се правете.

97

Лллл

преди 2 месеца

Е! Ще плачене за родната милиция !!!

96

леля Пена

преди 2 месеца

ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА ГЕРБ И ЛИЧНО НА ТОЗИ ОТ БАНКЯ - НЯМА МВР,А НЯМА И НИЩО ДРУГО ОСВЕН ГЕРБ-СХЕМИ ЗА КРАДЕНЕ.

95

Истината

преди 2 месеца

Дългът към държавата който е поел да защитава с цената на живота си той е наредил, а не разума. Разума работи когато няма страх.

94

Анонимен

преди 2 месеца

благодарете на герп на изборите, както и на дружките им по далавери бсп и дпс

93

Емо

преди 2 месеца

Практиката на САЩ трябва да се копира от Втората попрвка на Конституцията им - правото за свободно притежаване на оръжие. Тогава ще се решат над 50% от проблемите със сигурността на хората.

92

А?

преди 2 месеца

Я ги пратете малко на Капитан андреево да захлебят, какво обикалят само тези шубраци? 💩

91

треньор

преди 2 месеца

МВР е пълно с престъпници в Инспекторати и какви ли не страни названия, които даже Премиера не е сънувал ,че съществуват.Обути в власт те източват и изсмукват живителните сили и сокове на министерството.Като крадци на нафта са само ,че с по бели якички.Добре е да се преброят първо всички щатове към които текат бюджетни средства и след това тотална сеч от основата нагоре Докато този статък от комуната не се махне лошо.Подбора и подготовката на полицаи да се даде наНСА. .

90

Бивш

преди 2 месеца

Знаете ли как се става граничен полицай? С много връзки! Гранична полиция е система в системата! Там се влиза, ако някой те покани! По какви критерии, един господ знае!

89

Бивш

преди 2 месеца

Абсолютно вярно! В МВР ситуацията е такава, каквато никога не е била! Ширнал се политически слугинаж! Директори на областни дирекции, които трептят за собствените си столове! Послушни изпълнители на волята на силните на деня на национално и на регионално ниво! Гумени печати, склонни да назначат и шимпанзе за полицай, само да угодят. Развиват се служители, които ги е страх да вземат решение за елементарни неща! Неграмотници! Некадърници! ***, които не могат да се реализират никъде другаде!

88

стария МЕТОД Е

преди 2 месеца

Да увеличим присъдите на извършителя на престъплението ! А правилното е да увеличим тоест да въведем закон при взимане на подкуп от длъжностни лица или тяхно участие във длъжностни престъпления да бъдат осъждани по член предвиждаш ефективна присъда от 10 до 20 г ефективен затвор без разни условни варианти --- тогава добре ще се стегнат !

87

Анонимен

преди 2 месеца

В мвр се рушат структури, В армията се рушат структури, ... затова пък постоянно се появяват нови милионери с крадени народни пари.

86

БайКольо

преди 2 месеца

МВР е прогнила структура, всички които могат са на хранилка на организраната престъпност, а останалите се домогват да бъдат на хранилка. Некомпетентни, неграмотни, нетехнологични, остарял апарат с дъх на 19 век. Само източват. И крадат. И последното, за което се грижат е обществото. Най-добре да ги закриват и да си внесем 100000 китайци за нова структура

85

Анонимен

преди 2 месеца

Боко разказа играта на България. Навсякъде намятаха едни удобни "калинки" и държавата потъва мощно.

84

15 години

преди 2 месеца

седим, чакаме, гледаме как се рушат структури? Божеее

83

Анонимен

преди 2 месеца

Едни от най-големите схеми за корупция са в МВР.Гранична полиция не им отстъпва хич.

82

ами

преди 2 месеца

то4но за паркомясто а и амбициозния кабелар изльга 4е някои го е обидил

81

да

преди 2 месеца

бе подобни призиви от тази опг херувим4ета 4исти като девици и все в името на любовта и децата се убиват хора

80

Надежда всяка тука

преди 2 месеца

оставете! С билет еднопосочен в чужбина се спасете.