80

Анонимен

преди 1 година

Никакви отстъпки , помощи и други комунистически мерки - нали сме пазарна икономика - който не издържи - фалира , или слиза от таралясника , или върви на м.... в п..... , което се отнася за всички собственици на пушещи таралясници ! Искам 8 лева за литър !

79

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджето ли ще плаща разликата.

78

Анонимен

преди 1 година

аман от лъжливи обещания

77

Анонимен

преди 1 година

Евтини горива означава повече мобилност и пътувания, повече изхарчени пари и приходи за всеки един бизнес. Ако продължат да надуват цените на колите и горивата сметката ще им излесне много, ама много крива накрая.

76

Кравар Томов

преди 1 година

Искам да ми дават 5 лв на литър, че зареждам тия скап..ани горива

75

До 82

преди 1 година

Това , че много хора са ти прочели коментара, не трябва да те радва, напротив - значи много хора са разбрали колко си глпав !

74

Е то

преди 1 година

25ст. си е направо подигравка !

73

Анонимен

преди 1 година

Като иска да свали цената с 1лв корпорация Гербъ да направи правителство /ако може,а дано ама надали/ да повърне това което открадна за 12 години от българите и да отиде на заслужена почивка при бай Ставри. А сега слугите на гербъ могат да изтрият коментара ми но той е прочетен вече от много хора.

72

Анонимен

преди 1 година

Защо само 1лев отстъпка нека да са 2лева а що не и 3лева отстъпка.

71

Поредно...

преди 1 година

Поредната недомислица... всичко се говори с цел да спечелят повече симпатии. На практика това са само приказки и нищо повече. Той и онзи от възраждане обещава много неща но някои мисли ли, че може да случат? И това е същата раота...

70

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

НАПЪЛНО ЗАКОННО И ЛОГИЧНО Е----БЕНЗИНА ДА ПОЕВТИНЕЕ С 1-лв...ЕВАЛЛА НА ГЕРБ!

69

Анонимен

преди 1 година

Тези пък само искат, но не казват от кого я искат. Собствениците на бензиностанции също имат по-големи разходи. Пак ли Герб ще им ги плаща, както и емитирания от тях облигационен заем за 16 милиарда евра.

68

гост

преди 1 година

Га играхте белот не ривахте!

67

хм

преди 1 година

Стига вече с тези помощи, добавки и надбавки. Иначе всички много голям го вадят. Всички много самостоятелни, независими, обаче все чакат някой нещо да им даде. Земеделци, ресторантьори, бизнесмени всяка година с ново БМВ или Мерцедес, не се прибраха от Малдиви и Сейшели, ама давайте помощи. И на *** - нали е много курназ, ми да се оправя. Скъп е петрола, скъпа е и нафтата.

66

ГЕРБ ВИНАГИ ....

преди 1 година

СА БИЛИ НА СТРАНАТА НА НАРОДА ....И ВИНАГИ ПРОТИВ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАСИ И МОНОПОЛИ!-----ЗАТОВА ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО!!!!

65

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ЩОМ "ЛУКОЙЛ"---ще работи с евтиния руски нефт /съгласно дерогацията от ЕС/---отстъпката за гражданите трябва да е 1-лв!!!...КОЙ НЕ Е СЪГЛАСЕН..ХА,ХА,ХАААА..???!

64

Антифашист

преди 1 година

Спрете с тия фашистки отстъпки ей!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никакви отстъпки повече!

63

Шарлатанин

преди 1 година

При сегашните цени е ОК! В такъв случай ако утре има избори гласувам за Гербавите, но ако месец след това цените по "обективни причини" заковат 4 лв/л, установките с камъни, яйца и домати ще са подготвени на позиция. И само да питам: При сегашна цена на пропанбутана 1,10 лв/л, да очакваме ли, че ще зареждаме за 0,1лв/л ? Ако е така, ще подарим на бат Бойко златна *** и ще го обявим доживот за почетен шейх на ***!

62

Анонимен

преди 1 година

1.76 нафта, преди Кире. 3.60 нафта след Кире. После се чудиет, що ви се кават нещата. Имам роднини - рабтоят във едни големи фирми, дето доставят сума ти неща. Работят на 15% печалба... или работиха. Решиха, че ще смъкнат малко печлабата, н ще запазят бизнеса. Мина 2.2 лева нафтата и пчелабата стана 0. И сега 4 пъти подред вдигат ценита, само и само да не фалират.

61

Анонимен

преди 1 година

Колко от цената на горивата идва от "взеанки" на държавата? Не ми говорете, че парите идвали от "нашия джоб". Насилват който кара, да плаща огромни такси и ви казват, че са вашите пари, ама не са ... "техните" са.