90

Анонимен

преди 1 година

Една жена на пазара каза ...,че и анонимен така един мъж по телевизията бил казал малко наивно ми се струва....

89

Анонимен

преди 1 година

The missile that hit an apartment block in Kiev today was a US-made AIM-120C launched from one of the new NASMAS air defense systems, donated to Ukraine in the last months.

88

Калеко Алеко

преди 1 година

Тези минаха всякакви човешки граници и освен във военнопрестъпници и мародери се превърнаха и в съвременни еничари, като плюс всичките си престъпления вече завличат и украински деца, чиито родители навярно са убили, за да ги русифицират и посветят в култа на путинските изчадия, да ги превърнат в безродни зомбита, които после ще насъскват и използват като пушечно месо с/у други съседни народи в името на вампирясалият кремълски аятолах

87

Ххаахаха

преди 1 година

И четирите АЕЦ а в у руина спряха работа днес ! Козяците са в ступор и паника !

86

Анонимен

преди 1 година

Руснаците в Русия започва да ги боли, защото те започват да разбират, че започват да губят Русия. Започват да губят всичко хубаво в тази държава. Русия толкова оскотява в тази война, че тях ги боли от това оскотяване. От липса на всякакво състрадание, липса на всякаква човечност, на доброта. От тази злоба, от всичко това, в което те не искат да се превръща Русия.

85

Анонимен

преди 1 година

Един мъж по руската тв в едно предаване каза, че Русия не може, не трябва, не бива да се радва на смъртта на украинските жени и деца. Каза, че това не е Русия. На която водещата на предаването, която е от агитаторите на зверствата на Путин мълчеше.

84

Анонимен

преди 1 година

Вече гледам рускини от Русия са отвратени от злобата, която се лее по руската тв. Просто явно на хората в Русия започва да им писва и вече не желаят да гледат тази пиеса на абсурда, която тече вече толкова месеци по руските тв канали. Рускините вече задават въпроси "Тези жени дето се радват на смъртта на украинските децата майки ли са? Как прегръщат децата си вкъщи? Рускини ли са? Защото това не прилича на една рускиня.".

83

До 110

преди 1 година

М.и това са "хуманните цивилизовани интелектуални" цели на раша! ...както и липсата на хуманност, цивилизованост и развитие!!!

82

Анонимен

преди 1 година

На фронта губят. Що за война е това срещу мирното население? Това е геноцид, защото се убиват жени и деца. И един ден точно така ще бъде окачествено от международен съд. И виновните ще бъдат осъдени. Знаем какво стана с Милошевич.

81

До 108

преди 1 година

Много зъл си б.р.е! Май ти си грешка на природата!!!

80

Бай 100ян

преди 1 година

Важното е да ги унищожават бавно и методично. Да не бързат. По бавно, боли повече. Лека полета. Днес им спираш тока , утре водата , отнасяш им покрива и накрая ги размазваш като ***. Укрия е историческа грешка и трябва да бъде заличена !Народа им се превръща в отвратителна смес от биологичен материал и е силно препоръчително да го превърнат в тор за инче прекрасната им и плодородна земя !

79

До 104

преди 1 година

Просто не схващаш Българския хумор...не ти достига интелект!!! Хахаха

78

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че това заради което ви харесва Европа е, защото не е раша! Т.е. дето и да отиде раша все няма да ви харесва!!! Got it?!!!

77

Анонимен

преди 1 година

Чувството за хумор е нещо като критерий за интелигентност. Бг е много далече. Защо така?

76

Хахаха

преди 1 година

Малиии цела раша е тук...и се прави на европеец...

75

Анонимен

преди 1 година

Още няколко такива ракетни атаки и икономиката на Украйна ще се срине.Това са фактите.Инфраструктурата е почти напълно разрушена.Време е укрите да вдигат бялото знаме.

74

До 94

преди 1 година

Пътуваме си в цяла Европа с лична карта...м.а ти от де да знаеш като си статичен!!!

73

Анонимен

преди 1 година

Борисов: Ако Арбитраж осъди България заради "Газпром", както стана с Финландия, ще трябва да платим над 2 млрд. лв.

72

До 94

преди 1 година

Сигурно теб не те искат в САЩ по някакви причини. Иначе се пътува...но с виза!!!

71

Анонимен

преди 1 година

След 30 години 6лизане на *** българите още не могат да пътуват свободно в ЕС, а в САЩ дори нямат право да пътуват.