9

Анонимен

преди 1 година

няма един съдийски състав, както и прокурор (освен Филчев), който да има смелостта да осъди заврения зет Пепелюшко от Драгалевци

8

Анонимен

преди 1 година

А кога ще пусните хубавите Украински и Руски филми по тая телевизия а или ще ни тровите живота само с политически анали ,аман от тия политици казахме искаме някой хубав филм а не тия японски сапуни

7

Анонимен

преди 1 година

"Политическите лидери са на ниво като в квартална кръчма" ------------------------------------------- ПОдобно е положението с мисирките пишещи в този сайт, съседните сайтове и сopocоидните пpocтаци пишещи коментари. Дойде новината, че журналиста от АП, който пусна новини за "руско ракетно нападение над Полша" е бил уволнен! Кога ще уволните мисирките от ДНЕС, Инвестор, Он еър и Блумберг, които ни заляха с многобройни статии с тази фалшива новина? Кога ще поставите бан за сopocoидните тъпaнapи?

6

Анонимен

преди 1 година

Вие пишман журналистите финансирани от ччужбина сте по-зле и от политиците, на политиците работата им е да лъжат, а вашата уж е да азвате истината.

5

Анонимен

преди 1 година

PA3EДИHEHИETO ПPABИ KPИ3ATA"

4

Анонимен

преди 1 година

А бе по зле са от кварталната кръчма, щото от кръчмето понякога случват и нубави работи а при нашите политици нещо хубаво не се е случило.

3

анонимен

преди 1 година

Този Бимбалов е пиар агент на ПП и ДБ, затова във всички негови изказвания къде индиректно, къде не ги възхвалява. А те са едни некадърници, които досъсипаха държавата и сега се държат сякаш са направили чудеса по време на злощастното си управление или са спечелили абсолютно мнозинство на последните избори.

2

Анонимен

преди 1 година

Верно са като в квартална кръчма.Особено оня от Банкя.

1

Анонимен

преди 1 година

Кръчмарски манталитет с харвардски дипломи. За тиквун да не говорим. И той пpoсT и избирателите му ***.