16

Анонимен

преди 1 година

Тези т.нар. "бежанци" само преминават през България. Никой от тях не иска да остане и минута в повече от необходимото. Защо милиционерите ги преследват? Нека просто да ги ескортират до границата. А и какъв е зора точно там да бъде спрян буса? Ако се спре движението на колите и се създаде тапа на някое кръстовище, няма ли да е по-лесно да ги свалят от вече спрял бус? ... раздайте им бели потници и аспирин вместо униформи!

15

Моята молитва

преди 1 година

Напълни се страната с бандити наркотици мафиоти от чужди мафии. Привелигировани обирджии убийци изнасилвачи . Тежко ни . Господи дай ни автоматично оръжие и помогни , съхрани нам живот на семейство и имот.

14

В момента

преди 1 година

по магистрала Тракия гонка на мигранти ! Никакъв Шенген няма да видим, в България влизат тези терористи свободно без съпротива !

13

анонимен

преди 1 година

В момента никой не разследва трафика на мигранти,а се явяват някакви знаещи по ТВ искащи някакви съоръжения за пътищата с които да спирали автомобилите с мигранти и никой не търси кой организира този трафик,да се стигне до върхът на тази пирамида!Като полицията не иска да разследва,къде са разследващите журналисти?ГЕРБ и БСП бранят братя Алгафари!Нидал бивш член на БКП/БСП днес ПР на ГЕРБ,Мадж член на БСП!КАК ВИ БАЛАМОСВАТ ТЕЗИ КОМУМИСТИ ОТ ГЕРБ/БСП НЕ Е ЗА РАЗБИРАНЕ ?

12

СЪЖАЛЯВАМ

преди 1 година

ЗА МОМЧЕТО. НО НЕ СЕ ОБУЧАВАТ КАКТО ТРЯБВА. "МИНИСТЕРСТВО" "ШЕФОВЕ" СА ЗА ИМИТАНЕ. ГУШКАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ И НИЩО. ПРОКУРАТУРА СЪД МИНИСТЕРСТВА ШЕФОВЕ КМЕТОВЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ НА ИЗХВЪРГАЧКАТА.

11

Анонимен

преди 1 година

Да,тези мигранти са опасни.Ще подпалят война в Европа.Те и укрите носят войната със себе си като целят да ни разделят на две,но онези са по-опасни.Горките полицайчета...като отиват на работа все едно на война отиват.Да не рискуват чак толкова.Благодарни сме им,че ни пазят,но нека пазят и себе си.Господ да ги пази!

10

Мигрантите са

преди 1 година

СИРИЙЦИ, нещо да ви говори ? Колата в Бургас снощи която е задържана пълна с мигранти шофьорът и СИРИЕЦ, какво ви говори ? Кланът Алгафари - СИРИЙЦИ, да се сещате нещо ? Някое разследващо звено за инцидентите с мигранти да разследва по веригата и да установи кой ръководи трафика ? Хващат някой шофьор и готово, всичко спира до тук спира и разследването ! АЛГАФАРИ са трафикантите на мигранти в България арестуването им ще намали чувствително трафика !

9

Сата НАТО

преди 1 година

А нещо за 8-те човека от буса, чийто живот е поставил в опасност, знае ли се? Или само чингито е човек?

8

Анонимен

преди 1 година

До 7 Какъв по-добър живот ще намерят. Не знаят език. Без дом и семейство. Ще се хванат в началото на някоя нископлатена работа и едвам ще свързват двата края. Накрая ще изперкат ,че и в социално отношение никой няма да ги приема като приятел. И я ще почва да изнасилва жени,я ще се взриви в името на Алаха,че в отвъдното уж ще го чака по-добър живот.

7

Не ме интересува

преди 1 година

де са родени ЕС е една държава утре като влезем в Шенген кво правим бе как ще ги пускаме тука в Европа.. да бягат в Катар Бахрейн ОАЕ нали са богати що тука... Как ще го пускаш знаеш ли го къв ,че той може и от ИДИЛ да е примерно

6

Анонимен

преди 1 година

Какво са виновни че са се родили в мароко- и търсят по-добър живот на запад а наште рекетьори искат да ги ограбят-логично е да трепрат алчните ченгета

5

Анонимен

преди 1 година

Ако този хайван, който кара буса и е гонен от полицията, дали ще спре на пешеходна пътека, на която пресича моето или вашето дете? Проблемите са много сериозни и въобще не става дума, че има пострадали полицаи. Според мен това е само началото. Дано да греша!

4

До 4

преди 1 година

Не мога да разбера защо има такива тъпоумни и като теб! Мюсюлманските орди трябва да се спират ,за да не плащат внуците ни, на всички европейци внуците данък джизие след 100години!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Има какво правим сега, драги управници. По две фиести с мигранти на ден, като има и пострадали полицаи. Утре подобен бус може да се движи в някое населено място, като в опита си да избяга от полицията, да мачка наред. Какви мерки ще предприемете сега?

2

Това е Сарказъм!

преди 1 година

Да му се дадат 5милиона народна пара щот си върши работата

1

Анонимен

преди 1 година

Горкият човечец,ако е знаел какво ще го сполети. Вчера в други медии му видях снимка застанал горд с мотора, като част от разтуреното заради брутална корупция звено . Той вероятно не е тъпкал кешовица в ръкавиците, честен,мил,на калинките път правил с мотора и виж как му се отблагодарява съдбата .